עבור לתוכן

** ה-BR-6478AC זמין לרכישה בישראל

Featured Replies

פורסם

ה-BR-6478AC של חברת Edimax, עליו פרסמתי סקירה לפני מספר שבועות, זמין עתה לרכישה בארץ במגוון חנויות במחיר של כ-480 שקל.

http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm.

את פרוט החנויות בו הוא זמין ניתן למצוא על ידי חיפוש ב-GOOGLE עם סיומת site:co.il.

כמו כן ניתן למצוא השוואת מחירים שלו ב-http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BR-6478AC.

פורסם

תודה רבה על סקירה איכותית ומפורטת. עזרת לי מאוד !

אני שוקל לרכוש אחד ומבין שבשביל יכולות אלחוטיות צריך לרכוש מתאם בנפרד.

אם אני רוצה לשדרג ל100 מגה בבזק אני יכול לבקש לרכוש ראוטר בנפרד , נכון ?

פורסם
  • מחבר

בוודאי. תרכוש מבזק מודם בלבד - כרגע ל-VDSL יש דגם שנקרא 699 - בעלות של 100 שקל, תהפוך אותו ל-BRIDGE (מודם בלבד) ותחבר נתב עצמאי כרצונך. יש באתר מדריכים מפורטים על ה-699 במדור מדריכי משתמש - נדמה לי שהוא האחרון ברשימה. גם חיפוש באתר יעלה את הקבצים הלללו.

פורסם

כניסת USB אין לו.

יחד עם היחידה האלחוטית הוא עולה יקר.

אז למה בעצם לקנות אותו?

פורסם

מצטרף לשאלה של ART TATUM

יש המלצה למשהו יותר זול שגם "יחזיק" מהירויות כאלו ?

פורסם
  • מחבר

רשימת המומלצים שלי באדום כאן - http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

לגבי רכישת ה-BR-6478AC - אם יש לך GALAXY S4 (לדוגמא) הוא כולל תמיכה מבונית ב-AC כך ששילוב של נתב כזה ברשת הביתית יכול מאוד לשפר את חיבור ה-WIFI של הטלפון.

פורסם

תודה רבה על העזרה !

לגבי מה שאמרת על הGALAXY , זה מעבר למה שהמוח שלי יכול לעבד בעניין הזה :)

בקשה אחרונה, אשמח אם תוכל לומר לי איזה דגם מבין המומלצים שרשמת באדום הוא הפשוט ביותר להתקנה, ממשק והתעסקות למשתמש בור כמוני ... ?

D-LINK

TP-Link

Edimax

תודה

פורסם

אלה אינם דגמים אלא יצרניות. לכל אחת דגמים טובים יוצר וטובים פחות.

פורסם
אלה אינם דגמים אלא יצרניות. לכל אחת דגמים טובים יוצר וטובים פחות.

אני מבין שאלו יצרניות (אל תגזים), אז אני שואל להמלצה על דגם אחד שהוא פשוט להתקנה מבין המומלצים...

Cheif ?

עוד משהו אחרון... האם ממש לא כדאי/משתלם להסכים להצעה של בזק לגבי לרכוש מהם את הראוטר ?

תודה

פורסם
  • מחבר

כל עוד לא תמקד את הצרכים שלך, קשה לתת המלצה לנתב אחד. גםא כשאתה קונה מכונית אתה רוצה המלצה לאוטו אחד? אין שיקולים ברכישה?

פורסם

הנתב הזה יכל להיות אופציה טובה אם הם לא היו מחסירים ממנו כניסת USB.

כשבן אדם קונה מוצר יקר בשביל לקבל יותר ביצועים ופונקציות, היעדר פונקציה פופולרית שכזאת הופכת אותו לרכישה מפוקפקת.

פורסם
הנתב הזה יכל להיות אופציה טובה אם הם לא היו מחסירים ממנו כניסת USB.

כשבן אדם קונה מוצר יקר בשביל לקבל יותר ביצועים ופונקציות, היעדר פונקציה פופולרית שכזאת הופכת אותו לרכישה מפוקפקת.

אני לא קונה נתב בשביל אקטרה חיבורי USB

Cheif, תוכל לענות לי רק על השאלה לגבי רכישת הנתב מבזק ?

פורסם

הכניסה היא לא אקסטרה כלום.

היא מאפשרת לחבר כונן רשת כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגשת אליו מבלי להיות תלויים במחשב אחר דולק.

זאת אחלה אופציה לרשת בייתית.

תכלס אילו דרכים יש להשיג את אותה תוצאה?

או כונן רשת עם הגדרה והרשאה ממחשב אחר(דורש שיהיה דלוק).

או שרת NAS מלא, או פיתרון דומה אחר כמו כונן עם חיבור רשת שנמכר במיוחד למטרה זו.

או כניסת USB בראוטר, שזאת האופציה הכי פשוטה חסכונית ונוחה.

החסרת הפונקציה מראוטר ביצועים חדש היא מבחינתי פיספוס גדול של המוצר.

בעבר ראוטרים שהיה בהם כניסת USB היו מאוד יקרים בטווח ה1000 שקל ומעלה.

כיום כשגם בראוטרים זולים יחסית הפונקציה קיימת(כנראה בגלל סטנדריזציה וייצור המוני של רכיבים), ההחלטה להחסיר את הפונקציה מראוטר חדש ויוקרתי לא מובנת לי.

אולי NETCHIEF יכול להסביר את ההגיון מאחורי ההחלטה, ותוך כדי אולי גם להסביר למי בדיוק(על פי דעתו או דעת היצרן) הראוטר מיועד?

הרטוריקה שלי היא: הראוטר מיועד לאנשים שיש להם NAS או שאינם מעוניינים לחבר כונן רשת.

ההסבר הראשון בעצם אומר שהמוצר לא מתאים להרבה מאוד לקוחות, כי מעטים האנשים שמשקיעים בNAS רק כדי שמחשבים ברשת יוכלו לגשת לכונן מרכזי בלתי תלוי.

ההסבר השני לא מתיישב עם ההגיון, כי מי שמחפש יותר ביצועים דווקא כן יהיה מעוניין בפונקציונליות מסוג זה.

פורסם
הכניסה היא לא אקסטרה כלום.

היא מאפשרת לחבר כונן רשת כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגשת אליו מבלי להיות תלויים במחשב אחר דולק.

זאת אחלה אופציה לרשת בייתית.

זה קישקוש מיותר (ובד"כ איטי מאוד, אבל גם אם לא זה לא העניין) - מי היום מכבה את המחשב? מה אנחנו בשנות ה-90? יש לך עדיין כיסוי למקלדת ולמסך?

בטח ובטח אצל אנשים שיש להם כמה מחשבים ברשת וכונן שהם רוצים לשתף ביניהם... אין לי ספק שיהיה להם לפחות מחשב אחד שדולק 24/7, אם לא כולם.

Pro_2004 לגבי השאלה שלך - באופן אישי אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה הגיונית לא לקחת מבזק את הראוטר שהם מציעים בחינם, לשימוש ביתי סטנדרטי. הוא מספיק מעל ומעבר.

כן, זה "חיוב-זיכוי" לשנתיים. מה אז? לא מעניין אותי הבולשיט התיאורתי, בפועל מדובר על ראוטר חינם מול ראוטר בכ-500 שקל.

האם הוא נותן לי משהו מעבר לראוטר שמקבלים מבזק? כנראה שכן.

האם ההבדלים האלה שווים תשלום של 500 שקל? HELL NO.

פורסם
זה קישקוש מיותר (ובד"כ איטי מאוד, אבל גם אם לא זה לא העניין) - מי היום מכבה את המחשב? מה אנחנו בשנות ה-90?

בדיוק להיפך.

כיום(שלא כמו בשנות ה90, ואפילו בתחילת המאה ה21) ההורדות יורדות כל כך מהר שפשוט אין צורך להשאיר אותו דולק 24/7 חוץ מלבזבז חשמל.

במיוחד כשמדובר על מחשב HIGH END בOC עם כרטיס גראפי MEDIUM-HIGH END.

מה גם שזה ממש לא נוח כשאתה מוריד סרטים לכונן הסרטים במחשב, ומישהו אחר צופה בסרט שנמצא עליו, ואז אתה עושה RESTART או משהו.

בקיצור יש יתרון לכונן רשת בלתי תלוי במחשב אחר, ואם כבר הייתי קונה ראוטר חדש, ובמיוחד כשאני משקיע כסף על איכות וביצועים, וודאי!!!! שהייתי רוצה כניסת USB.

ואני מאמין שיש הרבה מאוד אנשים שהיו עושים בדיוק את אותו השיקול, או שהיו מפיקים מהפונקציה הזאת תועלת אם רק היו מודעים לאפשרות בזמן קניית הראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים