עבור לתוכן

DAP החל להתנהג כ-Spyware בעת ההתקנה של הגרסאות האחרונות שלו

Featured Replies

פורסם

מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia).

ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף.

ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה.

מה אני יכול לעשות בנידון?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה אני יכול לעשות בנידון?

2 אפשרויות שאני רואה:

הפשוטה והיותר מומלצת:

לוותר על DAP, ולמצוא מתחרה, שלא כולל בתוכו spyware, adware, וכו'.

הקשה (והמיותרת כנראה, פשוט מהסיבה שבטוח יש מתחרה טוב, ובלי spyware) היא:

להתקין את ה-DAP החדש הזה על Virtual Machine

(כדי שהזבל שהוא מתקין לא יותקן לך על המחשב)

לשלוף משם את התיקיה מה-Program Files, שכוללת את הקבצים של DAP, ו (בתקווה - ברוב המקרים) לא כוללת את הקבצים של ה-spyware,

להעתיק אותם לעוד Virtual Machine, אחר, שני,

ואז לנסות להריץ אותם ישירות (כלומר בלי התקנה, כאילו זו תוכנת portable) ב-Virtual Machine השני הזה.

אם עבד, אז יופי,

אתה יכול להעתיק את הקבצים גם למחשב שלך.. האמיתי - לא מכונה וירטואלית.

אם לא עבד, זה חיזוק לכך שעדיף לך ללכת באופציה מס' 1..

הערה:

כשחושבים על זה, אופציה 2 לא אמורה להיות מתאימה עבור התוכנה הנוכחית,

כי היא בטח משלבת את עצמה בתוך ה-browsers שלך, כדי להיות מסוגלת לתפוס את ההקלקות שלך על קבצי הורדה וכאלה..

השיטה הזו אמורה לפעול על תוכנות פשוטות,

כאלה שלא משלבות את עצמן יותר מידי,

וכאלה שיש סיכוי שיעבדו כמו portable (גם אם לא תוכננו להיות כאלה..)

בקיצור..

תעבור על כמה אתרי תוכנות ותמצא תוכנה אחרת לאותה פונקציונאליות..

פורסם

free download manager בגרסאת הlite

דואגים לא לסמן V לא טובים בהתקנה ואתה מקבל מוצר נקי לחלוטין

פורסם
  • מחבר

Softpedia עדכנו את הגרסה הלא מקוונת של DAP לגרסה האחרונה, ובסיום ההתקנה לחצתי Cancel באשף שהופיע (שמאפשר לי לבחור בין Free ל-Premium, ובמקרה של הגרסה החופשית, לחבל בתוכנות). בנוסף, הרגע העפתי מהתוכנה את כל ה-Addons שלה, במידה והם זבל מרגל גם כן.

DAP נוח לי מאוד לשימוש, ולכן אני משתמש בו. אני אבל אנסה להוריד גם את free downloader manager lite.

פורסם
  • מחבר

הן התוסף Down Them All לפיירפוקס והן Free Download Manager Lite עובדים מצויין, ושניהם נראים לי בסדר גמור.

האמת היא שהתוכנה Free Download Manager בכללי, נראית לי כמו תוכנת קוד פתוח.

פורסם

איזה אלטרנטיבה חינמית יש לDAP וORBIT?

פורסם
  • מחבר

DAP הוא חינמי וקיימת לו גם גרסת פרמיום בתשלום, אך בגרסה החינמית, מגרסה 10.0.5.0 ההתקנה היא המקוונת (התוכנה יורדת למחשב במהלך ההתקנה ולא באופן ידני), והחל מגרסה 10.0.5.1, DAP הפך לרוגלה בכך שחובה לסמן את שתי האפשרויות של שינוי דף הבית ומנוע החיפוש של הדפדפים ל-Speedbit על מנת להמשיך בהתקנה (ממש כמו בגרסה החינמית החדשה של Babylon).

אני משתמש כיום ב-Free Download Manager Lite, שהוא פחות כבד מ-DAP, ללא פרסומות, ועושה את העבודה. המליצו לי גם על התוסף Down Them All, אך התברר לי שהקבצים מורדים בו במחצית מהמהירות (600MB/s במקום 1.25MB/s בממוצע בחיבור של 10Mbit/s), ולכן הסרתי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים