עבור לתוכן

Community YouTube Channel

Featured Replies

פורסם

טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה.

כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי.

בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם.

המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי ככה שכל הקהילה יכולה ליהיות פעילה באיכות הצ'אנל.

בקרוב מאוד אני הולך להתחיל על בסיס שבועי Top 5 frags of the week אתם תוכלו לשלוח פראגים ואני ועוד כמה אנשים שאני יבחר נדרג את הפראגים, החמישה הכי טובים יהיו בסרטון.

אבל חוץ מזה כל מי שיש לו פראג קצר ורוצה שיעלו אותו לצ'אנל (במידה והוא מוותר על ההשתתפות ב TOP 5 FRAGS OF THE WEEK) יכול לבקש ממני (נכון לעכשיו, עד שיוספו עוד עורכים) ואני יערוך לו את הפראג.

איך לשלוח פראגים: כרגע אני מעדיף רק דרך אחת שהיא להוסיף אותי לסטים ואז אני יכנס לדמו שלכם יצלם ויערוך אותו בעצמי, הדמו חייב ליהיות ב RECENT GAMES או ב SAVED FILMS, אם אתם מצלמים ושומרים את הפראג תחת Edited Films אני לא אוכל לצלם אותו כמו שאני רוצה ואני לא אוכל לערוך אותו בכלל, אבל אם הדמו שמור ב SAVED FILMS זה חייב ליהיות הדמו השמור האחרון ששמרתם כי אחרת אני לא אוכל לראות אותו.

כרגע אנחנו מחפשים כמה שיותר רשומים לצ'אנל אז תרשמו.

http://www.youtube.com/user/HWzoneCOD

פורסם

תודה רבה

פורסם

יאללה בהצלחה !

פורסם

בהצלחה

פורסם

אני יכול להיות עורך אבל לא על בסיס יומי

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב ליהיות על בסיס יומי עידן

פורסם

בהצלחה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גנבתם לי את הרעיון!

חחחחחח רעיון פצצה ובהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים