עבור לתוכן

גלים בכרטיס מסך חדש 7970 dual-x

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה

אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI)

בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI?

או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי

פורסם

כן, לצערי בכל הסידרה של 7000 יש דרייברים לא טובים , גם לי יש את זה לצערי, האתר פירסם הודעה רשמית של חברת AMD שהם מודעים רק עכשיו לבעיה הזו ושהם יוציאו דרייבר מתקן לבעיה, אני גם מקווה שזה נכון ונקבל דרייבר מתוקן, גם אני מצטער שלא קניתי 660TI .

פורסם
  • מחבר

וואו איזה באסה

יש להם הערכת זמן ?

אני שוקל לקחת להחליף ל 670

פורסם

בדיוק פתחתי ת'ארד על המשחק אבל אצלי זו מין בעיה של תקיעות קטנות.

אני לא יודע אם זה בגלל FPS או דרייברים.

ה-FPS אצלי נעים בין 40 ל80 למשל כשאני מתבונן למרחב פתוח על הצוק מול הים הFPS יורד ל40

אבל במהלך המשחק הוא על 60-80 .

המשחק על שיא ההגדרות כולל AA על 8 .

על אילו הגדרות אתה משחק?

פורסם

יש לי הרגשה שכל מי שקנה כרטיסיי 7950 אכל אותה בגדול :bash: אני מאמין שזו פאשלה רצינית של היצור מחברת AMD ושהיא לא רוצה להודות בזה, גם בעליי 7970 נראה לי אכלו אותה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI?

זה נישמע כמו vsync לא מופעל.

פורסם

אצלו זו נשמעת באמת בעיה של vsync לא מופעל.

ונראה לי שהמשחק הזה בעייתי משהו, גם משאבי מעבד גבוהים וגם בגרפיקה מכביד.

התקנתי עכשיו Borderlands2 וזז חלק על שיא הגדרות.

פורסם
  • מחבר

אכן ה vsync פתר את בעיה תודה מה ההבדל בין 1 frame ל 2 frame ?

ואני משחק על aa8 ultra

המשחק עובד חלק

פורסם

im not sure what vsync options do, although i know from testing the framebuffer that the higher the number the smoother the frame rate, although the lower the better response and less mouse lag you get from the mouse

כולם מתלוננים שהמשחק הזה כבד ולא רק בכרטיסים של AMD, פשוט בAMD זה כנראה פחות חלק.

http://forums.ubi.com/showthread.php/731370-Far-Cry-3-MSAA-and-V-Sync-Dropping-Fps-Forums

פורסם

תופעת ה"גלים" נקרא קריעת תמונה (tearing באנגלית) והיא נגרמת מכך שקצב התמונות מכרטיס המסך לא תואם את קצב הרענון של המסך, ואז מתפספסים פריימים מה שגורם לקריעת התמונה לרצועות (חצי מהן מהפריים הנוכחי וחצי מפריים אחד או יותר קדימה).

אכן כמו שנאמר פה, VSYNC פותר את הבעיה בכך שנועל את ה-FPS לקצב המקסימלי של המסך ומסנכרן כל פריים עם המסך. רוב המסכים יכולים להחליף תמונה 60 פעמים בשנייה = 60 הרץ. בגלל זה, כל קצב פריימים גבוה מכך לא מורגש על ידינו, אלא אם יש ברשותך מסך 3D, שיכול להחליף תמונה 120 פעמים בשנייה (60 לכל עין) ואז תחוש בהבדל.

אני מקווה שנהנת מ-60 שניות על תופעת ה-Tearing :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ymac אכן נהניתי תודה :xyxthumbs:

פורסם

אין משהו דפוק בכרטיסים, יש פשוט צורך בשינוי הגדרות, אם אתה מחברים אותו למסך HDMI או לטלויזה HDMI תבדקו שההגדרות תואמות.

לדוגמא בטלויזיה HDMI יש צורך לגשת ל ATI CCC .

My digital flat-panels > Pixel Format

ולוודא ש RGB 4:4:4 Pixel format studio LIMITED מסומן לא YCbCr ולא RGB FULL.

אם מחובר למסך מחשב אז תסמנו RGB 4:4:4 pixel format Studio FULL.

אם אתם רואים שהוא חוזר ל YCbCR כל הזמן, אז אתם צריכים לגשת ל HDTV Support(Digital-Flat-Panel

ולסמן את כל הסימונים בריבועים APPLY, לסגור לשנות רזולוציה או להפעיל מחשב מחדש להיכנס שוב לשנות ל RGB ולבדוק אם זה נשאר. אני לא זוכר בדיוק את השלבים שפתרו לי את זה שזה חזר כל הזמן ל YCbCR אז זה קרה ממש אחרי התקנת הדרייברים והפעלה ראשונה של המחשב עם הדרייברים, אחרי ששיחקתי עם הקופסאות האלו זה פשוט פתח אותו כשתמיכה ב HDTV וזה עבד.

בקשר לבעיות במשחקים תורידו RadeonPRO 1.1.1.0 Preview ותוכלו לכוון את כל ההגדרות כולל Adaptive Frame Rate בדומה לזה של GEFORCE ולא יהיו לכם יותר קירטועים ללא החסרונות של Vsync שזה דיליי בתגובה של עכבר ומקלדת והגבלת ייתרה על ה FPS באופן מסונן ומוגבל טכנית. וגם להפעיל תמיכה ב SMAA שיותר איכותי ומהיר מ FXAA ו MLAA.

וחשוב לוודא ש ADAPTIVE MULTI AA לא נבחר ב Gaming > 3D Application Settings. תשאירו אותו על MultiSample בלבד ב Anti-Aliasing Mode. וב Catalyst A.I לשים על HIGH Quality.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרת המון זה באמת סידר לי את בעייה של הטלוויזיה

לא הבנתי איך אני עושה

Adaptive Frame Rate

פורסם

Adaptive VSYNC עם רדאון? באיזה עולם? זו אופציה אקסלוסיבית לכרטיסי NVIDIA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים