עבור לתוכן

כרטיס מסך שנפל לידי- Gigabyte GV-NX86T512H

Featured Replies

פורסם

הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H.

אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו?

להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי.

אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן).

תודה לכל העוזרים.

פורסם

איזה שבב יש לו?

לפי חיפוש בגוגל נראה כמו gt 8600, לא מדובר במשהו חזק.

איזה כרטיס מסך יש לך כרגע?

פורסם

זה אכן 8600GT עם 512MB. הוא מסוגל להריץ הכל, אבל בהגדרות נמוכות למדי. אולי בהגדרות סבירות ברזולוציה נמוכה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

מה שיש לי כרגע הוא יותר כרטיס מסך מכרטיס גרפיקה, חלש ביותר. לא כדאי לפרט פן תתפלצו :)

פורסם

אז תחבר אותו, אין לך מה להפסיד...

דרך אגב, ראיתי ש-KSP פרסמו במציאון hd 5670 של ספייר ב-200 שקל. אמנם רק עם חודש אחריות, אבל זה יותר ממה שתקבל מיד שניה (מה גם שקשה למצוא מוצרים במחירים סבירים ביד שניה).

נראה כמו עסקה משתלמת למדי, אשמח אם תתקנו אותי.

פורסם
  • מחבר

לא עלה לי גרוש, קיבלתי מתנה :)

5670 של ספייר ב200 שקל?! זה נשמע כמו דיל משתלם. מה הקאץ'? הכרטיס בעייתי?

פורסם
  • מחבר

יש שם 6450 בשנקל יותר. מה דעתכם?

בכל אופן, אני לא חושב לקנות כרגע, כי בין כה אין לי הרבה זמן לשחק... רק שבמעט שיש לי אוכל להנות בלי לאגים.

אני גם לא איזה גיימר כבד. המכונה שלי לא בנוייה לזה.

הכרטיס שיש לי כרגע- יספיק לי לגיימינג קל, נכון?

פורסם

ה-5670 עדיף.

הם פרסמו אותו במציאון ונותנים עליו רק חודש אחריות.

אולי הוא מגיע משאריות של מלאי ישן (במקרה הטוב), אולי מדובר בכרטיסים שהם החזיקו לצורך בדיקת מחשבים במעבדה, אולי מדובר בכרטיסים שלקוחות החזירו (מקרה גרוע יותר...) ואולי מדובר בסיבות אחרות שלי אין מושג לגביהן.

איזה משחקים אתה מתכנן לשחק על ה-gt 8600?

פורסם
  • מחבר

זה תלוי במה שתגידו לי שהוא מסוגל להריץ ;D

פורסם

הבנתי...

אני לא גיימר רציני, אז אני לא מתמצא כל כך, כל מה שאני יכול לומר לך זה לחפש בגוגל מבחני ביצועים ולבדוק סרטוני משחקיות ביוטיוב :smile1: .

למשל זה - http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-8600,1585.html - מדובר שם מן הסתם על משחקים ישנים יותר.

או זה -

חכה למבינים יותר, אולי מישהו יוכל לתת לך יותר מידע.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, לכרטיס שני חיבורי DVI. המשמעות היא שניתן לחבר שני מסכים, או שאחד סינגל והשני דואל? (הם נראים לגמרי אותו דבר, כולל נקודות הלחמה).

כמו כן, האם ממיר DVI ל-VGA פוגע בביצועים (כלומר בתוצאה הסופית על המסך).

תודה רבה יאיר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים