עבור לתוכן

ליאיר לפיד אין בגרות במתמטיקה. ומה התירוץ של שי פירון?

Featured Replies

פורסם

1499649_217718955066427_1755417866_n.png

ש"י עגנון (ע"ש הוא נקרא), היה מתהפך בקברו אילו ידע..

• תגובות 45
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה השאלה. היות וכבר יש לנו שר אוצר שאינו יודע חשבון, דווקא מאוד הגיוני שיהיה לנו שר חינוך עילג.

פורסם

באופן משעשע אני מסכים עם ויק...

פורסם

ואני אומר - אתם בחרתם...

:jafafa:

פורסם

אפשר לחשוב שהצבעתי ללפיד.

פורסם

מזל שהוסיפו אפשרות לערוך...

פורסם
אפשר לחשוב שהצבעתי ללפיד.

שים לב למה שאני כתבתי...

לא כתבתי שום דבר על מה שהצבעת

זה גם לא מעניין כל כך

העניין הוא שבחרת - אני לעומת זאת לא בוחר

לא מאמין בלהצביע עבור מישהו שהוא הכי פחות גרוע \ הכי פחות מושחת \ כדי ש"המניאק ההוא" לא יצליח להעביר חוקים בשקט ולא יסיים קדנציה

אני מחוץ למשחק - ולכן לי בניגוד אל מי שמצביע יש כל זכות להתלונן - מא שבחר אין לו זכות להתלונן - בחרת קיבלת. שב בשקט.

פורסם
  • מחבר

אגב, בחרתי. תמיד בוחרת.

לא את לפיד.

אפרופו, לא עקבתי במיוחד אחרי פירון עד כה. מהמעט שכן, בדברים מסויימים דווקא נראה היה שהוא בכיוון הנכון. באחרים, למשל התשובה לתיכוניסטית, מעבר לשגיאות הוא פשוט מריח מתחנף ופופוליסט. סליחה, מסריח מתחנף ופופוליסט.

פורסם
אני מחוץ למשחק - ולכן לי בניגוד אל מי שמצביע יש כל זכות להתלונן - מא שבחר אין לו זכות להתלונן - בחרת קיבלת. שב בשקט.

אלא אם במקום להצביע אתה עושה באופן פעיל משהו אחר לטובת שינוי סדרי השלטון בישראל, אתה צריך לשבת בשקט יותר מכולם פה.

פורסם

אז אני לא מחזק...

אם היו אנשים ודווקא אלו שחושבים,הולכים לקלפי לא כל פופוליסט שמסעיר מעריצות ג'סטין ביבר היה מקבל 17 מנדטים.

פירון...

מסריח מתחנף ופופוליסט.

כשלפיד רצה לצאת על הדתיים, הוא חיפש רב שכמוהו - קודם יסמן ת'מטרה ואז יסלול אליה את הדרך, כמוהו קודם יבדוק מה אנשים רוצים לשמוע ואז ינגן את זה.

וגם שיהיה מספיק טיפש כדי להיות מקולל מהמגזר אליו הוא משתייך , ולו כדי לדרוך בכנסת

אין ספק שהוא מצא.

פורסם

רגע, מישהו אמור להיות מופתע שהמפלגה של לפיד מורכבת מפופוליסטים?

פורסם

מדיניות כלכלית מורכבת משיקולי דעת מתמטיים, זה כמו לומר שנגיד בנק ישראל רק מתווה מדיניות.

אם הוא באמת לא מתערב בזה אז מה זה להתוות מדיניות?

להגיד "תעשו שלא יהיה חובות ושלרבקה מרחובות יהיה כסף לחו''ל"?!

להגיד "ניקח כסף מהחרדים כדי שיהיו יותר עניים ואז בטוח שהם כל כך יאהבו אותי עד שהם ישמחו להצטרף לצבא"?!

להגיד "ביבי אתה לא מבין במדיניות חוץ וגם ליברמן לא, אני מבין מצויין"?!

פורסם

מישהו באמת חושב ששי פירון יושב וכותב פוסטים?

בשביל זה יש לו עוזרים פרלמנטריים.

כמו כן, אני מסכים ששר החינוך לא צריך להיות מורה/מחנך (למרות שבמקרה הוא כן) כמו ששר האוצר לא צריך להיות כלכלן ושר הבריאות לא צריך להיות רופא

שר הוא תפקיד ניהולי בעיקרו, לאו דווקא מקצועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים