עבור לתוכן

מבזק: התגעגעתם? Wolfenstein חוזר במאי הקרוב

Featured Replies

פורסם

מעולה, אני מאוד נהנתי מ The new order!

פורסם

חולה על Wolfenstein.

איפה רוכשים את The New Order המקורי לפני ההרחבה ?

נדמה לי שהיה דיון על כך שהוא לא זמין בארץ הקודש ??

פורסם

יש חנות בראשון שמוכרים אותו בעותק פיזי. הם טוענים שאין שום בעיה, לא נסיתי עדיין

פורסם

שם החנות במטותא...

פורסם

Game and mobile. ראשון לציון. אחת החנויות הפעילות בארץ.. התקשרתי אליהם לשאול אם יש בעיות אקטיביציה עם המשחק הזה.. הם לא הבינו על מה אני מדבר.. לא רציתי להגיע למצב שאני קונה עותק פיזי ולא מצליח להפעיל את המשחק בארץ

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

משחק מעולה! הייתי קונה אותו במחיר מלא, אבל חושש שלא אוכל להפעיל אותו בסטים בגלל בעיות צנזורה

פורסם

שאל אותם מה ה-AppID המדוייק של הגירסה שהם מוכרים ואז בדוק ב-SteamDB אם יש הגבלות אקטיבציה כלשהן לאיזור של ישראל.

פורסם

אני רוצה לקנות עותק פיזי בארץ, יש בחנות בראשון לציון.. ולא יודע אם הם ידעו לומר לי מה ששאלת

פורסם

אם הם מתחייבים שהוא עובד, אז פשוט תבקש לאקטב לידם (על לאפטופ למשל).

אגב, שווה לך לשלם 250 ש"ח במקום 80 ש"ח בשביל קופסת פלסטיק וחוברת קטנה?

פורסם

ממש ממש לא.. פשוט לא ממצאתי דרך לקנות מפתח לסטים. אם אתה מוצא מפתח לסטים, והצלחת לאקטב אותו אשמח לדעת

פורסם

המכירה הזו אמורה לענות על הדרישות, אבל לא מזיק לדבר עם החנות ולברר את הפרטים שכתבתי. באופו אישי אני מחכה שהמחיר יירד יותר (הרבה יותר), כי עם באקלוג של מאות משחקים לא שווה לי לשלם סכום כזה על משחק. יש רק משחק אחד שאני מתכוון לשלם עליו מחיר דו ספרתי של דולרים בעתיד הנראה לעין, והוא עדיין לא יצא.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה שאתה צריך לעשות זה לשאול את החנות מה ה-SubID של הגירסה שהם מוכרים ואז לבדוק כאן:

https://steamdb.info/app/201810/subs

פתח את הדף של הגירסה הרלוונטית ואז בדוק אם יש משהו שרלוונטי לישראל תחת Known restrictions

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים