פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים חשבתי שטוב לרכז סירטונים רשימיים וכן אישיים למקום מסודר. חדש: Wake Island Gameplay Trailer
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים רעיון טוב חביבי ^ מישהו הצליח בצורה כזו להרוס את האנטנה הענקית הזאת ? ובלי קשר הסבר על Squad Specializations: Know your unlocks: Squad Specializations
פורסם 2011 בדצמבר 613 שנים רוניאי אפשר סתם ככה להפיל את האנטנההיא נופלת מעצמה שהקבוצה המפסידה יורדת ל15 או פחות tickets.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים רוניאי אפשר סתם ככה להפיל את האנטנההיא נופלת מעצמה שהקבוצה המפסידה יורדת ל15 או פחות tickets.וואלה?לא שמתי לב לזה בחיים, אולי כי אני יותר באזור HILL TOP ;D B-C-D...A קצת רחוק לי ;D
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים אגב, רעיון טוב לפתוח נושא לסירטונים, אני אעשה איזה גיימפליי נחמד של סנייפר ללא התקמפרות..
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים אז תתחיל להיסתובב קצת יותר יש המון חיים במפה הזאת תעמוד שם מהתחלה של המשחק ועד הסוף ותחכה .........
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים רוני אי אפשר סתם ככה להפיל את האנטנה היא נופלת מעצמה שהקבוצה המפסידה יורדת ל15 או פחות tickets. לא מדויק, קרה לי כבר שנפלה ב22 וגם ב10... לדעתי השרת מחשב זמן נותר למשחק לפי קצב ירידת הכרטיסים, ומפיל את החיה הרעה כ60 או 30 שניות לקראת הסוף המשוער.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר כמה אנחנו הולכים לסבול עם מפות ההרחבה על ידי הצלפים .כמה כמה בניינים .... חלקם גבוהים מאוד (יש מקומות שאכן ניתן להגיע לגג ) . יאלהה חרם צלפים Battlefield 3 - Back to Karkand: Sharqi Peninsula Gameplay
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים סרטון שלי, מתחיל ללמוד את הסנייפר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520225.new#new
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.