פורסם 2013 בספטמבר 2411 שנים מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה---------------------------> נערך 2013 בספטמבר 2411 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 בספטמבר 2411 שנים עידן תגיד יש לך מושג אם זה דומה ל g500 ?, יש לי אחד שהוא לא בשימוש היום בגלל בעיית "הלחצן המשתחרר" מה שהיה עובד בשבילי זה מדי פעם פריקת מתח של העכבר קראתי על זה איפהשהו וזה היה עוזר אבל לפעמים לחודש ולפעמים ליומיים ככה שמעניין יותר הסרטון שלך אם זה תופס לכמה חודשים..
פורסם 2013 בספטמבר 2411 שנים יפה, נחמד לראות מדריכים בעברית איך הקול שלך מזכיר לי את הבחור הזה שבאוטו
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מצטער על ההקפצה, אבל יש לי שאלה: במדריך אתה משתמש באלכוהול. ראיתי מדריכים אחרים, בהם עשו שימוש בספריי מגעים. מה היתרונות של האחד על השני ועל מה אתה ממליץ? תודה
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים שניהם יעשו את העבודה, אתה משתמש במה שיש לךספריי מגעים כשמו הוא יעודי למגעים והוא עדיף, הוא גם לא כולל מים (בניגוד לאלכוהול 95% שבדרך כלל תקנה) ואתה לא צריך לדאוג שיתייבש, אבל אם אלכוהול עושה את העבודה לא צריך לקנות ספריי מגעים בשביל זה במיוחד.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים יפה מאוד. נקווה שאצלי ב-G700S זה לא יקרה.כהצעה לשיפור קטן אני מציע להחזיר כל בורג למקום שלו ולא לערבב בין הברגים.לדעתי זה עדיף.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים מחבר זה ספריי מגעים שאני משתמש בו, עלה לי 36₪ בשזר: http://www.amperel.co.il/products/78817 לצורך המשימה הזו לא רציתי ספרי מגעים שמתנדף מהר, לכן השתמשתי באלכוהול שמתנדף אחרי יותר זמן ויתן לי גם זמן לנקות את המגעים כל עוד הוא נשאר. רק שכחתי לציין שמאז שביצעתי את המדריך הבעיה לא חזרה נערך 2013 בדצמבר 2511 שנים על-ידי idanmal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.