ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה שנים אבא שלי קנה לי סורק בלי שידעתי בכלל שהוא הולך לקנות, הוא הביא סורק שלחברה שלו קוראים Fedelia ומההתחלה הדיסק של הדרייברים היה דפוק, ועכשיו הוא דפוק לגמרי.. מה אני יכול לעשות? מישהו שמע על החברה הזאת או שיש לו את הסורק הזה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 2 followers
-
-
תקציב סך הכל: 500 ש"ח ורצוי שיהיה פחות דרישות מהעכבר: זריז ומדוייק איכותי חוטי בלבד מצאתי 2 דגמים שאהבתי, מה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7938 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12709 דרישות מקלדת: אני מקליד הרבה (מתכנת) ולכן חשוב שהמקלדת תהיה נוחה ואיכותית מקשים בעברית ואנגלית כמובן מקשי מולטימדיה יכולים להוסיף, ממש לא קריטי תאורה אחורית שניתנת להדלקה וכיבוי יכולה להיות תוספת יעילה חוטית הבנתי שמקלדת מכנית תיתן פידבק טוב יותר ובכללי תהיה עמידה יותר אך באמת שאין לי מושג ולכן אני פונה אליכם. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.
-
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 בעל 1000 מגהרץ הספק הלך השאר לא יש לי בבית ספק של קולר מסטר אקסטרים פאואר 380W האם אני יכול לחבר אותו או שהוא לא יתאים מסיבות אלו ואחרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בבית שלי בכל יום יש הפסקות חשבל ולא רק בחורף והתקציב שלי זה 800 שקל לאל פסק שמתאים למחשב שבדיוק הזמנתי המחשב שלי זה עם ספק כח רגיל של ZALMAN 400W ועם מעבד 4 ליבות INTEL CORE 2 QUAD EQ6600 מארז ATX STANDRT
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות אוזניות לצורך: משחקים,סרטים,ושירים. חשוב לי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון. יש כמה דגמים שאותם ראיתי אני בור בעינין מה לדעתכם הכי משתלם מהדגמים ובעיקר טוב עבורי. razar megladon לוג'יטק G35 רוקט KAVE Steelseries Siberia V2 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רכשתי את הzowie fk1 אחרי סבל מתמשך עם הלוג'יטק G300. מסתבר שהעכבר לא עובד על השולחן שלי בלי פאד. איזה פאד מומלץ לרכוש בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את הכבל של הלייקוסה ליציאת רמקולים ואוזניות אני מחבר את הרמקולים דרך הלייקוסה זה מתחיל כזה להוציא צליל ממה חלש כאשר כרגיל זה מוציא הרבה יותר חזר מה יכולה להיות הבעיה?< יש לי רמקולים CREATIVE A300 אין להם שלט(או שלא קיבלתי ) תודה לעוזרים נ.ב הבאתי את המקלדת לKSP והרמקולים אצלהם עובדים טוב אז איפה הבעיה ? עריכה: עכשיו בדקתי אוזניות שלי מעפנות כאלה של הפלאפון והם עובדות אותו דבר על הלייקוסה וגם על המאזר(יענו חיבור ישיר) ורמקולים עכשיו שמתי לב שגם הבאס ממש ממש נחלש בבקשה תעזרו לי אולי איזה דרייבר לרמקולים יש דבר כזה? אני חיברתי את הרמקולים של אחי והם עובדים אולי יש פאק ברמקולים למרות שלא ניראלי כי הם עובדים מעולה כשהם מחוברים ללוח אם ישירות...-בדקתי לפני כמה שעו…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מדפסת בדגש על הדברים הבאים: הנקודות המרכזיות: 1.מדפיסה דו צדדית 2.תחזוקה זולה יחסית (טונר/דיו חלופיים הניתנים להשגה .. אני בכל זאת סטודנט. 3. מתכנן להדפיס כמעט רק שחור לבן, אז מדפסת שחור לבן בהחלט באה בחשבון. 4.עדיפות למשולבת סורק 5.עדיפות לאלחוטית. 6.מהירות הדפסה לא מעניין.. אגב התקציב גמיש במידת הצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל המלצה על עכבר קצת גיימינג עבודה משרדית גלישה באינטרנט. בתקציב עד 300 שקל שיהיה נוח מKSP ועם אפשר אלחוטי. בתודה Omer
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AMD 3000 939 k8nf 6600 לא gt 512 mb 80gb האם הספק + מארז יחזיקו ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_148_543&products_id=5110 תודה לכולם !
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המדפסות brotehr dcp115c ו- hp c3183 או מדפסת משולבת אחרת במחיר הנ"ל. http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=401066 http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425221 איזו מדפסת יותר חסכונית בדיו ויותר משתלמת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פקס חובה סורק חובה שלא תרושש אותי אחרי זה עם מחיר הדיו ותחזוקה רצוי בעלת ממשק משתמש פשוט - היא מיועדת לטכנופובית
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה מוזרה או אני חושב שיש לי בעיה מוזרה וזה קשור לעכבר. חיברתי אותו מהPS2 פורט לUSB פורט, עכשיו זה לא עזר לי משום מה בחלק מהמשחקים כגון UT2004,Quake4 ב35-40 FPS יש לי לאג עכבר וגם לעיתים ב60FPS זה מסתובב חלק מאוד, אבל לא מהר מאוד כמו שהוא צריך להיות(קשה להסביר את זה). אם למישהו היה או יש MX510 ויש או היה לאג, או אם אפילו אין איך להגדיר אותו הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-