עבור לתוכן

גם אתם שמים לב לטירוף שמתחיל פה בפורומים?

Featured Replies

פורסם

מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים...

:kopfpatsch:

מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה? :facepalm:

פורסם

Sure is summer in here... :silly: ;D

פורסם

זוועה עם כל הילדים האלה שחושבים שאני אח שלהם.

אני מניח שיש מצד אחד מחיר ללהיות אתר המחשבים הגדול בישראל, אבל מצד שני אני חושב גם שרוב האנשים היותר עתיקים פה יעדיפו קהילה קטנה ומקצועית

פורסם
  • מחבר

האמת, שאני מוצא חלק מהדברים משעשעים.

(אם לוקחים את זה בקלות וידעים שזה יעבור עוד מעט)

לדוגמא

הציטוט האחרון בחתימה שלי. טרי טרי. :smile1:

פורסם

נראה לי שאתם שוכחים שגם אתם הייתם ילדים פעם, וכמה שיותר "חובבי" מחשבים, חומרה ומשחקים זה יותר טוב.

צאו מזה :)

פורסם

ילדים זו סמיכה!!!11

פורסם

מה שברוס לי עשה היה מסריח במיוחד.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאתם שוכחים שגם אתם הייתם ילדים פעם, וכמה שיותר "חובבי" מחשבים, חומרה ומשחקים זה יותר טוב.

צאו מזה :)

אני לא חושב שזה קשור.

זה קשור לתרבות וחינוך.

אמנם אף אחד פה לא "ההורים" של הילדים האלה, אבל אני חושב שגם כאן אפשר להשפיע בחינוך.

ולעמוד על כך שתשאר תרבות דיון מכובדת ועניינית.

אחרת, זה מוריד את הרמה של האתר, הפורומים, והדיונים המקצועיים.

תאר לך שאתה מחפש תשובה לבעיה / מחפש ידע / וכו'... ונתקל בדיבורים כאלה.

מה זה עושה לך? איך תתיחס לאתר, לתוכן המובא בו ולדיונים? (בתת מודע כמובן)

האתר הזה לעניות דעתי הוא האיכותי ביותר בתחומו, וכדאי להשאיר את זה ככה.

פורסם

תעבור על ת'ראדים שלנו מ 2000 ושתיייייייםםםםםםםםם (או אחת) ותראה איזה שיגועים וקטעים הלכו פה, וואוו וואוו!

פורסם

אני לא חושב שזה קשור.

זה קשור לתרבות וחינוך.

אמנם אף אחד פה לא "ההורים" של הילדים האלה, אבל אני חושב שגם כאן אפשר להשפיע בחינוך.

ולעמוד על כך שתשאר תרבות דיון מכובדת ועניינית.

אחרת, זה מוריד את הרמה של האתר, הפורומים, והדיונים המקצועיים.

תאר לך שאתה מחפש תשובה לבעיה / מחפש ידע / וכו'... ונתקל בדיבורים כאלה.

מה זה עושה לך? איך תתיחס לאתר, לתוכן המובא בו ולדיונים? (בתת מודע כמובן)

האתר הזה לעניות דעתי הוא האיכותי ביותר בתחומו, וכדאי להשאיר את זה ככה.

יש הבדל בין חינוך לבין בגרות.

כן, בהחלט יש מקום לשמור על הרמה של הפורום, להקפיד על קוצו של יוד בנושאים של ניסוח וללמד (מכיוון נכון!) איך ראוי וצריך לקיים שיח באינטרנט.

אבל מה לעשות - צעירים ונערים הם... צעירים ונערים. כמו ששגיא חברי משכבר הימים כתב - תעבור על הדיונים בפורום הזה ב-2002, וגם אז הוא היה איכותי וטוב, ותראה שגם אנחנו פעם היינו... צעירים ונערים.

בכל מקרה, זה:

זוועה עם כל הילדים האלה שחושבים שאני אח שלהם.

אני מניח שיש מצד אחד מחיר ללהיות אתר המחשבים הגדול בישראל, אבל מצד שני אני חושב גם שרוב האנשים היותר עתיקים פה יעדיפו קהילה קטנה ומקצועית

לא במקום.

לבוא מגישה בריאה של "בואו נסביר להם ונעזור להם להתבגר" זה טוב, לבוא מגישה מתנשאת שאומרת "שילכו מפה קישטה קישטה..." לא מקובל.

פורסם

גם אני בעד תרבות דיון ובכלל כל התרבות הזאת שמעליבים אותך אז אתה ישר מקלל ומאיים היא לא לעניין

אבל הייתה פה התגרות גם מצד הוותיקים

ומה הקשר לחופש הגדול? הלימודים כיום בבית הספר לא כאלה קשים שלילד אין זמן להרשם לפורום גם בשנה לימודית

פורסם

יש קשר, בחופש הגדול לאנשים פשוט אין מה לעשות אז הם מתחילים עם השטויות.

אכן גם אנחנו בזממנו (אוי אני לא מאמין שאני כותב את זה =\) היינו צעירים חסרי ידע, מה מאז ומתמיד הייתה פה תרבות דיון של אנשים במטרה לעזור לכל חברי הקהילה. אין לי בעיה עם ילדים שבאים לשאול שאלות כל עוד הם עושים את זה כמו שצריך, לא מתפקידי לחנך פה אף אחד וגם אין לי כח לזה יותר מידי כשאני מגיע בערב לראות מה חדש ומה שלום האתר.

נא להבדיל בין דיוני "צריך המלצה למפרט ב3K...."

לדיוני "הבני זונות האלה מכרו לי כרטיס מקולקל ואני יהפוך להם את החנות, אבל בנתיים כאפרות 'עשו טובה ותנו לי המלצה למה לבקש אחרי שהחנות הפוכה, אני צריך כרטיס מטורףף כי חבר שלי אמר שהסוליטר בווינדוס 8 יהיה כבד לאללה"

פורסם

אם אנשים בוגרים פה ועם וותק לא קטן {וחלקם עם כל מיני סמכויות למינהם} מתנהגים בכל מיני צורות לא לעיניין אז מה אתה מצפה מאנשים אחרים וילדים

פורסם

הנה עצה מנסיוני הלא מועט:

אף פעם לא לשפוט אדם במלוא המובן על פי הדרך שבה הוא מצטייר על דפי הפורום.

יצא לי לא פעם ולא פעמיים לפגוש אנשים שבפורום מצטיירים כליצנים קטנים ובמציאות מדובר באנשים בוגרים ושקולים.

מצד שני, אכן יתכן שיש לא מעט אנשים... מיוחדים כאן בפורום. אבל, כל עוד שומרים על חוקי הפורום אין בעיה. כל השאר - רק בונוס.

אני תמיד מעודד תרבות דיון נאותה והרחבת המקצועיות בתחום שלי באתר, ואני שם לב גם לחדשים שבאים מדור צעיר ולומד וזה מבחינתי - כל הסיפוק שלי.

פורסם

אכן החופש התחיל. השתדלו להיות בוגרים ולהוות דוגמא. לחשוב שנייה לפני שלוחצים על כפתור ה"שליחה".

את השמירה על הסדר והכללים תשאירו לנו (ויש עבודה ברוך ה' :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים