עבור לתוכן

התקנת WIN7 בגרסת השדרוג (upgrade) שלו על קשיח אחר באותו המחשב?

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לפרמט את המחשב ועל הדרך להעביר אותו לכונן אחר (SSD). ברשותי גרסת השדרוג של מערכת ההפעלה ודיסק ההתקנה של XP (מה שהייתי צריך בשביל להתקין את 7). רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר?

תמונת מערכת?

איך אני ניגש לתמונת המערכת שיש לי במחשב?

את תמונת המערכת אני צריך לצרוב על DVD ואחרי זה לעשות BOOT דרך הצורב?

להתקין ישירות מדיסק ההתקנה של WIN7? (הכנסת המפתח תאמת שזה המחשב הנוכחי, נכון?).

להתקין מההתחלה XP ואז את 7? (זה דבר שאני פחות מעדיף, אין לי כוח להתעסק עם זה).

רק כדי שלא ספקות הכל מקורי.

אני מעוניין להשתתף בקנייה הקבוצתית של ה-SSD (חברים שלי קנו אותו ב-900~ ש"ח), בגלל זה זה חשוב לי.

אשמח לעזרה.

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שידרוג מ XP ל W7 . רק התקנה נקיה.

תתקין מ CD של שידרטג איפו שאתה רוצה אבל לא לכניס מפתח בהתקנה !

ללחוץ שמה NEXT

לעשות אקטיוציה רק אחרי התקנה נגמרה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע הכוונה הייתה התקנה נקייה. אתה אומר שכל עוד אני לא יכניס את המפתח במהלך ההתקנה אלא רק אחריה לא תהייה בעיה? קראתי באתר של מיקרוסופט, שלא ניתן יהיה לעשות אקטיוצייה אם אני מתקין ללא מערכת הפעלה (XP/VISTA) במחשב. גם קראתי את מה שאמרת, אבל לא הבנתי כל כך את הנושא. אתה בטוח? אין לי כוח להתחיל עם הבעיות האלו...פעם היה לי דבר דומה זו הרבה התברברות סביב הנושא. אם אתה בטוח, אני יעשה את זה.

תודה על העזרה.

פורסם

זה עובד.

ואם לא עובד אז שנוי קטן ברגיסטרי אחרי התקנה וזה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

שינוי של מה? אני לא אוהב לשחק ברגיסטרי (יש לי עם זה מזל נחס ;) ). מה הסיבה שזה לא יעבוד?

ואם אני יתקין את ה-XP ואז את ה-7 זה יעבוד רגיל, נכון?

בכל אופן נרשמתי למכירה.

פורסם

לא !

זה לא יעבוד מ XP . הוא לא יתחיל אפילו התקנה.

אם וכשתגיע לגשר של רגיסטרי תשאל שוב - ותעבור את הגשר.

פורסם
  • מחבר

עד היום אני לא יודע איך להגיע אילו (רגיסטרי). שהרסתי משהו, זה היה בטעות ולא התכוונתי.

תודה על העזרה, שהכונן יגיע ואני יתקין, אני ישאל שוב (כנראה יקפיץ את הנושא).

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת.

אתה יודע את זה מניסיון (שזה עובד או לא) או שקראת על מקרים כאלו?

תודה על העזרה שלך עד כאן. :)

פורסם
  • מחבר

איפה אני מכניס את המפתח אחרי ההתקנה? אף פעם לא הייתי צריך לעשות את זה לפני זה...

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל הכוונה שלי, שנגיד אני רוצה להכניס את המפתח ברגע שיש לי את החיבור לאינטרנט (ביום הראשון), איך אני עושה את זה?

הוא לא יעשה לי בעיות רישויי, נכון? בכל זאת המפתח הזה כבר נמצא על המחשב הזה עכשיו (לוח האם לא ישתנה).

פורסם

כעקרון הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת היא להתקין XP עד שלב הזנת המפתח. הפעלה מחדש והתקנה נקיה של 7 (מוחקים את המחיצה של XP) ואז אין בעיה עם המפתח.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי? המערכת מותקנת על המחשב הזה. לפני זה התקנתי את XP ואז את 7, כל זה היה על הקשיח הנוכחי. לא ניתן להתקין XP על SSD, לכן זה לא יעזור לי.

מה הייתה הכוונה של התקנת XP ואז למחוק? לא ניתן להתקין את המערכת ההפעלה בכונן אחר חוץ מהכונן של XP ולא ניתן להתקין XP על ה-SSD. ואיך שלב המפתח קשור?

פורסם

תעביר בביוס למצב IDE, תתקין XP על הSSD כמו שכתבתי. תחזיר חזרה למצב AHCI ותתקין 7 כרגיל.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את ההסבר, הבנתי רק מה לשנות בביוס.

אם אני מתקין את XP, אני עושה BOOT מהדיסק, מתקין רגיל ואז החלק עם המפתח... להכניס אותו?

התקנת 7 אחרי זה תחשב התקנה נקייה? הכוונה שלא תהייה בעיה עם ה"דפים" ב-SSD? אחרי זה להתקין את WIN7 על ידי הכנסת הדיסק בזמן ש-XP פועלת או לעשות ממנו BOOT ולמחוק את XP?

אתה יכול להסביר את זה בצורה טובה יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים