עבור לתוכן

יעוץ בהרכבת מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td]

כמות

[/td][td]

מחיר

[/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪899

[/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td]

1

[/td][td]

₪357

[/td][/tr][tr][td]C8G1600C9B[/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24[/td][td]

1

[/td][td]

₪287

[/td][/tr][tr][td]600-80GHN[/td][td]FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC[/td][td]

1

[/td][td]

₪326

[/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪44

[/td][/tr][tr][td]D2-400W[/td][td]Ippon D2 120mm x 2 + 400W[/td][td]

1

[/td][td]

₪207

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

6

[/td][td]

₪2120

[/td][/tr][/table]

איך המיפרט של המחשב הזה?

נ.ב אין לי שימוש כל כך קריטי במחשב ..אינטרנט+משחקים מדי פעם לא מעבר לזה!!

כרטיס מסך בעתיד אקנה מיד 2 .. אופציה פתוחה ל 6870 או 6950 וכדומה.. השאלה גם כוללת תספק שבחרתי עם הוא מספיק לכרטיסים שציינתי ולמחשב ..מה שאפשר לתקן ונחוץ אשמח לביקורת והסבר ..תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה נהייתם לי כמו fxp בקשות עם תנאים של בית סוהר..מה שרשמתי ברור מאוד מי שרוצה שיעזור

פורסם

נראה לי עדיף שתחזור לFXP..

פורסם

חיים מלכה היקר,

במידה ותנאי הפורום לא נאים בעיניך, אתה מוזמן לחפש מקום אחר בו יעזרו לך.

היות והעזרה בפורומים ניתנת בחינם אין כסף, ובהתנדבות של חברי הקהילה ניתן לפרש את התגובה שלך כחוצפה לשמה.

במידה ואתה מחפש מישהו שתוכל לבוא אליו בטענות, תשלם למישהו כסף שיבנה לך מחשב ואם הוא או התנאים שלו לא ראויים בעיניך תתלונן כאוות נפשך, ותשווה אותו ל''FXP''.

אנא פנה לעזרה מקצועית.

איחלתי לחייל בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

גם לי ניראה שאני אפרוש חבורת עלובים חחחחחחחחחחח גמלא זה פורום של תת רמה לא מבינים פה כלום עדיף להתייעץ עם המוכר ולא עם חבורת ישראלים מעפנים ביי ביי

פורסם

ביי ביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים