עבור לתוכן

צריך הסבר על כמה סלוטים בלוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום, במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: • 3 PCI Express gen2 x1 slots

• 3 32-bit v2.3 master PCI bus slots

- Support 3.3v/5v PCI bus interface

איזו אפשרויות הסלוטים האלה נותנים לי? איזה כרטיסי הרחבה אני יכול להוסיף?

פורסם

אתה יכול לרשום את דגם הלוח?

פורסם

איזה הסבר אתה מחפש?

אלו סלוטים סטנדרטיים שמחברים אליהם בערך כל כרטיס הרחבה למחשב (חוץ מכרטיסי מסך ודברים שדורשים קצב העברה גבוה)

פורסם
  • מחבר

במפרט הלוח אם כתוב:

• 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
    * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.
  • 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)
    * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode.

זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

פורסם

תמיד כדאי לרשום על איזה לוח מדובר, ככה שנוכל לדעת על מה אנחנו מדברים.

מן הסתם לא מדובר על הלוח הקודם כי יש בו אפשרות לכרטיס מסך אחד בלבד.

לגבי השאלה, כדי לקבל מידע לגבי הביצועים צריך לדעת באיזה כרטיסים מדובר.

אתה בכלל מתכוון לקנות מערך כרטיסים או שאתה רוצה לוח עם מספיק חריצי הרחבה רק כדי שזה יהיה אפשרי בעתיד?

אני עוד אוסיף שרצוי לרכז את השאלות בנושא מסויים בשרשור אחד, ככה אנשים יוכלו לדעת מהם כל השיקולים שלך ולעזור לך בהתאם.

פורסם

במפרט הלוח אם כתוב:

• 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
    * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.
  • 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8)
    * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode.

זה אומר שאני יכול לשים שני כרטיסי מסך, ושאם יש שניים אז הביצועים שלהם יהיו פחות טובים בחצי (X8 במקום X16)?!

לא יודע איפה ראית שזה רשום, ולמען האמת זה נראה יותר כמו תאור בלוחות של GIGABYTE ולא MSI, כי זה משרשום באתר MSI:

• 1 PCI Express gen2 x16 slot

• 3 PCI Express gen2 x1 slots

• 3 32-bit v2.3 master PCI bus slots

- Support 3.3v/5v PCI bus interface

זה אומר שיש לך סלוט 1 של X16 לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

סליחה, לא הזכרתי שמדובר בלוח אם אחר:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp

דרך אגב, מה לגבי הגופי קירור שבו? האם הם טובים כדי לבצע אוברקלוק למעבד i5 3570k?

והאם עדיף את לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3853#sp

כל המלצה תתקבל בברכה... (אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה על הסלוטים ;) )

פורסם

בקירור אוויר אני מאמין שהלוח לא כל כך יגביל, אבל אל תתפוס אותי במילה(גם בגלל שעוד לא ראינו 3570K בOC).

בשתי הלוחות שהצגת יש שתי סלוטים X16 , הסלוט השני פועל במהירות X8, אז כאשר שתי הסלוטים מאוכלסים הם יפעלו על X8 X8 (כי הסלוט הראשון יורד למהירות הנמוכה בהתאם לסלוט השני).

אבל כל הלוחות בסוקט 1155 גם היקרים ביותר תומכים עד X8 X8 לזוג כרטיסים.

פורסם

אתה מתכנן לוח Z68 למעבד IB? זה אחד הדברים הכי לא משתלמים.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מעבד IB?

ולמה זה לא משתלם?

אשמח לשמוע הצעות אחרות (עדיף שיתמוך בשני כרטיסי מסך ולא יהיה יקר-600 שקל בערך)

וזה ששניהם פועלים במהירות X8 זה אומר שהביצועים יורדים ממש בחצי, לא?

פורסם

אתה לקחת לוח של דור ה-sandy bridge (או בקיצור SB). המעבד שאתה מכוון עליו עוד לא יצא, אך שהוא יצא הוא יהיה שייך לדור ה-ivy bridge (או בקיצור IB). יכולים להיות הגבלות על מעבד חדש על לוח ישן. עדיף לך לקנות לוח עם ערכת השבבים מהדור החדש 7X לאומת הדור הישן 6X, בדור החדש הצ'יפסט תומך ביותר חיבורים ויציאות, דבר שעדיף על בקרים חיצוניים.

פורסם
  • מחבר

-

פורסם
  • מחבר

אה...

אז יש לך המלצה על לוח אם שיתאים למעבד IB, שיהיה לו קירור טוב לOC בינוני (סביבות 4.5), ושיתמוך בשני כרטיסי מסך? (בתקציב של סביבות ה700 שקל)

פורסם

אתה לקחת לוח של דור ה-sandy bridge (או בקיצור SB). המעבד שאתה מכוון עליו עוד לא יצא, אך שהוא יצא הוא יהיה שייך לדור ה-ivy bridge (או בקיצור IB). יכולים להיות הגבלות על מעבד חדש על לוח ישן. עדיף לך לקנות לוח עם ערכת השבבים מהדור החדש 7X לאומת הדור הישן 6X, בדור החדש הצ'יפסט תומך ביותר חיבורים ויציאות, דבר שעדיף על בקרים חיצוניים.

שטויות, שערכת שבבים החדשה לא מציע יותר מדי על פני Z68.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים