עבור לתוכן

מחשב קורס בעת עידכון דrייבר nvidia

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי כרטיס מסך gtx560 ti

קניתי אותו לא מיזמן מיד 2

חברתי אותו התקנתי דרייבר ולאחר כמה שעות בערך מחשב ניתקע עושה תמסך הכחול הזה..(פתרון רק ריסט)

ישר הבנתי שזה בגלל זה נסיתי להתקין דרייבר אחר עד שמצאתי תדרייבר 314 גירסה שהיא לא תוקעת תמחשב ועושה תמסך הכחול..

אבל מה שכן כל גירסה מעל 314 כן תוקעת תמחשב.. מישהו חווה תבעיה הזו ויודע פתרון לזה?

נ.ב האמת שאני בטיפול איתם דרך האיימל הם מנסים להבין מימה זה ניגרם שלחתי להם קבצי dmp

כמו שבקשו כניראה לאתר תבעיה אבל בכל זאת גמלא קשה לי עם האנגלית ואולי מישהו חווה תבעיה הזו ויש פתרון ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

מה מפרט המחשב המלא?(אתה יכול להוריד תוכנה כמו CPU-Z 1.67 או Speccy 1.23.569 ולהעלות צילום/צילומי מסך)

לגבי דגם ספק הכח תאלץ לפתוח את המארז ולבדוק.

בנוסף אתה בטוח שחיברת את שתי חיבורי ה6 פין מספק הכוח לכרטיס המסך?

פורסם

יש לי את אותה הבעיה, ניסיתי פורמט, להחליף מלא דברים שונים. אי אפשר.

הכרטיס עובד כמו שצריך אבל ברגע שמתקינים דרייבר חדש אז הוא נתקע.

ניסיתי גם את הדרייברים של חברת ZOTAC (יצרן הכרטיס שלי) ואותו הדבר.

שלחתי להם מייל ובדיקה.

עשיתי מלא בדיקות ובסוף נראה כי אכן הכל בסדר אבל יכול להיתקע גם מאיזה דפדפן עובד. ויש צבעים פתאום משתנים והעבר הופך להיות כמו כחול עם ריבועים.

הבעיה בדרייבר כך שתתקין ישן וזהו.

אינני חושב שיש ברירה.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לחיבורים הכל תקין..עובדה זה עובד בגירסה אחת של דרייבר בשאר לא..כנל מפעיל משחקים..אין קריסה במשחקים!

rockstarr תנסה את זה (מנסיון שלי הוא לא עשה מסך כחול וניתקע..אבל הרגשתי תקיעות קטנות כאלה אז ישר החזרתי לדייבר שעובד תקין)

תגיע בf8 למה שבסרטון ותלחץ מה שהוא בחר..להגיע לאף 8 לפעמים צריך לעשות קריסהל מחשב כמו למשל ריסט בזמן המחשב עובד..

עכשיו בנוגע לבעיה.

אני יכול לעלות ניתוח של הקובץ dump וכן מופיע שם שני שגיאות אך אנני יודעל קרוא להבין תבעיה שניגמרת מישהו אולי יודע?

ywn2xnwwjyiu.jpg

על הדרך זה המסך כחול:

dy2qilztzzdj.jpg

תפריט מחשב:

j1ntujtmm1kq.jpg

נ.ב עשיתי בדיקת זכרון 6 שעות תקינים..בדיקת מעבד שעה+ תקין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים