עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברצוני לשאול האם זה נכון, שמחסניות טונר/דיו חלופיות, נותנות את אותם איכות ההדפסה והתפוקה של המחסניות המקוריות בכל מדפסות הלייזר וההזרקת דיו, ולא מזיקות למדפסות, בניגוד למה שהיצרנים טוענים? אני שואל זאת, עקב מודעותי הרבה יותר כיום לתופעת ההשבתה המתוכננת של מוצרים (ביניהם גם מדפסות ומחסניות/ראשי ההדפסה שלהן), וגם בגלל המקרה הבא: באתר הזה: http://topdocumentaryfilms.com/light-bulb-conspiracy/, אשר מאפשר לצפות בחינם בסרט "קונספירציית הנורה החשמלית", מצאתי את התגובה הבאה של jimmy kraktov: "Computer inkjet printers were (still are?) sold at a loss and the manufacturers made money selling their own brand of replacement ink cartridges, for a LOT more than they were worth. Some U…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  2. אהלן, אני משתמש כבר כמה שנים בעכברי Logitech G5 למיניהם ולאחרונה הגעתי למסקנה שהם לא נוחים לי. מעבר לכך הופיעה אצלי תופעה של כאבים בשורש כף היד ואני חושש שאולי גם לעכבר הייתה תרומה לזה. אני שם לב שכשאני אוחזר בעכבר אני עושה מאמץ את היד ומחזיק אותו בצורה לא טבעית. השימושים שלי הם עבודה לאורך כל היום בתכנות, עיצוב, שימושים כללים וגם משחקים. כשאני חושב על זה אני חושב שהעכבר שהיה לי הכי נח היה העכבר האופטי הקלאסי של מיקרוסופט. אני חושב שבגלל שהוא היה עבה ושטוח יחסית, זה מה שעשה אותו כל כך נח. האם יש עכברים שדומים לו גם היום? מבחינת מחיר אני מוכן לשלם כמה שידרש בעבור עכבר טוב באמת, אבל אני מניח שזה לא יחצה את המחיר של 500 שקל מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מיועדות בעיקר לשמוע מוסיקה/קצת משחקים במחשב נייד. אין לי שום מושג בחברות... תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by deluxe,

אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by amisha,

היי , המדפסת צריכה להכיל : סורק (רצוי באיכות טובה) , פקס , דופלקס וכמובן מדפסת . אני נוטה ללייזר כי אין לי צורך בצבעוני ,ואני לא מרבה להדפיס . יהיה נחמד אם יהיה חיבור רשת ( עוד יותר נחמד אלחוטי ) מה תאמרו על אלו : canon MF4570dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796457 brother 7460dn http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793842 עד 1000 שקל , אפשר למתוח .

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by idan oren,

קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר קטנה לשימוש ביתי מועט ,כמה דפים בחודש. כרגע אני מתלבט בין שתי מדפסות Canon LBP6000B SAMSUNG ML-1865W מה שהכי חשוב לי שהיא תהיה קטנה ככל האפשר, ואני מעדיף בצבע שחור. הצעות נוספות התקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mickey Mouse,

אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  15. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by bennnn,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9572 האם האוזניות מתאימות למשחקים? יש לי אוזיות דומות שך TEAC שנראות דומה, אבל האוזניה מתחברת לסטריאו רגיל, האם בגלל שיש פה חיבור יו אס בי יהיה תליל ממש דיגיטלי? תודה לעונים אלו האוזניות שברשותי שאגב מעולות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6508

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by lior9586,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by noambaum,

שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by deluxe,

אני מתלבט בין 3 עכברים שהומלצו לי כאן בעבר. ]Deathadder - לא ראיתי עליו מבצע כלשהו מלבד בבאג במחיר מוגזם ותיק מתנה... Zowie AM - נמכר באייבורי בכמעט 100 ש"ח. G400 - ב-קיי.אס.פי ב-136.5 ש"ח במסגרת השני ב-60% הנחה (אם לוקחים שניים זה 30% הנחה...) מבחינת מחיר הזואי מנצח, השאלה מי לוקח מבחינת ביצועים? אגב, אני אוהב עכברים גדולים יחסית... תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by etay93,

טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הזמנתי עכבר מ-EBAY דגם G700 והוא אמור להגיע... הייתי בבאג וראיתי פאדים לעכבר והיה אחד שממש תפס לי את העין מבחינת היופי והגודל. נכנסתי לאיבי ומצאתי אותו במחיר זול ממש (בטוח חיקוי סיני) אז הזמנתי: http://www.ebay.com/itm/190726103385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ואז ראיתי שיש חשיבות רבה לפאד של העכבר ושהמליצו פה על STEELSERIES 4HD שראיתי גם בבאג ב-100 ש"ח. מה לעשות ? כמה הבדל יוכל להיות ? והאם לספוג את הקניה של החיקוי ולקנות גם את ה-4HD ?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Tal Israeli,

שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית שחור-לבן בתקציב של עד 1000 ש"ח. יש עדיפות למדפסת אלחוטית. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Harbi,

התקציב הוא כ300 ש"ח לאחר המבצע(ז"א כל האוזניות שבסביבות ה550 ש"ח פלוס מינוס ברגיל) השימוש העיקרי הוא מוזיקה אבל גם משחקים וקצת סרטים למחשב וקצת לפלאפון לא INEAR או כפתור, אוזניות שמכסות את כל האוזן סטייל AKG כאלה: שמתי עין גם על הדגם הזה שבתמונה(AKG K181) אבל רציתי לשמוע המלצות ממי שמבין תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dropsy,

היי אני ממש מתחרפן בימים האחרונים ואני חייב שמישהו יחליט בשבילי יש לי כרגע מדפסת hp 6500a שהתקלקלה (כבר אין אחריות) והיא לא מושכת דפים, אני לא יודע מה עלות התיקון אבל אמרו לי במעבדה שהבדיקה היא 100ש"ח ואני גם בדיוק צריך ראשי דיו חדשים. המינימום שזה יעלה לי זה 290ש"ח. אני מעריך שהתיקון לא יהיה יותר מ100ש"ח נוספים אבל אין לי מושג כמה עולה התיקון. אני מתלבט האם לקנות במקום את הCanon Pixma MX435 Wireless במחיר 380ש"ח והיא מגיעה עם ראשי דיו ושלוש שנות אחריות. בגדול זה מסתכם לשאלה של, האם להוציא 380ש"ח לתיקון מדפסת מעולה או להוציא 380ש"ח ולקבל מדפסת חדשה פחות טובה(אני חושב) +שלוש שנות אחריות. חפרתי אבל אני חייב עזרה בהחלטה תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה - Replace Toner. הזמנתי טונר חדש. היום קיבלתי הודעה: Replace Cartridge. האם עלי להזמין חלק נוסף? או שהחלפת הטונר תתקן את העניין? פשוט לא ברור לי אם מדובר באותו החלק. המדפסת בת שבועיים ימים. תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים