עבור לתוכן

האם באמת יש הבדל בין הראוטר Netgear לבין D-Lind שבזק נותנת.

Featured Replies

פורסם

יש לי הזדמנות להחליף מחר את ה Netgear ב D-Lind בבזק האם כדאי? האם באמת יש הבדל פינגים נמוכים קליטה אלחוטית וכו'.

אני גולש במהירות של 20 מגה אשמח לתגובות...

פורסם

לי אישית לא יצא להשוות מקרוב ביניהם , כשהייתי בבזק ועברתי לvdsl אז קיבלתי את הD-Link בכי בעיה , הוא בסך הכל עשה את העבודה ולא היו בעיות , מה שכן עניין המחנכים של הנטגייר הספציפי הזן כבר דובר פה ובאתרים שונים ונראה שכולם דיווחו על פינים טובים יותר על הD-LInk.

פורסם

יש לי את שניהם...

D-Link 6740U על חיבור VDSL במהירות 30 מגה

Netgear VVG 2000 על חיבור ADSL במהירות 15 מגה

יש משהו מסויים שאתה רוצה שאני יבדוק?

בקשר לפינגים אצלי לא היה שינוי... (בחבילה של ה-VDSL עם 2 הנתבים)

בממשק של ה-D-Link אפשר לראות איכות קו בבזק לעומת ה-Netgear ששם המידע מצומצם מאוד!

ב-D-Link הקליטה באלחוטי הייתה טובה יותר אצלי!

יתרון של ה-Netgear עקב באג ב-D-Link:

אם אתה משתמש ב-Dynamic DNS של DynDNS יש ב-D-Link באג שאם הנתב מחובר דרך ppp1 אין אפשרות להתחבר דרך ppp0 בשום צורה גם אם תנסה למחוק את ה-interface באופן ידני ולהגדירו מחדש, כאשר בהגדרת ה-DDNS יש אפשרות לבצע זאת רק על ppp0.

מדובר בבאג שיסודר בעדכון קושחה אני מאמין...

פורסם
  • מחבר

אצלי יש שלושה מחשבים, אחד נייח ואחד נייד שניהם מחוברים בכבל מחשב שלישי נייח בחדר אחר מחובר אלחוטי, אם ב D-Lind הקליטה טובה יותר אז עדיף. פשוט ב Netgear הייתה לי בעייה בפינגים גבוהים אחרי עדכון קושחה זה הסתדר, אחרי יומיים שוב פינגים גבוהים ואתמול שוב הסתדר.

אז אשרו לי בבזק להחליף ל D-Lind ויש בחנות בתל אביב לכן צצה הדילמה, ואם יש עדיפות לאיזה מהם הייתי שמח לקבל חוות דעת...

פורסם
  • מחבר

יתרון של ה-Netgear עקב באג ב-D-Link:

אם אתה משתמש ב-Dynamic DNS של DynDNS יש ב-D-Link באג שאם הנתב מחובר דרך ppp1 אין אפשרות להתחבר דרך ppp0 בשום צורה גם אם תנסה למחוק את ה-interface באופן ידני ולהגדירו מחדש, כאשר בהגדרת ה-DDNS יש אפשרות לבצע זאת רק על ppp0.

הידע שלי די מצומצם בנושא נתבים ורשתות ככה ש pppo ,Dynamic DNS בשבילי זה סינית אז קשה לי לענות לך בכול זאת תודה על התגובות...

פורסם

לשניהם יש בעיות בתפקוד כנתבים.

עדיף שלרשר אותם לנתב עצמאי.

הדעות חלוקות לגביהם, אם כי נוטות לכיוון ה D-link.

ל Netgear הייתה (ואולי עוד קיימת) בעייה של Ping גבוה ל Hop הראשון. אומרים שנפתרה בעדכון האחרון, אך יש האומרים שהעדכון הנ"ל לא עוזר.

למיטב הבנתי, הבעיה נובעת ממרכזיה מסויימת שאתה מחובר אליה ולאו דווקא מהנתב עצמו.

פורסם
  • מחבר

היום אני אחליף את הנתב ונבדוק אם יש הבדל, ותודה על התגובה...

עריכה: החלפתי את הנתב ל D-link ואכן הפינג נמוך (10) כבר ב Hop הראשון אבל, עושה רושם שאתרים נפתחים יותר לאט אבל זאת התרשמות ראשונית נראה בהמשך, ושוב תודה...

פורסם

כפי שאמרתי, בתור נתבים שניהם לא מצטיינים, עדיף לך להגדירו כמודם ולשרשר אליו נתב עצמאי.

פורסם

אמור להיות לא רלוונטי החל מקושחות 2.5x.

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי, בתור נתבים שניהם לא מצטיינים, עדיף לך להגדירו כמודם ולשרשר אליו נתב עצמאי.

כפי שאמרתי הידע שלי בנושא נתבים ורשתות לא מי יודע מה, תוכל לפרט יותר או לחלופין לינק למדריך ?.

פורסם

ב DLINK האנטנות לפחות בחוץ ,ראוטר 300MB לכל דבר, אני אישית לא נתקלתי באיזה בעיות איתו.

אני הלכתי עליו פשוט כי רוב הציוד רשתות שאיתו עבדתי היה DLINK.

פורסם
  • מחבר

גם לי תמיד היה ראוטר של D-Lind דרך אגב יש ברשותי קובץ אשר בלחיצה עליו הראוטר מבצע ריסטרט והאייפי מתחלף, כול הסיפור לוקח פחות מ 30 שניות. הקובץ עובד גם על גרסאות ישנות וגם חדשות של D-Lind .

אם מישהו מעוניין אני יעלה לרשת...

פורסם

מדובר ב D-link .

בקשר לנתב העצמאי שדיברתי עליו, יש לך נתב כזה?

פורסם
  • מחבר

מדובר ב D-link .

בקשר לנתב העצמאי שדיברתי עליו, יש לך נתב כזה?

לצערי לא.

פורסם

אתה לא צריך לצטט הודעה מעלייך.

אם הנתב לא יספק אותך, תרכוש אחד עצמאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים