עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Belgid,

שלום, ראיתי את המוצר הזה באיביי -שלט רחוק תואם WIN7: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Remote-Control-Wireless-Mouse-keyboard-MCE-Win-7-Vista-USB-IR-Receive-/221019307524?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3375c6fe04#ht_2245wt_1402 יש גם את השלט הזה שהוא קצת יותר זול אבל הוא נראה לי טיפה מכוער: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Laptop-Wireless-Media-Remote-Control-Controller-for-Windows-XP-Win7-Vista-/280875980821?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item4165835815#ht_4227wt_1402 רציתי לדעת אם זה פשוט כמו שזה נראה או שצריך תוכנות מיוחדות שיתאימו לעבודה עם השלט? האם יש מוצר אחר שאתם מכירים וממליצים עליו (גם אם יותר יקר)?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין משטח לא משתמש 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. 7. הערות נוספות: תביאו לי קישורים מKSP בלבד תודה!

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. יש לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 המצויינות. עכשיו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם שהוא די סבבה, אבל יצא לי השבוע לחבר את האוזניות לטלוויזית פיליפס שבסלון (דגם איכותי ביותר) וישר הבחנתי בהבל סאונד שהתבטא בשיפור באסים בעיקר והגברה הרבה יותר חזקה ובכלל שומעים טוב יותר וממש שמים לב להבדל. לכן אני שוקל לקנות את המוצר הזה שהוא כרטיס קול ייעודי לאוזניות הנ"ל: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-usb-soundcard הצליל ההיקפי 7.1 ממש לא מעניין אותי כי אני יודע שזה סתם גימיק לא מורגש (היו לי אוזניות 5.1 אמיתיות שגם בהם צריך ממש להתאמץ כדי להרגיש את כיווני הסראונד). אז אני שואל אם זה תכלס ייתן שיפור באיכות הסאונד (מישו אם ניסיון אולי)? בארץ זה עולה 225 ש"ח ב- T…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. לא, משהו מפוצץ..רק שאפשר לשמוע בווליום גבוהה ובאיכות מניחה את הדעת ושישאר לאורך זמן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. Started by LIDOR_13,

אני רוצה להזמין EasyCAP [ממיר וידיאו לקובץ מחשב]לא חשוב מאיפה אבל אני רוצה משלוח מהיר והמחיר לא יעלה על 8$ מצאתי הרבה דברים באמזון השאלה היא: 1.המשלוח לישראל טוב ואמין? 2.הם לא שולחים מוצרים אלקטרוניים לישראל[צריך להפנות את ההזמנה לחברת משלוח],האם זה אחד מהמוצרים האלה...? 3.עדיף כבר dealextreme? תודה מראש נ.ב,לא מצאתי מקום יותר ראוי לנושא הזה,אם זה לא המקום בבקשה להעביר או להעיר תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, ראיתי שמקלדות הגיימינג האלחוטיות מומלצות פחות, מקבל. מאחר שבשבילי מקלדת אלחוטית היא האפשרות היחידה, אני בכל זאת מחפש המלצה על מקלדת כזו. 150-350שקל התקציב. המלצות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by iyehuda,

יש המלצות ? מעדיף מסכום קטן ממאה ש"ח אם קיים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ScreameR,

אני רוצה להחליף את המדפסת בבית. השימוש בה הוא כלל וכלל לא אינטנסיבי. אולי 30-40 דפים בחודש. האם כדאי ללכת על מדפסת דיו או לייזר? אני קונה בעיקר טונרים חלופיים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מחר היא עולה למטוס ובקשתי ממנה לבדוק לי עכבר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מעכבר חוטי. מחפש עכבר אלחוטי לייזר , לא למחשב נייד, גודל בינוני + לחצנים אחורה קדימה בצדדים. מוכן להשקיע הפעם עד 200 ש"ח. אני מניח(אולי אני טועה) שבחנות בניו יורק אפשר יהיה למצוא דגם שבתקציב שלי בארץ יעלה פחות שם. תודה לממליצים. דיי דחוף....

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by RAPIDFIRE,

היי מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי בעיה מוזרה בהדפסת טקסט עברי - הכולל ניקוד ( לדוגמא פסוקים מהתנ"ך) המדפסת מדפיסה את הטקסט עם הניקוד אבל יחד עם זה היא משלבת בתוך הטקסט סימנים עגולים משהו מאוד מוזר בסגנון "ס" בתוך המילים בין האותיות ( מיותר לציין שזה מקשה על קריאת הטקסט) רק לציין שהבעיה התחילה לי כאשר שדרגתי לאופיס 2007 באופיס 2003 לא היה לי את זה אני עם WIN 7 מדפסת HP 5610 יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מבחינת גודל אני מתכוון למקלדות שדומות למה שקיים בלפ טופים(לא כולל הNUMPAD מצד ימין). השימושים של המקלדת הם הקלדות טקסט,גלישה וגיימינג. משתמש המון במחשב אז שתיהיה עמידה ושהמקשים יהיו שקטים. מעדיף מקלדת אלחוטית, אבל בשביל הגיימינג אפשר לוותר. תקציב מוכן להשקיע עד 500 שקלים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  14. היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  15. הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by נמו789,

האם אפשרי לחבר למחשב נייד מקלדת ועכבר אלחוטיים? כמובן בנוסף למקלדת המובנת של המחשב הנייד

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש המלצה למקלדת גיימינג טובה עם תקציב של 300 ש"ח, עד עכשיו השתמשתי בMicrosoft Curve 2000 אבל נתקלתי בכל כך הרבה בעיות, אני חושב שאין משהו שקניתי וניצלתי את האחריות שלו בצורה שכזאת, תקלות עם המקשים מפה ועד הודעה חדשה, נמאס לKSP כבר לראות אותי חח, בכל אופן אני מחפש מקלדת שתעשה את העבודה, ושמעתי על מקלדות שאתה יכול ללחוץ על יותר מ3 מקשים באותו זמן בלי שהיא תיתקע זה אפשרי עם התקציב שלי?.

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by DXM,

שלום לכולם, יש לי שאלה לא מזמן קניתי עכבר ומקלדות של לוג'טיק אלחוטיים MX520 ורמקולים Z535 במבצע יצא לי סה"כ 450 או חמש מאות שקל. אבל וואלה אם לומר לכם את הרמת הם זבל!!! היו לי מקלדת ועכבר חוטיים שתפקדו טוב יותר והם בערך 80 שקל ביחד. הרמקולים נשמעים כמו טרנזיסטור מקום המדינה והתחת שלי מפליץ צליל איכותי יותר. הכל תחושה של פלסטיק סיני זול, אני זוכר שפעם היו אומרים עליהם מילים טובות מה קרה פתאום? גם לכם קרה הדבר הזה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by elixvx,

שלום, ברשותי מדפסת של HP מדגם: J5783 לא מזמן החלפתי לה את מחסניות הדיו, הכל לפי ההוראות ופועל כראוי. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המדפסת יש לי הודעה שאני צריך להדפיס את הalign page הזה וניסיתי להדפיס המון פעמים ולסרוק הבעיה היא שהבדיקה נכשלת כל פעם מחדש. וככה זה לא נותן לי לצלם וכו' רק אם אני פעיל את הבדיקה ומיד מבטל. מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. שלום, לאחרונה קניתי מ- BUG עכבר MX518 תמורת 99 ש"ח וככל שעובר הזמן אני פחות ופחות אוהב אותו כי הוא פשוט גדול מידי בשביל היד שלי KSP נותנים עכשיו מחיר טוב על DEATHADDER תמורת 168 ש"ח השאלה כמובן איך הוא מבחינת גודל ? והאם בכלל DEATHADDER מומלץ במחיר הנ"ל או שיש משהו יותר מומלץ ? תודה !

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Vlad3,

מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KF,

קראתי בנעוץ שהוא עכבר מומלץ.. למישהו יש ניסיון איתו ? מחיפושים ברשת גיליתי שרק אייבורי מוכרים אותו ואני בספק אם יש להם אותו במלאי.. אני מחפש תחליף לDA שהיה לי.. בהחלט היה עכבר מצויין אך נשברה לו הגלגלת ועל הדרך אני מחפש עכבר עם גלגלת חזקה.. (אם יש דבר כזה בכלל). הMX518 נראה לי מגושם מידיי וגדול..

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. טוב, בגלל שהרמקולים שלי די גרועים ואני לא רוצה להפריע את מנוחת הסובבים בזמן שאני מוריד אנשים ב-BF אז החלטתי שאני רוצה אזניות. הדרישה היא לאוזניות גיימינג, עד 500 ש"ח (או סכום זהה רק בדולרים קנדיים = אמריקאים) שיהיו איכותיות וישרתוני מס' שנים טובות. את הסיביריה אני מכיר , הסיבה שאני נרתע היא תלונות חוזרות ונשנות מאנשים שהן ברשותן על מיתה של אזנייה אחת או שתיהן ואיכות מיקרופון ירודה. אני מאוד אוהב את סטיל ומן הסתם שאבדוק גם דגמים נוספים, איך ה-7H? והאם הגרסא הנמכרת ב-KSP כרגע ב-495 היא USB? אני אשמח להמלצות אחרות מהאנשים המבינים של הפורום. ד"א יש לי אפשרות קנייה מחו"ל, אם באמת יש אלטרנטיבה טובה מאוד שבארץ לא קיימת \ לא נכנסת בתקציב תודה רבה וערב טוב

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים