ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הקמתי מן משרד בביתי ועכשיו נשאר לי הציוד ההיקפי; מדפסת, עכבר + מקלדת. כאן נשים דגש על המדפסת: *פקס - חשוב מאוד *סורק - חשוב מאוד + אופציה של מכונת צילום (ללא המחשב). *לייזר/דיו - לא מתפרע יותר מידי בהדפסות. יכולות להיות תקופות ללא שימוש כלל. *צבע - לא "בלתי נפרד" אך אם כבר אז כדאי שתהייה האופציה. *WIRELESS - אופציה אפשרית, לא הכרחית. עוד חשוב שלא תהיה מסורבלת, פשוטה וטובה. שתהייה אמינה עם כמה שפחות תקלות (כמובן מביקורות וחוות דעת) הטווח מחירים הוא רחב, זאת מכיין שמצד אחד אולי עדיף לקנות משהו זול שיחזיק שנתיים - שלוש ויעשה את העבודה כמו שצריך או אם ישנם דגמים כל כך מוצלחים ואמינים ששווה להעלות את מחיר ההשקעה. (ממה שראיתי בזאפ אין מוצרים מוצלחים בטווח הזה אז אולי כבר כדאי …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הסט המדובר והבנתי שיש בעיתיות לאפשר את העבודה שלו עם לחצני הF1-F12 בצב "DOS". וזאת על מנת להיכנס לביוס בחלק מהלוחות (שלא בעזרת DEL) או לבצע כל פעולה אחרת לפני העליה של הווינדוס. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני חושב לקנות razer taipan רציתי לדעת האם יש עכברים שמשתווים לרמת הביצועים שלו כמו 8200 dpi, העכבר מיועד למשחקי FPS האחיזה שלי היא פלאם גריפ, אני ימני, דבר שני אני רוצה מקלדת ל fps מה המקלדת שהכי מתאימה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
לא חייב להיות סט אלא מוצרים נפרדים. אפשרות להזמין את העכבר מחו"ל פרט למקדלת משום שאין לי זמן/כח/רצון להתחיל להתעסק עם חריטות. ציוד נוכחי:logitech mx518 + media keyboard 600. שימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט (בקיצור מקליד הרבה - לימודים), ומדי פעם משחקים. חשוב לי שהעכבר יהיה מותאם לימניים, ושיהיו לו שני כפתורים בצד (כמו ה mx518). המקדלת שתהיה קטנה ולא בומבסטית כמו המקלדות של הגיימרים, שתהיה שקטה ועם כפתורי "תפעול" של ווליום וכו', ושלא תתן הרגשה כאילו אני כותב על לפטופ (לא סובל את התחושה). שטווח הקליטה יהיה טוב מפני שלפעמים אני מתרחק מהמחשב לאזור המיטה ויהיה נחמד אם אוכל לקחת את המוצרים ביחד איתי בנושא העכברים אני מתלבט בין m705 לבין performance mx וכמובן שאשמח להמל…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם דיבורית בלוטוט לסלולר יכולה לשמש לשיחות צ'אט בתוכנות הצ'אט השונות ? מה יש להוסיף מבחינת חומרה עבור מחשב נייד כדי שהנושא יעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
הי אנשים ברשותי מדפסת 6500a של HP בחנות הציעו לי דיו חלופי שזול יותר מהמקורי האם כדאי לרכוש דיו חלופי? או שללכת רק על מקורי ולא כדאי להסתבך?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, ההדפסות יהיו בעיקר שחור לבן ולעיתים רחוקות. אין לי מושג מה ההבדל בין ליזר ללא ליזר אם מישהו יוכל להסביר בבקשה זה מאוד יעזור. חשוב לי מאוד שהתחזוקה שלה לא תהיה יקרה (צבע) ושהיא תרזיק הרבה זמן (מותג איכותי ולא חרטה שיהרס אחרי שנה). רק לחדד: השימוש הוא ביתי וממש מדי פעם, חשוב שיהיה מותג טוב שלא נהרס. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עכבר טוב למשחקי יריות בעיקר (אין הגבלה של כסף) =] תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מתלבט אם לקנות כרטיס קול, בעבר היה לי של קראייטיב אודיג'י 2 והוא עשה לי בעיות אז זרקתי אותו. אני שוקל אם לקנות אחד חדש או שהכרטיס קול המובנה שלי על הלוח מספיק ויעשה את אותה העבודה מבחינת: 1. סאונד 2. עוצמה 3. חיבורים אחוריים. הלוח שלי הוא גיגבייט Z77X-DH3 ואם לא, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול פנימי במחיר באיזור 200-300 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום זה העכבר שיש לי היום: פשוט, זול וגדול יחסית: 12 על 5.8 ס"מ +-. אני מאוד מרוצה ממנו מלבד העובדה שהוא חוטי- לא נוח כל כך. השימוש הוא סטנדרטי לחלוטין- אינטרנט, אופיס ופה ושם גיימינג. אז החלטתי לשדרג לאלחוטי, ארגונומי עם אחיזת clew. אין לי בעיה להחליף סוללות באופן תכוף (כל חודש נניח... :s05: ), אין צורך שיעבוד בטווחים ארוכים, אין צורך בכפתורים נוספים מעבר לגלגלת, מקש שמאלי וימני, העיקר שיהיה נוח מאוד וזול (150 ש"ח בלחץ). חשבתי דווקא ללכת על הסיניים הבאים מ DX ודומיו אבל אני לא בטוח עד כמה הם אמינים: 1. rapoo 7600 2.4GHz 500/1000 DPI- כמעט 100 ש"ח , גודל מעולה, נראה נוח ואיכותי (נראה...), סוללה אחת. 2. MC Saite 2.4GHz 500/1000DPI- פחות מ50 שקל, נראה ארגונומי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו מתאים יותר. יש לי Logitech Chillstream די זקן שאני מאוד אוהב (עניין המאוורר על הידיים פשוט גאוני) שלצערי פחות או יותר מת כיוון שהוא כל הזמן "מתנתק" מהUSB במחשב. אני מחפש משהו דומה, שכמובן גם נתמך על ידי משחקים מודרנים(נגיד Assasins Creed) - אם יש משהו עם "מערכת איוורור" שכזו, זה יהיה נפלא, כי זה באמת גאוני. אין לי מושג מה התקציב כיוון שאין לי מושג מה המחירים של דברים כאלה, אני רוצה לא לבזבז על זה הרבה כסף וזהו. הצ'ילסטרים נדמה לי שעלה לי 150-200, אבל אני ממש לא זוכר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות גיימינג עד 650 שקל? אני רוצה headset נוחות עם רמקול, בעלות איכות שמיעה הכי טובה שאפשר למחיר. הלוח אם הוא Gigabyte X79-UD3 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מקלדת מכנית חדשה (Filco majestouch-2, brown, לייאוט UK), רציתי לשאול על מקומות אמינים וטובים לחריטת עברית. וכמו כן על האפשרות להוספת או-רינגים (Dampeners) למקשים, האם מישהו התנסה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לא מבין מדוע ממתגים את המקלדת הזאת כמקלדת גיימינג הרי היא בעלת סוויטצ'ים כחולים שמתאימים יותר עבור הקלדה... לא כך?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי שני מחשבים בעבודה ואני רוצה לחבר אותם למסך אחד, אני יכול להזמין מתג KVM אבל איך אני מחבר את שניהם לרשת דרך חיבור אחד? יש למישהו פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . בגלל שאני כבר מזמן לא יודע מה הולך בשוק המדפסות אז אין לי בינתיים מושג לגבי התקציב ופה אני צריך את עזרתכם. כמובן שאני לא רוצה להשתגע עם התקציב ולבזבז סתם , אני רוצה מדפסת שתיהיה מחברה אמינה , אחריות ושירות טובים ושלא תיהיה יותר מידי יקרה. אז ככה , אני צריך מדפסת משולבת , שיהיה בה אפשרויות הדפסה , צילום , סריקה ושליחה וקבלת פקסים , ובנוסף שהיא תיהיה אלחוטית בגלל שאין לי בכלל מקום ליד שני המחשבים שלי , אלא לשים אותה איפשהו בניפרד , בגלל זה אני צריך שיהיה בה את האופצייה לשלוח נתונים אליה משני המחשבים שלי ללא חיבור כבל . כמו שהבנתי זאת מדפסת שצריך שיהיה בה כמו ראוטר מובנה או כרטיס רשת מונה , נכון ? אז אני מקווה שתעזרו לי ותודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי דרישות: לייזר ש/ל פקס סורק כמובן שרצוי כמה שיותר זול, אני סטודנט והשימוש הוא בינוני ומטה (לא מדפיס ספרים ומאמרים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-