עבור לתוכן

האם יש טלפון דור שלישי עם לחצנים פיסיים גדולים?

Featured Replies

פורסם

משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו.

http://hwzone.co.il/tech/news/138201

הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות.

אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם.

אז האם יש טלפון כזה? בשאיפה הוא יהיה פשוט ככל האפשר ואם אפשר לבקש חיי סוללה סבירים אני בכלל אהיה מאושר. הדבר היחיד שהייתי שמח לקבל ואין בטלפון שלי הוא רדיו FM אבל זה שיקול ממש משני.

בבקשה תגידו כן.....

פורסם

תבדוק אולי נוקיה C5 או Nokia C3-01

מכשירי "בר" רגילים עם מקשים חיצוניים יחסית גדולים לאחרים.

תקפוץ לכמה חנויות טלפונים בשביל לבדוק אותם ו"להרגיש" איך הם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה דני. נראה שהייתי יכול להסתדר עם ה-C5 אבל לשימחתי לא יהיה בכך צורך. מתברר שנחפזתי מדי לשאול. לגולן טלקום יש תמיכה בדור שני.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532823.0

פורסם

:xyxthumbs:

בכל זאת לדעתי ה-C5 הוא שדרוג ראוי בהחלט למי שמחפש סגנון מכשיר כזה.

אני גם מאד אוהב שיש מקשים בסלולרי, עם כל הכיף הטכנולוגי במסך מגע איכשהו אין "מגע" בפועל כי אין מקשים פיסיים :D אז נראה מתי אני אשלים את הפער הזה.

לי היה תקופה ארוכה נוקיה 6230 (וגם 6230i) והמגירה מתמלאת לה ב"לבנים" האלה כל הזמן.. וכולם עובדים נהדר :)

(כרגע אני עם N85 שמשרת אותי בצורה טובה, עם wifi + GPS + אפליקציית whatsapp למשלוח הודעות בחינם דרך ה-wifi, כי אין לי חבילת גלישה :P )

בהצלחה ואני גם עוקב במקביל בנוגע למעבר לחברה ותכנית זולה יותר :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעבור מיד כי אני שונא להיות Early Adopter (מה המונח המתאים בעברית?). אם יש בעיות הם יצוצו בהתחלה. אני אחכה קצת ואז - אם הכל יהיה בסדר - אני אעבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים