ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש לרכוש בקרוב עכבר קטן לגיימינג, אני מעוניין בגרסה החוטית. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן חושב לקנות מדפסת ועוד לא הגעתי להחלטה סופית . - השימושים שלי פשוטים מאוד , אני סטודנט כרגע ואני צריך משהו שיעשה את העבודה כמו שצריך !.. אני צריך מדפסת משולבת ( אם אפשר שנכנסת בתקציב ) חשוב מאוד שיהיה : סורק , מ. צילום , ( פקס לא קריטי .. ) ושהמחירי דיו או הטונרים לא יעלו בצורה מוגזמת ... משהו שיחזיק זמן ויעשה עבודה טובה ובלי יותר מידי הוצאות מיותרות ויקרות.. ההיתלבטות שלי היתה בין לקחת 6500A PLUS \ הרגיל ( שאני לא ממש יודע מה ההבדל ) .. או שיותר עדיף ללכת לכיון לייזר בשל עלויות נמוכות ?.. זה סתם כי קראתי פה ושם בפורום או שאנשים זרקו לי רעיונות .. אפשר להיסתפק גם במדפסת שחור לבן .. התקציב שלי הוא גג 800 ש"ח !!! ..אם אפשר גם בפחות אני אשמח ! תו…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי עכשיו מקלדת אלחוטית שרוב הזמן היא בסדר אבל לפעמים היא פשוט לא מגיבה לדקה-שתיים(זה לא קשור לסוללות,בדקתי) אז אני מחפש מקלדת גיימינג חוטית בעברית עד כ350 (ואפשרי לחרוג קצת) הסתכלתי על Razer Lycosa,BlackWidow ועל Sidewinder x6(שיודוע לי שהיא פעם הייתה בעברית ועכשיו אני לא מוצא בעברית ) יש לכם הצעות מה לבחור, אולי מקלדות אחרות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת שהיא ראשית מהירה , לא של חברת brother , בשביל הבית שחור לבן בלבד , לא דיו ( לא ה-3 הצבעים האלו ... ) , יש את המהירים האלו , לייזר? מייזר? בלייזר? טיונר? איך שזה לא נקרא ושהיא גם פקס + סורקת + צילום המלצות? מחיר סביר ... אני יודע 500+- אשמח לכמה המלצות , תודה מראש !
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תקציב של עד 300 ש"ח, בעיקר למשחקי יריות וקצת למוסיקה. חוטי, (למחשב)... תודה!
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר משולב של HP,שעובד בלי הפסקה משנת 2005. אין לו פקס מובנה,ואני רוצה לקנות מכשיר חדש עם פקס ומזין מסמכים אוטומטי. חשבתי על ה-4500 של HP,אבל מתגובות ברשת,ראיתי שהוא לא דגם מומלץ.(תקיעות דפים בפידר) מה כדאי לקנות היום? האם Brother טובות?(או קנון,למרות שאני לא מתלהב מלהכניס דפים עומדים למכשיר לצורך הדפסה) התקציב לי הוא בין 300-500 ש"ח.(אני צריך מכשיר בסיסי,בלי רשת/WIFI ושאר ירקות.מהירות הדפסה לא מעניינת אותי,אבל מעניינת אותי כמות ההדפסה פר ראש מקורי) תודה לעונים!
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם. הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו.. אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד. אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב, הכיוון שלי כרגע הוא מדפסת מחברת ברדר בגלל עלויות נמוכות זה דיו! ראיתי 2 דגמים ואשמח לחוות - MFC-J430W והשני מדגם MFC-J265W מה עדיף? השימושים זה קצת הדפסות, סריקה, פקס וצילום פה ושם
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. מדפסת HP photosmart C1683 שהייתה כבויה לתקופה (אולי בגלל הבעיה הזאת בדיוק?). כאשר מחברים אותה למחשב (כבל מדפסת), אין שום תגובה מווינדוס. כל ניסיון להחיות אותה (מנהל ההתקנים, רענון, התקנת הדרייבר), לא הועיל. האם המדפסת מתה? תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, :welcomeani: אני רוצה לקנות אוזניות גיימינג חדשות וכבר מצאתי כמה דגמים מסוימים, רק רציתי לדעת לפי דעתכם איזה ביניהם יותר טוב. אני לרוב משחק אבל רציתי שבו זמנית גם יהיו טובים לשירים. יש לי אפשרות לקנות עד 500 שקל(למרות שאם תמליצו לי על משהו שיקר יותר בעיקרון אין לי בעיה אבל עדיף עד 500) אם יש אפשרות שיגיע עם USB שהופך את הסאונד ל-7.1 Virtual יהיה טוב מאוד אבל לא מחייב אם האוזניות מספיק חזקות. אלה הדגמים שפחות או יותר מצאתי ונותנים את מה שאני מבקש: Steelseries Siberia V2 (ראיתי שהרבה רשמו שמתקלקלות מהר למרות שלי אישית יש את הדגם הישן יותר שאומנם נשבר אבל עדיין עובד 7 שנים) Plantronics 780(ראיתי הרבה המלצות, אבל אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת ככה שהיי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התחלתי לשחק במשחקי יריות כגון MOH, COD וכדומה... אני מחפש עכבר שיהיה נוח מאוד ליד ולאצבעות, גם לזמן ממושך וגם ומדוייק. תקציב עד 250 גג תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא השתמשתי במדפסת שלי (xerox phaser 3117) בשנה האחרונה בכלל. האם לקנות טונר או מדפסת חדשה? ומה המחירים של כל אחת מהאפשרויות? קחו בחשבון שאני לא מדפיס הרבה. יש תקופות שאני צריך להדפיס, וגם כאן מדובר בסה"כ בעשרות דפים בלבד. אני חושב שהשקעה של כ-300 שקל תהיה הגיונית אבל זה גמיש מאוד
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. ברצוני לרכוש בזמן הקרוב מדפסת של CANON במקום מדפסת מקבילה של HP 4500 שאותה רכשתי והחזרתי לאחר אינספור בעיות עם הפקס ומכונת הצילום שהציגה איכויות וביצועים נמוכים מאוד, דיברתי עם התמיכה שלהם אינספור פעמים ושיניתי מלא הגדרות לפי מה שאמרו לי, עדיין איכות הצילום והפקס ירודה מאוד, לא קרובה למקור, לכן החלטנו ביחד איתם שמחזירים את המוצר, קיבלתי זיכוי בעבורו. עכשיו אני רוצה לרכוש את המדפסת canon pixma mx435 שלפי דעתי מהווה אלטרנטיבה ראויה למדפסת הקודמת שציינתי לעיל. אני עדיין מתלבט איזה דגם של CANON לרכוש, כי גם לחברת BROTHER יש דגמים מקבילים בתכונות שאני מחפש, משולבת פקס/סורק/מכונת צילום. הבעיה העיקרית עם BROTHER זה 4 מיכלי צבע נפרדים שכל מיכל עולה יקר יותר.…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי, מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי. מדובר בשימוש די בסיסי, בהיקפים נמוכים, כך שבהחלט יכול להיות גם פחות מהסכום הזה. דגשים עיקריים - חסכוניות בדיו, אם אפשר גם הדפסה דו-צדדית, וכמובן אמינות. ראיתי שעיקר ההמלצות היו על ה-6,500A plus, אבל קראתי עליה המון המלצות שליליות. מה דעתכם על הסדרה החדשה של HP (ה-Ink Advantage) שמתיימרת להיות חסכונית מאד? בעיקר ראיתי את ה-hp 4625 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825465 תודה מראש, איל
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש עכבר חוטי, שיתאים לשימוש מרובה. חשובים לי מס' דברים: שיהיה רחב יחסית (מבחינה ארגונומית זה יותר בריא למפרקים ביד) ושיתאים לאחיזת Palm. שלא יגרום להזעה. כיום אני משתמש בקומפורט 6000 של מייקרוסופט ומפריעים לי בו שני דברים - מזיעים איתו מהר מאוד ומקש הלחיצה האמצעי מגיב בצורה חלקית וקשה ללחיצה. שלא יהיו לו יותר מדי לחצנים מציקים בצדדים שמיועדים לגיימינג ומאקרו (אם יש מעט זה לא נורא). שלא יהיו בו חלקים עם ציפוי שנוטה להתקלף. שתהיה לו רגישות גבוהה וחיישן איכותי. עדיף לייזר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-