עבור לתוכן

מישהו יודע אם המסך AOC G2460PG נמכר בארץ?

Featured Replies

פורסם

קראתי עליו ביקורות ממש טובות, אבל לא מצאתי אף מקום שמוכר אותו, מישהו מכיר?

פורסם

הזמנתי אותו מאמזון ב 2400 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. אין בארץ

פורסם
  • מחבר

הזמנת דרך האתר הישראלי שמזמין בשבילך מאמזון?

איך המסך שווה את הכסף? זה סכום די רציני, אני משחק המון במחשב ויש לי כרטיס מסך gigabyte 970 gtx, זה מתאים לי?

פורסם

היה דיון רציני מאיפה להזמין...

http://hwzone.co.il/community/threads/561156-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-gsync-%D7%93%D7%A8%D7%9A-ebay#.VSOeB_msUmk

אתה מוזמן לקרוא. גם לי יש 970 וזה מסך אידאלי לכרטיס הזה.. רק שים לב שאתה תרגיש הבדל.. אם לא מפריע לך פילטרים, ולא בודק כמה fps נותן לך כל משחק זה השקעה מיותרת

פורסם
  • מחבר

איך קנית מאמזון במחיר הזה כולל משלוח לארץ,מכס ומיסים?

תודה על העזרה

פורסם

יש קישור למוכר שקניתי ממנו.. מוזמן בעצמך לבדוק ולהזמין.. יש מקומות יותר זולים, ויש פחות.. המוכר הספציפי הזה זול

פורסם
  • מחבר
יש קישור למוכר שקניתי ממנו.. מוזמן בעצמך לבדוק ולהזמין.. יש מקומות יותר זולים, ויש פחות.. המוכר הספציפי הזה זול

לא ראיתי את המחיר כולל מיסים ומכס, יש שלב בהזמנה שרואים את זה או שאתה פשוט יודע כמה לוקחים?

פורסם

על מנת לקבל חישוב מחיר כולל המשלוח ומיסים

אתה צריך להיות רשום באתר, ולהכניס כותבת בישראל.

לאחר שתכניס את המוצר לעגלה,

תוכל לראות בצד את החישוב הסופי.

פורסם

יש כמה דגמים מובילים שתומכים gsync בחו"ל, ודגם אחד של Asus בארץ. אתה צריך להיות נעול על הצרכים שלך.. אני החלטתי aoc בעיקר בגלל הרזולוציה והמחיר. בכל מקרה, המחיר מהמוכר באמזון שאני קניתי ממנו יחסית זול כולל מיסים ומשלוח. הזמנתי לפני שבוע, ואמור לקבל את המסך עוד שבועיים.. נראה איך יגיע, וכמה אהיה מרוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים