עבור לתוכן

Jagged Alliance: Back in Action

Featured Replies

פורסם

שם המשחק : Jagged Alliance :Back in Action

ג'ננר : RTS+ pause עם plan and go שהופך את זה דומה לתורות

בעלת ה IP /מפתחת /מפיצה : BitComposer

מפתחת בפועל( מנוע משחק + פיתוח וכו ) : CorePlay

מפיצה משנית: Kalypso

סטטוס : GOLD (יצא לחנויות דיגיטאליות ב9 לפברואר 2012 )

אתר : http://www.jaggedalliance.com

פורום רשמי: http://boards.jaggedalliance.com

מחיר : 40$ (היה 33 בpreorder עם DLC ) אני מעריך את השווי בסביבות ה25$ (היה פעם במבצע 23$ בsteam)

דמו : יש demo ששוחרר כשבוע לפני שיחרור המשחק. יש בו מצב קרב אחד עם נשקים וmercs מתקדמים יחסית.

וידאו : הדגמה מודרכת של קרב (אחרי שראיתי עשיתי preorder )

DLC: יש DLC שנותן preorder equipment משימות (בערך שעה~ משחק ): Shades of Red , Point Blank

הרחבה: הוכרזה הרחבה שנקראת Crossfire שכוללת סיפור חדש על מפה חדשה בארץ אחרת.

היסטורית גרסאות(steam ):

1.03- 9feb12 יצא מיד אחרי היציאת המשחק (12 שעות ) .

1.05- תיקוניo קטנים ובאג חדש שתיקון וריפוי לא תמיד עובדים .

1.06- תיקון באג ריפוי ובאגים אחרים.

1.11 - עדכון גדול ראשון. הרבה שינויים קטנים שמשפרים משחקיות לא כולל sector inventory זה בעדכון הבא. יש גם משהו קטן לקהילת הmodding .

1.13 - עדכונים חשובים (תוכן השירשור גם עודכן קצת) - sector inventory נוח יחסית, אפשר להחזיק נשק טעון בinventory , אפשרות משחק עם line of sight (האויבים חבויים) ורמת קושי קשה. יש גם שיפורים למליציה.

ציפיה לתיקוני 15+ באגים בpatch חדש

1.13a - כמה תיקונים

הקדמה

Jagged Alliance :Back in Action או בקיצור JA:BIA הוא remake של Jagged Alliance 2 אבל יש בו פחות אפשרויות. המפה מאוד דומה הדמויות אותן דמויות אבל העלילה שונתה מה שהפך את המשחק לקצת יותר מעניין למי ששיחק את המקור. המערכת משחק שונתה מקצה לקצה. במקום אסטרטגיה בתורות המשחק משתמש בסוג של משמשק בזמן אמת שאפשר לעצור אבל אפשר לתת לכל חייל הוראות מפורטות כמו "רוץ למקום מסוים , תשכב ותתקרב למטרה ואז תעמוד ותירה לו פעמיים ברגל ושלוש פעמים בראש". הממשק הזה נקרא plan and go והוא לרוב מאוד מוצלח. אנשים מתלוננים על המשחק אבל רוב האנשים אוהבים את plan and go .

התחלת המשחק

במשחק מתחילים עם 40000 דולר (אין דרגות קושי בדרגה קשה פחות) וצריך לגייס כמה שכירי חרב רק מ AIM .אין אפשרות ליצור merc משלך כמו בJA2 (הרבה מתלוננים על זה וקיבלו הסבר שזה בגלל שזה יעלה את הage rating למבוגרים בלבד) ואין את M.E.R.C. עד כמה שידוע לי (יש שם פחדנים ומשוגעים זולים ) . עדיין צריך לקחת בחשבון שטבלת החברים והאויבים של JA2 עדיין פעילה אז חלק מהאנשים לא יעבדו עם האנשים שהם שונאים אלא אם כן יש לך בקבוצה מישהו שהם אוהבים (אפשר לגייס את השונאים ואחר כך את השנואים). עדיין בניגוד ל JA2 או בדומה ל Unfinished Business משלמים לשכירי חרב רק פעם אחת אבל המחיר בהתאם. היו לי גם המון בעיות להשיג את האנשים שרציתי אז לרוב אין ממש ברירה בהתחלה (למרות ששמעתי שאנשים הצליחו להעסיק מישהו שלא הצלחתי).

נשק ושיריון

במשחק יש כ5 סוגי נשק: אקדחים, רובים, רובי סער, תת מקלעים ורובי צייד (shotgun ). יש אפשרות לחבר רק attachment אחד לכל רובה ומשתיק קול מתחבר רק לSMG ואקדחים. יש גם כוונות (לכל מה שלא אקדח אני חושב) שמשפרות את סיכויי הפגיעה. יש פחות סוגי תחמושת וזה יחסית נוח כי ב JA2 להשיג תחמושת מיוחדת לנשק היתה לפעמים כאב ראש. קל ב BIA להשיג תחמושת שמתאימה לכלי נשק שלך מהאויבים שאתה הורג. לכדורים שונים גם יש יכולת חדירת שיריון שונה כשהסטנדרט הוא 5.65 עם 100% , 9mm חודר בערך 50 או 58% (לא זוכר) 7.62 ארוך יש גם NATO וגם RU והם חודרים קצת יותר. בין החודרי שיריון העיקריים הם ה5.7X33 (תחמושת לp90 וfn57 ) עם 200% וה 0.5BMG (לרובי צלפים ואקדח automag שנקרא גם big bertha טעות שלי יורה NATO 7.62) חודר 400% . הAKs לרוב יורים 5.45 כולל ה ak-47 (זה לא נכון במציאות כי הוא יורה 7.62x39 ) .

חוץ מרובים יש גם רימוני יד (רסס,הלם,גז חרדל) מוקשים,משגר RPG, מטול רימונים אבל אין מרגמות (בניגוד לJA2 ). יש גם נשק קר שאפשר להשתמש בו כדי להרוג את האויב אבל ראיתי שאפשר להשתמש גם בידית האקדח אם האויב קרוב מדי (לא נראה לי מומלץ).

יש 4 אפשרויות ירי של נשק קל : מהמותן בריצה (טוב בהסתערות עם SG או SMG ), בעמידה במצב אידאלי לנשק , בכריעה ובשכיבה . בגלל שהמשחק הוא RTS ההבדלים בתוצאה של כל אפשרות משפיע על כמה זמן לוקח לכוון (מהמותן הכי מהר) וכמה מדויק הירי (סיכוי פגיעה ונזק בהתאם). לפי מה שקראתי את הזמן שמשלמים על לכוון למטרה (חלק מגוף האויב) משלמים פעם אחת (אני לא בטוח בקשר למטרות נעות) ואז אפשר פשוט לחורר אותה.

אפשר לכוון לראש,גוף או רגליים (אמרו שגם ליידיים אבל כנראה לא ניסיתי מספיק חזק לעשות את זה) אפשר לפי החזות של האויב לפעמים לדעת אם הוא לובש שיריון ואז וכוון בהתאם. לרוב עדיף לפגוע בראש אבל הסיכוי לפגוע בראש נמוך (אלא אם כן משתמשים בBuns היא מדהימה עם אקדחים). פגיעה קשה יכולה להאיט את האויב/merc .

השיריון מסוגים שונים ואי אפשר לתקן אותו בניגוד לנשק. הוא חוסם כמה כדורים והופך למשקל עודף. את הנשק חייבים לתקן מדי פעם וזה תלוי באיזה מצב הוא. בגלל זה רצוי שיהיה mechanic בקבוצה ואם יש לו מעל 50 הוא יכול לנסות לתקן נשקים שהגיע לאדום.

ריפוי ומנוחה

כמו בחיים כשנפגעים צריך ריפוי. הריפוי מנזק בקרב לרוב ממש מהיר כאילו האנשים רובוטים ומחליפים להם חלקי חילוף בקרב. אם מישהו "מת" יש זמן להציל אותו לפני שהוא מת באופן סופי (זה עדיין לא מומלץ). עדיין מישהו יכול להפצע קשה ואז יש קו שחור על ה health bar שלו (ירוק) ואז צריך לטפל בו פעם אחת עם med kit מתקדם יחסית ולתת לו לנוח (אם הבנתי נכון) . יש גם stamina bar שמראה על סיבולת וזה אומר כמה בן אדם יכול לרוץ לפני שיתעלף גם לזכול ולהתגנב יכול לאכול stamina .חוץ מזה גם בstamina bar יש קו שחור שמוריד לך את המקסימום בהתאם לכמה הmerc עייף. אם מריצים את הsquads שלך כמו משוגעים במפה הם יתעיפו וצריך פשוט לתת להם לנוח - לא לעשות כלום כל כמה זמן.

כלי רכב

בניגוד לJA2 אין מסוק או מכונית אבל אם הבנתי נכון יש עדיין טנקים לאויב.

אופן המשחק

המשחק מתנהל בניהול squads שזה קבוצות של עד 6 לוחמים . במפה העליונה כמו בJA2 אפשר להגיד לחיילים להגיע לכל מני נקודות עניין. אי אפשר לעשות zoom באמצע הדרך כמו בJA2 . לרוב כובשים כל מני מקומות וצריך להגן עליהם עם militia שאיך שהוא מופיעים אוטומטית ואתה צריך לגייס אותם ע"י זה שנותנים להם איזה כלי נשק (אפילו סכין אבל זה לא נראה לי מומלץ). בהתחלה בעיקר כובשים ואז האויב נושך בחזרה ומנסה לכבוש מקומות בחזרה. כיבוש מקומות נותן כסף בהתאם למשאבים של המקום. המכרות לרוב מיצרים המון כסף אבל אפשר גם לקבל כמות משמעותית מכיבוש ערים.

בקרב אפשר לשחק RTS אבל לרוב מומלץ להשתמש בplan and go . בשטח פתוח אני לרוב מעסיק את האויב ושולח את האקסטרה אנשים שלי לאגפים . אפשר להתגנב ובשביל זה יש זוג bars של כמה רעש החייל עושה וכמה רואים אותו . אפשר ללבוש מדים בצבע בהתאם לסביבה (יער/מדבר/עירוני/לילה) כדי להקשות על האויב. לרוב גם משתמשים במשתיקי קול כדי לא לפתוח את תיבת פנדורה כשהורגים מישהו (אפשר לעשות את זה גם עם סכין). האויבים טיפשים אבל הם לא מטומטמים לגמרי והם לפעמים מתחבאים כדי שלא תוכל פגוע בהם (בגלל זה כדאי לאגף אותם). אין fog of war ( נוסף אפשרות לשחק עם line of sight ב1.13 ) לשחקן אבל לאויבים יש. כשעוצרים בplan and go אפשר לראות לאן כל אויב מסתקל וכמה רחוק הוא רואה. השחקן לא חייב תמיד להגיד לחיילים לירות ספציפית במישהו כי אפשר להגיד להם להכנס לguard mode ואז אם מישהו מופיע הם יורים בו.

מבחינת שמירה אפשר לשמור מתי שלא נמצאים במצב קרב ויש שמירה אוטומטית כשהקרב מתחיל וכשנכנסים לאיזור מסוים.

יש במשחק הרבה עניין של חלוקת משאבים בין קניית ציוד והעסקת שכירי חרב חדשים (עולים 10000$ מינימום) . מקבלים גם כמה אנשים בחינם כשהמשחק מתקדם. לרוב עושים כל מני משימות (quests ) כמו להרוג מישהו ,להביא משהו או לכבוש מקומות מסויימים או פשוט למצוא מישהו. כשעושים דברים מסוימים העלילה מקדמת ומקבלים פרסים בדומה לJA2

בעיות

- אין fog of war לשחקן - התווסף ב1.13

- להחליף דברים זה לא נוח הכי נוח אבל מתרגלים - ב1.13 אפשר לעשות drag and drop לציוד

- אין inventory כללי לכל איזור (היה ויחזור בpatch הקרוב) אז צריך לרוץ כמו משוגעים כדי לעשות loot או לשים על אנשים ציוד שאתה שומר במקום מסויים. - התווסף ב1.13 אם אפשרות פילטר לפי סוג הציוד (נשק, ביגוד,תחמושת וכו)

-לגיסי מליציה זה סיוט בעיקר בעיר גדולה בגלל שיש לך רק 3 מקומות לנשק (+1 ביד) - נעשה יותר קל ב1.11 ואז ב1.13 זה כבר לא בעיה כי יש sector inventory.

- האויבים לפעמים מטומטמים

- בעיות של חיפוש מסלולים לא כזה נורא אבל כולם מעדיפים להכנס במישהו .

- קשה להסתקל בתוך בניינים ולירות מהחלון (מקשה על plan and go) - תוקן

- אין התקדמות ע"י שימוש ביכולות

ועוד ועוד

סיכום

סך הכל משחק ממכר אבל חסר לו קצת ליטוש (הוסיפו פולנית בגירזה 1.13 :lol: ואני לא משקר פה ). לרוב אנשים שלא שיחקו JA2 יותר מרוצים מהמשחק ולאנשים ששיחקו JA2 יש הרבה תלונות. המשחק מאוד דומה לJA2 אבל זה לא אותו משחק. המפתחים חתכו הרבה תוכן. המשחק בגדול לא פותח בתקציבי ענק ואם זכור לי נכון לקח כשנה לפתח אותו. הסביבה גם לא הריסה במיוחד אבל גם בJA2 היה פחות ראליסטי במובן הזה (silent storm הרבה יותר טוב בזה) .

מבחינת מתי לקנות כדאי לנסות את הדמו ולבדוק gameplay videos מורחבים ואז להחליט אם לקנות במחיר מלא או לחכות למבצע. הDLC הראשונים הם התוכן ששוחרר כבונוס preorder עם המשחק בחנויות שונות והוא נותן לך נשק מתקדם יחסית ,קסדה וחולצה בחינם בתחילת המשחק ולא ממש צריכים את זה אבל זה עושה את ההתחלה ליותר קלה בעיקר בגלל הרובה סער (לרוב מתחילים עם אקדחים ובלי Buns).יצאו שני DLC שכוללים משימות קצרות נפרדות מהמשחק שכוללות את Shades of Red ו Point Blank . בקרוב אמורה לצאת הרחבה שנקראת Crossfire שכוללת עלילה נפרדת יותר ארוכה .

• תגובות 37
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדמו ממש נחמד - מזכיר לי קצת את סדרת Commandos. במשחק המלא יש אפשרות נורמלית לשמור?

פורסם
  • מחבר

הדמו ממש נחמד - מזכיר לי קצת את סדרת Commandos. במשחק המלא יש אפשרות נורמלית לשמור?

כן הוא באמת מזכיר קצת את commandos למרות ששיחקתי בcommandos לפי דרישת בן דוד שלי שרצה שאני יעזור לו עם השלבים. המשחק עדיין הרבה יותר גמיש כי האויבים לרוב שונים וברמות קושי שונות והשלבים חוזרים על עצמם בווריאציה. אתמול למשל תקפתי איזה מקום וקרעו אותי בכל פעם כי השתמשתי בסתם כוח במקום במוח. לכל החיילים שם היו איפודי kevlar ,והנשק שלהם הוא בעיקר רובים (SKS טווח 30 מטר) ולכמה היו AK47 (שבמשחק הוא בפועל ak74 ) . במקומות אחרים לרוב תקפתי אנשים עם אקדחים שהנשק הכי מאיים שלהם היה shotgun ולא היה להם איזה שיריון גוף כלשהו .

מבחינת שמירות אני לא חושב שיש quicksave אבל רוב הסיכויים שיוסיפו את זה. המשחק עבר פיתוח של איזה שנה אז באמת חסר כמה דברים אבל באופן כללי המשחק עובד והוא גם עבר QA. בפורום הרשמי של האתר יש מודרטור שהוא עובד של BitComposer והוא עושה עבודה מצויינת של תמיכה. הוא אמר למשל שהצוות QA שלהם הצליח לנצח את המשחק עם 4 mercs בלבד (הם כנראה התאמנו הרבה בבית ;) ).

פורסם

JA זה בדיוק איך שרציתי שCommandos3 יהיה =)

לעזאזל, למה הורדתי את הדמו הזה באמצע התקופת מבחנים................. :bash:

פורסם

JA2 (עם הMOD המפורסם שלו) היה משחק מעולה ששיחקתי כמה שנים אחרי שהוא יצא, ומאוד נהנתי.

אני בטוח ישחק בחדש כשהוא יצא.

על הדמו אני מוותר בקלות.

פורסם
  • מחבר

:lol: יש לך מזל שאין לך את המשחק המלא. בסוף שבוע חרשתי אותו כל היום, ישנתי בצהריים ואחרי שהילדה הלכה לישון חרשתי אותו עד כמה שעות אחרי שהייתי צריך ללכת לישון (אתה יכול למצוא עד איזה שעה אם תחפש טוב ;) ).

JA2 (עם הMOD המפורסם שלו) היה משחק מעולה ששיחקתי כמה שנים אחרי שהוא יצא, ומאוד נהנתי.

אני בטוח ישחק בחדש כשהוא יצא.

על הדמו אני מוותר בקלות.

המוד נקרא 1.13 והוא מצויין . למפתחים יש את ה source code המקורי של המשחק בגלל שהוא שוחרר עם wildfire . יש ב1.13 הרבה תוכן ודברים קטנים שמקלים על המשחק ונותנים לו עוד כמה שעות הנאה של צליפה לאנשים בראש ופיצוץ אנשים עם מרגמות. יש להם גירסת android למשחק (לא יודע אם אפשר להפעיל את המוד אני אבדוק) אבל אני מנסה כבר כמה ימים להגדיר את המשחק כמו שצריך. זה לא נוח כמו XCOM בdosbox שעובד מצויין (trackpad mode )

JA:BIA יצא רשמית ביום חמישי את הדמו הוציאו שבוע לפני. אני לא חושב ש40 דולר זה מחיר ראלי למשחק יותר כמו 25-30 אז כדאי לחכות למבצע אם אתה קונה משחקים (אני מודע לכך שאני בישראל). בנתיים המשחק במקום סביר בtop sellers (רביעי-חמישי) עדיין יש לאנשים תלונות.

התמיכה של המשחק מהמפתחים מצויינת בנתיים וגם השווק מוצלח . דמו שבוע לפני המשחק, שיחרור בזמן סביר והמודרטור בפורום בקשר ישיר עם המפתחים והמפיצה והוא נותן המון מידע. גיימרים לא יכולים לבקש יותר מזה כי אנחנו רגילים כבר לזיגזוגי מפתחים ושמירת הכל בסוד. אני חבר בפורום אחר ואחד המפתחים של המשחק פתאום הופיע שם :lol: הוא חיפש משחק ישן של sirtech ומישהו מצא ושולח לו את העותק הישן שלו.

פורסם

בתור אחד ששיחק גם בראשון וגם בשני, אני קצת מפחד לראות מה הם הרסו אבל .. נשמע מעניין, נבדוק את הדמו מתישהו..

תודה :xyxthumbs:

עריכה - כל הMERCS מהקודמים שם? כולל IVAN? :)

פורסם

JA זה בדיוק איך שרציתי שCommandos3 יהיה =)

:xyxthumbs::cool2: ??? גם אני שואל את עצמי את אותה שאלה..

לפי מה שראיתי בסרטוני gameplay ביוטיוב יש אותו

אבל זה די מבאס שאין את האפשרות ליצור MERC משלך.

סה"כ אהבתי את הדמו. אחרי העצות שלך Niseg הצלחתי קצת יותר בקרבות :yelclap: תודה!

פורסם
  • מחבר

בתור אחד ששיחק גם בראשון וגם בשני, אני קצת מפחד לראות מה הם הרסו אבל .. נשמע מעניין, נבדוק את הדמו מתישהו..

זה לא עניין של הרסו זה עניין שזה משחק אחר אבל דומה. זה לא בדיוק אותו הג'אנר אבל כמו שאמרתי למעלה אנשים שלא שיחקו ב JA2 אוהבים את BIA הרבה יותר מאילו ששיחקו. תאמין לי אני מכיר כמה וכבר תחקרתי אותם ;) .

לא כולם במשחק כי אין את האילו של M.E.R.C שהם למשל Flo,Gumpy,Gasket,Haywire,Razor . יש רק את AIM וזה אומר שivan בפנים. אם תבדוק את טבלת הrelationships תמצא שivan ממש celebrity . הוא בין הmercs עם הכי הרבה מעריצים. יש כמה קבוצות שלרוב מתרכזות מסביב בן אדם אחד. הפופולארים כוללים את spider , fox, Ivan . יש כמה אנשים ניטראלים שאף אחד לא שונא אותם ואף אחד לא מעריץ אותם כמו Barry שהוא בחירה מצוינת כexplosive expert כי הmechanic שלו ממש לא רע, הוא זול ומסכים להצתרף בהתחלה.

----

אתמול בדקתי עם מי אני יכול להתחיל כששיחקתי עם חברויות. אחת הmercs האהובות עלי היא Spider שהיא super medic , ובBIA היא גם מתגנבת ממש לא רע וגם היא סבירה בירי וגם זולה. אבל מה היא סנובית בBIA ולוקח זמן להשיג אותה. את igor (אחיין של ivan )קל להשיג צריך רק להכניס את grunty וigor בפנים. אחת האופציות שגיליתי היא לקחת את raven אבל היא יקרה ואי אפשר לקחת מישהו אחר. עדיין היא מקבלת M4 , כוונת טלסקופית וסכין. לפי דעתי עדיף לה להתגנב ולדקור את כולם כי יש לה רק 30 כדורים לAR (דקרתי מישהו איתה אתמול וזה היה קל יחסית). היתרונות של raven הם שהיא צלפת, יש לה ציוד נחמד ויש 3 mercs שאוהבים אותה (כולל spider ).

ממש ניסיתי חזק להשיג את spider אבל vicky וstatic לא הסכימו להצתרף (שניהם mechanics ) לפי דעתי בהתחלה אפשר להשיג את grunty וigor שיש לשניהם נשק יותר מסביר (MP5 ו AKSU) ואז כנראה לקחת את MD כרופא ולהשיג explosive expert אחר כך (לא קריטי בהתחלה וgrunty יכול לתקן נשק בהתחלה).

די וויתרתי על אחת המשימות של לתקוף מקום עם אויבים חזקים . בנתיים הגנתי על עיר אחת והשגתי ak47 מהם .הזמנתי קצת ציוד כולל תחמושת ורימונים ו FN-FAL (טווח גבוה יחסית כדורים 7.62 חודרים לא רע שריון ) . את Ira הפכתי לmule כי אין לה הרבה סיכוי להתקדם (אין התקדמות משימוש רק נקודות ניסיון וה marksmanship שלה 30 ) ושלחתי אותה להביא ציוד משדה התעופה.

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה המשימה בדמו? :kopfpatsch:

פורסם

להרוג את כולם?

פורסם

להרוג את כולם?

OK

יש גם שני חבר'ה במבנה המרכזי שמסומנים במפה עם סימן $ כחול. כשאני מדבר עם אחד מהם הוא רק מבקש ממני לא להרוג אותו.

אני אמור להרוג אותו?? קצת לא מובן העסק הזה...

יש Journal איפה שהוא שכתוב בו מה המשימה?

פורסם

אתה שכיר חרב שהושכר לבצע מהפיכה במשטר דיקטטורי קטן כלשהוא.

המטרה שלך היא להשתלט על נקודות עניין, ולשחרר את האוכלוסיה מהשליט האכזר וצבאו.

לא כל האנשים במפה משרתים את הדיקטטור.

יש אזרחים תמימים, בעלי עסקים ותפקידים, ומנהיגים מקומיים.

רק אחרי שאתה משחרר איזור אתה יכול לדבר, לעשות משימות, לגייס, ולסחור עם אותם בעלי עניין.

פורסם
  • מחבר

OK

יש גם שני חבר'ה במבנה המרכזי שמסומנים במפה עם סימן $ כחול. כשאני מדבר עם אחד מהם הוא רק מבקש ממני לא להרוג אותו.

אני אמור להרוג אותו?? קצת לא מובן העסק הזה...

יש Journal איפה שהוא שכתוב בו מה המשימה?

צריך להרוג את כל האויבים בכדי לעשות קניות או לעשות אינטראקציה של quest. זה קצת שונה מja2 . בו אי אפשר לעשות אינטראקציות כשאתה לא במצב קרב.

בדמו אתה יכול לעשות מה שבא לך אבל זאת רק משימת קרב אחת. אפשר לרפא לתקן ולפוצץ שזה כמעט כל הפונקציונליות במצב zoom. במשחק המלא אפשר גם לגייס מליציה.

אתמול היה עדכון שמתקן את הבאג שנכנס שלשום. המפתחים של המשחק נותנים תמיכה מעולה. הם תיקנו 9 באגים סך הכל אבל הם בטח יהיו יותר זהירים בעדכונים הבאים. הגרסה שהכניסה את הבאג נבדקה 3ימים

פורסם

התחלתי את המשחק והלכתי לפי ההמלצות של NISEG.

לקחתי את GRUNTY וIGOR וMD.

שיחררתי את השדה תעופה ואת העיר הקרובה + משאבת המים.

ואז חשבתי מה לעשות עם הכמה אלפי דולרים שיש, והזמנתי SCOPE X12.

הRIFLE הכי טוב היה על IGOR שמתחיל בLVL הכי גבוה מכול השלושה, ובכל מקרה יצא שהוא מקבל הכי הרבה XP.

אחרי שצירפתי את הSCOPE לRIFLE בכלל הוא נהיה מאוד דומיננטי בקרב.

כבשתי שני ROADBLOCK ונקודה בה משאית התהפכה, ואז החלטתי להשתלט על SAM SITE, שם מצאתי AK47 חדש דנדש.

הטווח המשופר שלו יחסית לכל הRIFLES שהיו לי עד עכשיו, עוד יותר הקפיץ את הדומיננטיות של IGOR בקרב.

ואז קיבלתי דואר שהגיע סטוק חדש לחנות באינטרנט.

התלבטתי מעט בין לגייס שכיר חרב נוסף או לקנות את הFN FAL שהטווח שלו קפיצה משמעותית מהAK47.

מכיוון שהבעיה כרגע היא לא בכמות כוח האדם שיש, אלה באיכות שלהם ואיכות הנשק/ציוד,

ולמרות שרציתי MECHANIC כדי לתקן איזה נשק אדום שמצאתי (שGRUNTY לא יכול לתקן),

אני מעדיף יתרון צליפה על האויב עם הFN FALS, וברגע שיהיה עוד טיפה כסף אז אולי עוד FN FALS + SCOPE X12.

בהמשך בכל מקרה יזרום כסף גדול יותר שיאפשר קניית MERCS איכותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים