עבור לתוכן

זיכרון במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכם.

ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם N53SV. הוא כבר בן 3-4. שנים.

המפרט שלו:

Intel® Core™ i7 2630QM Processor

DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 x SO-DIMM socket for expansion up to 16 G SDRAM (Quad Core), 2 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 G SDRAM (Dual Core)

NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM

האמת שלא נגעתי בו הרבה זמן כי השתמשתי במחשב נייח ועכשיו התחלתי ללמוד והוא חזר לשימוש. הבעיה הוא,שמשום מה הוא נהיה ממש איטי. עשיתי לו פורמט וגם התקנתי ווינדוס 10 וזה עזר קצת אך הוא עדיין איטי ונתקע בגלישה או בפתחית קבצים כגון מצגות בפאוור פוינס וREADERS. כאמור יש לו 4 ג'יגה זיכרון וחשבתי אולי להוסיף לו עוד 4 ג'יגה.

השאלה שלי היא כזאת,האם זיכרון יעזור למחשב לעבוד יותר מהר או בעצם זה שטויות ואין טעם לבזבז על זה כסף? חשבתי להוסיף עוד 4 ג'יגה.

ואם כדאי לקנות זיכרון,יש איזה זיכרון שמומלץ או כל חברה: CORSAIR,G-SKILL יהיה טוב

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הדיסק הקשיח שלך כבר לא מתפקד כראוי. בהחלפת הקשיח לSSD והוספת 4GB RAM (של כל חברה מוכרת. העיקר שיתאים ככל האפשר לזיכרון הקיים) תאפשר לך להמשיך עם המחשב שנים רבות.

עוד אפשרות סבירה היא התייבשות המשחה התרמית שבין המעבד והליבה הגרפית לבין צלעות הקירור, תוכל באותה ההזדמנות לנקות את המשחה הישנה ולהחליפה בחדשה.

פורסם
  • מחבר

Ssd די יקר לי כרגע. אפשר להתפשר על משהו זול וטוב שלא יהיה ssd?סתם כל דיסק קשיח? זה לא צריך להיות מיוחד למחשב נייד נכון? אשמח להצעות. אגב,לפני שנה וחצי בערך שלחתי את המחשב לתיקון בחברה שנותנת אחריות בארץ למוצרי asus כי המקלדת נשברה והוא גם הרעיש אז הם גם התקשרו אליי על הדרך ואמרו שהדיסק קשיח פגום ועלול למות בקרוב ואם אני רוצה שהם יחליפו לי בחינם לדיסק קשיח חדש כי זה במסגרת האחריות. כמובן שהסכמתי. כנראה שמו לי חרא שם למרות שבהתחלה המחשב שהוא חזר עבד טוב וכרגע נהיה איטי לגמרי. אני מנסה לחסוך בהוצאות אז איזה דיסק קשיח כדאי או רק זיכרון יכול להספיק?. ובקשר למשחה, אין לי מושג איפה המשחה הזאת נמצאת ואיך אני מנקה אותה אבל אפשר למצוא ביוטיוב מדריך לא? אני די נוב בכל מה שקשור לחומרה חח.

פורסם
  • מחבר

דאבל בטעותת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים