עבור לתוכן

רגע לפני שאני מזמין usb 3.0 hub, יש חוות דעת?

Featured Replies

פורסם

אני עומד להזמין היום את המוצר הבא

http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminium-USB-3-0-10-Port-Hub-via-Chipset-VL812-12V-4A-Power-Adapter-Black-/300975749582?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item46138d79ce#rpdCntId

לכונן חיצוני 2.5", כי יש לי רק USB3 אחד שאני עובד איתו ואני מעדיף יותר מזה.

בארץ מוכרים רק זבל של 100 שקל עם 3 חיבורי USB3 ואין לי עניין בזה.

ווידאתי עם המוכר וגם רשום בדף שיש לזה חיבור חשמל עם שני פינים אירופאי, השאלה היא האם orico נחשבים לחברה סבירה, והאם

חיבור מכשיר כזה למחשב עלול להכניס וירוס? שוב אני יודע שאין למכשיר כזה בכלל מדיה לאחסון נתונים והרבה כבר הזמינו את המוצר

אבל אין סכנה למערכת נכון?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ובאמת תודה רבה לכולם פה בפורום שעוזרים לי עם כל השאלות..

פורסם

אתה רציני שאתה רוצה לשלם על זה 50 פאונד?

פורסם
  • מחבר
אתה רציני שאתה רוצה לשלם על זה 50 פאונד?

3 פורטים מפלסטיק פשוט יעלו לי 130-140 שקל.

10 פורטים מאלומיניום עם משלוח עד הבית תוך יומיים-שלושה וחיבור חשמל אירופאי 270.

למה לא?

על מה אתה היית ממליץ?

פורסם

אתה באמת צריך כל-כך הרבה חיבורי USB3?

פורסם

תערוך את הכותרת בבקשה. בפרט, תחליף את המילה "מוצר" למשהו יותר מפורט.

פורסם
  • מחבר
שלום לכולם אי אלו הערות. אמנם המארז נראה מרשים ויפה, והרי מצורף גם ספק כח חיצוני, אבל.... כל חיבור USB3 נותן עד 0.9 אמפר לצרכן. עכשיו, אם השימוש העתידי הוא כמו בתמונה שבאתר, נניח 8 דוקים ושני כונני 2.5 חיצוניים, מילא. אבל אם אתה חושב לחבר יותר מ4 כוננים בו זמנית ( אני לא נכנס להיגיון / היתכנות של זה ), או אז תהיה לך בעיה. :xyxthumbs:

אני יודע את זה, וכבר חישבתי הכל.

יש לי 2 כוננים חיצוניים וזה לא יגדל מעבר כי אין לי צורך ביותר מ- 2, ואין לי צורך בלחבר (או ליתר דיוק לבצע פעולות בו-זמנית) ביותר

מאחד, אבל גם עם 2 זה אמור לעבוד בלי בעיה (מקס' 1.8 אמפר).

8 סלוטים נוספים הם סתם אקסטרה לכיף, ה 10 מגיע עם 4A וה 7 מגיע עם 2.5A ועולה 50 שקל פחות, מעדיף ללכת על ה 10 ולהיות

שקט.

הרעיון הוא שיש קטע ידוע שמסתבר שלא קורה רק לי אלא להרבה אנשים עם מארזי COOLMASTER FT, מכל הסוגים, ש CM

קצת חיפפו עם ה front i/o panel וזה גרם למצב שפורט אחד או שני הפורטים של ה USB 3 לא עובדים כמו שצריך עם התקני

USB 3, אבל כן עם USB2, וכמו כן ה USB 2 עובדים חלק.

אצלי וראיתי עוד אנשים כאלה שהפורט הימני של ה USB 3 לא עובד כמו שצריך עם התקן USB3 אבל הפורט השמאלי כן,

לדעתי זה מתחים כי גם ראיתי בחיווט שהחוטים באים משמאל כך שהחוט של העברת המידע הרבה יותר קרוב לפורט השמאלי.

עכשיו חשבתי על זה ככה, אני אחבר את ההאב לפורט USB3 הימני עם המתחים הקצת בעייתים (כי הוא כן עובד עם חלק

מהכוננים החיצוניים), ואז דרך ההאב אני מחבר את הכוננים, וככה יש לי גם את הפורט השמאלי USB3 התקין.

ואם זה לא בעיית מתחים בפורט USB3 הימני, אז לא נורא, מחבר לפורט USB3 השמאלי שהוא תקין.

ואם קרה מקרה, לא יודע סיכוי נמוך אבל נגיד ויום אחד גם השמאלי עושה בעיות מתחים, אני מחבר את ההאב לכבל Y או

לחילופין מחבר אותו ללוח-אם מאחורה (יש לי 8 USB3 פנויים וכולם עובדים עם הכוננים - נבדק) עם כבל מאריך קצר של חצי

מטר, ככה ש 0.3+0.3+0.5 = 1.1 מטר עם חיבור 4A לחשמל אמור להעביר מידע כמו שצריך אני חושב.

יש לי הרבה תוכניות גיבוי להאב הזה, השאלה אם הראשונה תעבוד כמו שאני "חולם" שזה יקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים