פורסם 2014 במאי 2711 שנים בתמונה בצד ימין למטה יש 3 שורות שחורים ו3 שורות כחולים, מה אני שם בכחולים ומה אני שם בשחורים ?
פורסם 2014 במאי 2711 שנים לציין את הדגם המלא היה עוזר בעיקרון אתה צריך להסתכל היטב בספר הוראות של הלוח אם, שם כתוב לך בדיוק מה אתה שם ואיפה, אם אתה שם 2 סטיקים של זכרונות, 3 סטיקים וכו'.
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר לציין את הדגם המלא היה עוזר בעיקרון אתה צריך להסתכל היטב בספר הוראות של הלוח אם, שם כתוב לך בדיוק מה אתה שם ואיפה, אם אתה שם 2 סטיקים של זכרונות, 3 סטיקים וכו'. אין לי את החוברת זה הדגם של הלוח אם: MSI X58 PRO-E MS-7522
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר http://dl.msi.com/download_files/mnu_exe/E7522v3.1.zipאז זה אומר שהלוח אם שלי תומך עד 48GB RAM ?לא משונה לך שיש 3 שחורים ו3 כחולים ?
פורסם 2014 במאי 2711 שנים תומך עד 24GB. אלו של היום תומכים עד 32GB.זה לא מוזר. ככה זה אצלי. הזכרונות עובדים בTRIPLE, לא DUAL כמו שחזרו לזה היום.אז חשוב מאוד לדעת איפה אתה שם כל סטיק, תסתכל בMANUAL. אם תשים במקום לא נכון המחשב לא יעלה, הלוח אם יצפצף לך על שגיאה.http://www.msi.com/product/mb/X58_ProE.html#/?div=Basic
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר תומך עד 24GB. אלו של היום תומכים עד 32GB.זה לא מוזר. ככה זה אצלי. הזכרונות עובדים בTRIPLE, לא DUAL כמו שחזרו לזה היום.אז חשוב מאוד לדעת איפה אתה שם כל סטיק, תסתכל בMANUAL. אם תשים במקום לא נכון המחשב לא יעלה, הלוח אם יצפצף לך על שגיאה.http://www.msi.com/product/mb/X58_ProE.html#/?div=BasicGB RAM אני שם בשורות השחורים ולא בכחולים וזה לא מצפצף
פורסם 2014 במאי 2711 שנים תומך עד 24GB. אלו של היום תומכים עד 32GB.יעבוד גם עם 48RAM , ראיתי סרטון שזה עובד על הפלטפורמה הזו , לא שימושי כי מי שצריך כמויות כאלה מן הסתם יעדיף תושבת חדשה יותר שתהיה חזקה \ יעילה יותר אבל זה סתם נחמד לדעת..
פורסם 2014 במאי 2711 שנים זה לא מוזר. ככה זה אצלי. הזכרונות עובדים בTRIPLE, לא DUAL כמו שחזרו לזה היום.לא חזרו ל dual, בלוחות\מעבדים לשוק הגבוה עברו מ triple ל quad channelבשוק ה mainstream היה ונשאר dual channel
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר לא חזרו ל dual, בלוחות\מעבדים לשוק הגבוה עברו מ triple ל quad channelבשוק ה mainstream היה ונשאר dual channelאני צריך כרטיסי RAM מסוג Triple ואין אותם היום כבר בשוק איזה כרטיס של RAM מערוץ אחר אני יכול לשים ? (Dual או Quad) ?
פורסם 2014 במאי 2711 שנים בשביל לנצל טריפל אתה צריך שלושה סטיקיםבשביל להימנע מבעיות וחוסר תאימות רצוי שהם יהיו כמה שיותר דומים, לפחות מבחינת מהירות, תזמונים ומתחאם אתה יכול לרכוש את אותו דגם כפול 3 זה יהיה הכי טוב
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר בשביל לנצל טריפל אתה צריך שלושה סטיקיםבשביל להימנע מבעיות וחוסר תאימות רצוי שהם יהיו כמה שיותר דומים, לפחות מבחינת מהירות, תזמונים ומתחאם אתה יכול לרכוש את אותו דגם כפול 3 זה יהיה הכי טובזה באמת מה שיש לי כרגע, 3 סטיקים של 3X1GB RAMאבל אני רוצה לעבור ל64 BIT ועם כרטיס אחד של 8GB RAM או 2X4GB RAM מה אני עושה ?כבר נגמרו הכרטיסי RAM מסוג Tripleאני בבעיה רצינית אחי
פורסם 2014 במאי 2711 שנים אתה לא בשום בעיה, בטח לא רציניתלפי הדף מוצר הלוח שלך תומך בסטיקים בגודל מקס של 4 ג׳יגה לאחדבשביל לא לקחת סיכון מיותר לא הייתי קונה מעל זה לאחדפשוט תקנה 2 או 3 של 4gb ותחליף את הזכרונות הקיימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.