עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bora8,

היי רציתי לדעת איזה מקלדת מומלצת לגיימרים ? עד 350 שקל

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by bomsa400,

היי קראתי (הרבה, לא הצלחתי הכל) מהת'רד על מקלדות מכניות ונראה לי שתתאים לי אחת כזאת. (המקלדות החדשות הסטנדרטיות - נראה שצריך ממש לקלוע בול במקש וגם להפעיל קצת יותר כוח לעומת אלה שלפני עשר שנים) מעולם לא הקלדתי על מקלדת מכנית אז אני לא יודע אם זה בשבילי ולא יודע לי על דרך לבדוק את המקלדת לפני שאני קונה - לכן למרות שאני מוכן להשקיע הרבה במקלדת - עדיף שלא תהיה יקרה מידי למקרה שאני אגלה שמקלדת מכנית לא מתאימה לי. אני צריך את זה לעבודה, אני מתכנת, המטרה היא שאני אוכל להפעיל פחות לחץ בהקלדה וכך למזער את העייפות בידיים. מכיון שלידי יושבים מתכנתים אחרים אני צריך שתהיה שקטה כמה שיותר (סויצ'ים חומים?) אבל לא לגרוע מכך שתהיה מקלדת מהירה למישהו שכמוני יודע הקלדה עיוורת. חשוב לי שיהיה…

• 75 תגובות
    • 16.9k צפיות
  3. אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse‎ או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by j,

שלום שלום, משולבת לייזר שחור לבן, יכולת סריקה בצבע טובה, מחסנית נייר סגורה, קומפקטית וא-מ-י-נ-ה עם חיבור לרשת (רצוי אלחוטי) לאחר חפירות באתר והמלצות שונות הגיעו שתי מדפסות לגמר: mfc-1810 או MFC-7460dn איזו עדיפה ואולי בכלל אחת של סמסונג??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by FaTaL1zM,

אני מתלבט בין QcK+ - QcK+ NiP Edition - QcK Heavy QcK+ - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12678 QcK+ NiP Edition - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13176 QcK Heavy - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12681 הערה: אני משתמש בעוד משטח רגיל שקניתי של QcK בשביל לשים את היד ( 2 ממ גובה ) אז הגובה של המשטח זה לא בעיה. תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי את ה Asus G73JH שאני תמיד לוקח לעבודה ועושה לילות, יש לי כרגע את ה RAZER Golthios או איך שזה נקרא וזה לא ממש נוח ומדוייק. יש המלצות לאחד טוב ? אני מעדיף ללכת על אחת מהחברות האלו Everglide, SteelSeries, וצריך שיוכל להתקפל ולא קשיח שאני יוכל להכניס לתיק בצורה קלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש את המשטח העכבר הכי הכי טוב שניתן להשיג כיום, לא רוצה משהו ע נ ק בגודל. משהו בגודל בינוני עד גודל, שיתן דיוק מירבי, נוחות, ויעבוד טוב. יש הצעות?

• 37 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. Started by mazinya,

הזמנתי עכבר RAZOR DEATHADDER ואני רוצה לקנות גם משטח. בסך הכל חשוב לי שהעכבר יזוז עליו חלק. אני לא כזה גיימר ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי.. חשבתי על משהו בסביבות ה 60 שקל בערך. יש המלצות? (עדיף KSP. קרובים לבית)

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. הכוונה למשטח עם כרית ג'ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. טוב, אני כבר מעל ל-10 שנים משתמש בעכבר גלגלת רגיל (זה שיש לו גלגל), אז בגלל שהתרגלתי כל כך לעכבר כזה אני העדפתי להישאר איתו ולא לשנות לעכבר אופטי או אלחוטי. אבל בזמן האחרון שמעתי המון דברים טובים על סוגי העכברים האלה, אז החלטתי לקנות אחד. קניתי בסוף עכבר אופטי של MICROSOFT, שעולה 47 ש"ח. יש לו יציאת USB ויציאה רגילה (אני כרגע פועל איתו עם יציאת ה-USB). בקיצור, אני ממש מרוצה ממנו והוא פועל הרבה יותר טוב מהעכבר הרגיל שעם הגלגל לפי דעתי. רק רציתי לדעת איזה משטח צריך להיות לעכבר אופטי? ראיתי שעל קרמיקה הוא בכלל לא פועל, ועל הפד הרגיל שהיה לי לעכבר הישן (לעכבר הגלגלת) הוא פועל בתקיעות, זאת אומרת שמדי פעם שאני מזיז אותו הוא נתקע על הפד ואז ממשיך (וזה ממש מעצבן). אז על איזה משטח…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. איזה משני המארזים האלה טוב יותר? אני מרכיב מפרט למחשב שלא הולך לעבור oc בכלל. Evergreat NT-989-B2 Midi 300Wp4 או A-OPEN QF45A נמקו את תשובתכם .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רציתי לשאול איזה מתאם Bluetooth הייתם ממליצים לי לקנות מהרשימה? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price האם כדאי ללכת על ההכי זול שם ( USB BLUETOOTH 60m) שעולה 58 כולל משלוח מהחנות פי.סי. סנטר? האם הייתם ממליצים לי לנסות אתר השוואת מחירים אחר כי אולי זאפ הם גובים כסף מהחנויות? תודה,

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by Yoram Lev,

מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by OmegaShadow,

אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. הייתי רוצה להחליף את הINTEL 1000 WIFI שלי בINTEL WIFI 7620 אלו התמונות של המוצרים: (אילו מתאמים אני צריך)

16. Started by ras81,

שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  17. Started by gal,

אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by USR,

אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע. נ.ב: אני מקווה שאני בפורום המתאים, אני קצת חדש כאן (בפורום, לא באתר). עריכה: אוקי, הבנתי שאני במקום הלא נכון, סליחה.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז איזה משטח מעדיפים, משהו שהוא יותר פד בד שהוא "רך", או משהו כמו ICEMET וכו', שבנוים על בסיס זכוכית, או ברזל או כל מיני דברים כאלו וקשים. ואם בחרתם בסוג מסויים, אז תגידו גם למה, ועם איזה עכבר מוציאים ממנו מקסימום תוצאות.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. איזה סוג סוללות יש ללוג'יטק MX700? מה עושים אחרי הרבה פעמים שמטעינים את העכבר ואז הסוללות מאבדות מהכוח שלהם? יש משהו חילופי (GP)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איזה סוללות נטענות מומלץ לקנות לנגן MP3?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים