עבור לתוכן

המלצה למשטח קירור.

Featured Replies

פורסם

מחשב מיני נייד מדגם HP 2230S, מסך 12 אינץ'.

עדיפות ל-TMS/KSP/IVORY, תקציב לא משנה כרגע, שיהיה משהו זול ויעיל, כי המחשב נכבה מרב חום.

תודה.

פורסם

אם הוא נכבה מרוב חום משטח קירור זה לא הפתרון.

תנקה אותו.. (עכשיו ת'רד של 25 עמודים על ניקוי נייד.. שיט.)

פורסם

^

:lol:

אם אתה לא סומך על עצמך שבכוחות עצמך תוכל למצוא הוראות פירוק ברשת, לפרק את המחשב, לנקות את גוף הקירור ולהחזיר הכל למקום בלי לגרום לנזר אז חבל לך על הזמן.

פורסם
  • מחבר

היכן גוף הקירור נמצא?

פורסם

בחייכם, אל תעשו עוד נושא על איך לנקות מחשב.

לפותח הדיון, יש מתחת למחשב פתחי אוורור וגם בצדדי המחשב. לא קשה לפספס אותם, רואים שאלה פתחים. תנקה אותם (עדיף שתקנה מכל דחוס ככה שתוכל לנשוף לתוך המחשב ביותר יעילות).

אל תפרק את המחשב, פשוט תנקה את הפתחים ותוודא שאתה לא חוסם את הפתחים (למשל אל תשים את המחשב על כרית ותשחק)

ואתם, להמליץ לנער לפרק מחשב נייד? אתם החלקתם על השכל או שאתם עדיין מחליקים?

פורסם

סליחה שהמלצנו לאדם שלטענתו לומד להיות טכנאי ועומד להבחן על פירוק מחשב (ראה ת'רד אחר שלו..),

לפרק את הנייד שלו (כמה ברגים מסכנים?) ולנקות אבק.

פורסם
  • מחבר

אין לי למטה פתחי אוורור, רק בצד ימין ולא יצא משם אבק.

HP 2230S

פורסם

אף אחד לא החליק על כלום, ראה הפוסט שכתבתי. תמליצו לבחור על משטח קירור ושיהיה מבסוט.

פורסם

איפה שיש ברגים... ביחוד אלו שמוטבע לידם ציור של מקלדת.

פורסם

אם אתה לא מצליח להבין לבד אולי באמת כדאי שלא תתעסק עם זה.

פשוט תעשה הרבה "פוווו" לתוך החורים (תשתדל כמובן בלי רוק לסוגיו) ותראה שיוצא אבק.

יותר מזה אין לי מה להגיד..

פורסם

אפשר להשתמש בפן במצב קירור (לא חום!).

פורסם
  • מחבר

אבל אלו חורים של ברגים, לא אוורור. O_O

והברגים של המקלדת הם של המקלדת, לא? אני ארצה להגיע רק אל גוף הקירור ולנקות אותו.

פורסם

:facepalm:

אם אתה לא יודע לפרק מחשב נייד, אני לא רוצה לגרום לך לחרב לעצמך את המחשב. לפיכך אני לא משתף יותר פעולה עם הרעיון לפתוח אותו ולנקות מבפנים. תנקה דרך פתחי האוורור עם קומפרסור, ספריי לחץ או אפילו פן ללא חימום.

פורסם

תנקה רק פה עם פן או אוויר דחוס :

HPCompaq2230sSchnittstellen02Rechts_01.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים