עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכם,אני רוצה לקנות אוזניות טובות עם תקציב של 400ש"ח,הסיבה שאני רוצה אלחוטיות כי אני ממש לא אוהב את הרעיון של הכבל שיכול לגרום לאי נוחות,העניין הוא האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בכלל אם שווה לקנות אלחוטי?או שאוזניות עם כבל יותר שוות ויותר טובות מבחינת סאונד? מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם טוב ולהביא לי איזה אתר אמין וטוב מאיפה שווה להזמין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Abyss,

היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

6. Started by andrei21,

קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  7. ישבתי לי ללמוד היום קצת.. ופתאום עלה בי רעיון לנקות את הפד עכבר שכבר מזמן לא נראה מי יודע מה.. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי כל מיני שיטות שממש לא התחשק לי לנסות - מכונת כביסה, לשטוף במים וכו' וכו'.. התייאשתי עד שפתאם נזכרתי שאתמול הייתי באיקאה וסתם קניתי מהם את הגלגלות להסרת שיער בעלי חיים מהבגדים.. (גליל דביקי כזה), ואז פשוט חשבתי להשתמש בו לנקות את הפד.. התוצאות - מדהים. הפד חזר להיות שחור ונקי מאבק, העכבר חזר לשייט עליו בקלילות.. אחלה של דבר. סתם התחשק לי לשתף.. טיפ.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה איך אני מדפיס באופן אוטומטי (ולא ידני) הדפסה דו צדדית במדפסת: Brother MFC7840W תודה רבה, אור

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. השימוש: הדפסות לא רבות מידי, אך שתהיה אופציה זמינה. מדובר אולי פעם בשנה כמות גדולה יותר. יכול להיות של 100 עמודים פתאום ואז חודש ללא שימוש. חשבתי שיהיה לא רע אם היא תדע להדפיס דו"צ, אבל אני מניח שאין כאלה קטנות. מעבר לזה, נדפיס הרבה על דפי לוגו (כאלה שמזמינים מבית דפוס) אם יש לזה חשיבות, מבחינה זו שזה חייב להיות מדוייק מבחינת המדפסת. התקציב - אזור ה600-500. החשיבות היא קודם כל גודל ועיצוב אגב. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Gil80,

שלום. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת ביתית. הדרישות הן: 1. איכות הדפסת צבע טובה מאד. 2. קישוריות WiFi. 3. מיכלי דיו גדולים יותר מאלו שקנון מספקת לרוב. 4. נוחות תפעול. 5. אמינות. 6. זמינות לראשי דיו לא מקוריים. 7. סורק מסמכים. התקציב בסביבות 800 שקל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by andrei21,

ראיתי פה באתר הרבה המלצות לDeathAdder אך מעט מאוד המלצות לLachesis שסוקר פה על ידי צוות האתר. ולImperator . האם מישהו התנסה בהם? או שאוליי בכלל עדיף Imperator ?? עד כמה משמעותי 5600DPI VS 3500DPI ואיזה עוד הבדלים משמעותיים יש לשלשת העכברים? מה תמליצו

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  12. שלום רב, . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):3002. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני מחפש גם כן משטח 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. אחרי חפירה קצת בפורופ והאינטרנט אני רואה שכדאי לבחור אחד מאלה: 1. Razer Abyssus 2. Mionix Naos 3200 3. logithic G9 מה אתם אומרים…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. בנוסף שהגלגלת תהיה בעלת 4 גיוונים (גלגול למעלה ולמטה + ימינה ושמאלה) כלומר שיהיו סה"כ 6 פעולות: 4 של הגלגלת + 2 של האגודל. אשמח להמלצות. תודה:>

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by maazg,

שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by card,

שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. טוב אז היום העבר שלי שבק חיים \= החיישן שלו פשוט הפסיק לעבוד (הכפתורים עובדים אבל העכבר לא זז בכלל) השתמשתי באחד של MICROSOFT ב50 שקל משהו כזה. ודיי שירת אותי טוב אז אני צריך ללכת לקנות עכבר חדש ובתכלס אני לא יודע מה כדאי.. אני לא יודע אם כדי לקנות עכבר באיזה 50 שקל או לקנות משו בסגנון הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=21804 שהוא דיי זול.. או ללכת על היותר יקר שזה נגיד G400 אני כן משתמש במשחקים אבל אני לא משחק CS או כאלה.. אני משחק RPG או סתם גוף שלישי לפעמים אבל רב המשחקים זה לא אונליין אז אני לא יודע אם זה משתלם להשקיע יותר בעבר או לא.. מה נראה לכם? נ.ב יש לי אחיזת חצי CLAW חצי PALM חח זה איך שנוח לי באותו רגע ואני לא יודע אם ה G400 יתאים (אם כבר) וע…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by deluxe,

אני משחק בקצת משחקי פעולה. שמתי לב לעובדה שבשימוש במקלדת קצת קשה ללחוץ בצורה עיוורת על המקשים הספציפיים של הפעולות השונות במשחק. אציין שלא יצא לי בעבר להתנסות בגיימפאד של פלייסטיישן/אקסבוקס וחשבתי שאולי גיימפאד יפתור לי את הבעיה. ראיתי מס' גיימפאדים של חברות שונות וגם מכאלו שהם כמו מקלדות קטנות (G13 של לוג'יטק). אשמח לקבל המלצות במה להשתמש כדי לקבל חווית משחק אופטימלית, ואיזה דגמים מומלצים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?

21. Started by Second Edition,

בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?

22. שלום. נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב השולחני שלי למסך הטלוויזיה, שמרחוק ממנו בערך 4 מטרים. עשיתי זאת באמצעות כבל HDMI. אבל מה ששכחתי לשים לב אליו, זה העובדה שהעכבר והמקלדת רחוקים מדי מהמחשב כדי להיות שמישים ליד הטלוויזיה. הרעיון הראשון שקפץ לי לראש הוא לרכוש כבל USB מאריך, שאליו אחבר את הרסיבר של המקלדת/עכבר אלחוטיים, את הכבל אמקם קרוב יותר לטלוויזיה, וכך אגרום להם לעבוד. האם זהו באמת הפתרון? או שאולי ישנו רעיון עדיף? במידה וזאת היא הדרך, האם כל חנות מחזיקים מחזיקה בכל מסוג זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום! אני משחק במשחקי מירוץ ואני רוצה לקנות הגה עם פדלים. האם קיים הגה עם פדלים עם הקריטריונים הבאים: -ההגה עם רטט, ואם מטים אותו הצידה הוא חוזר אוטומטית. -ההגה צריך להיות עם "מצצנים" ולא אם תופסנים חיבור לשולחן מפני שיש לי שולחן זכוכית. -המחיר עד סביבות 220 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by stojakovic,

אני צריך בבקשה המלצה!!! אם זה משנה זה הולך ללפטופ לעבודה משרדית... מס' דרישות: רסיבר משותף (חובה) סוללה נטענת (עדיף) מקשי מדיה (עדיף) תקציב- עד 250 ש"ח.. אני פשוט ממש לא בקיא בתחום אז אני פתוח לאפשרויות.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. הי, אני מחפש לקנות עכבר חוטי לגיימינג, אין הגבלת תקציב, אך חשוב שהוא יתאים לשמאליים. סוג האחיזה היא Fingertip. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים