עבור לתוכן

סרטונים שלכם / מונטג'ים כאן

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב !

מונטאג' קצר וראשון שלי

עדיין לומד לערוך עם Vegas 10

תגובות בונות יתקבלו בברכה

</blockquote>

• תגובות 79
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שימוש מוגזם בslowmo, מוזיקה לא מתאימה, פראגים לא מרשימים,

אבל למתחיל זה בסדר :xyxthumbs:

פורסם

סרטון קצרצר שלי עם סניפר עריכה מפגרת יש כמה קטעים שזה נראה כאילו אני עומד במקום ומביא דאבל חח ההריגה האחרונה של EMG85X

מקווה שתהנו! Battlefield 3 PC Montage by MadNetic

פורסם

יותר מאוחר אני ינסה לתת למישהו שיערוך לי אותו יותר מובן ואני יוסיף עוד קצת הריגות :D

פורסם

יפה.. אבל למה לא שלחת בFXP שם תקבל יותר תגובות :smile1: ...

פורסם

רק בשביל להסביר זה הוכן על ידי movie maker אז אין לצפות לאיכות "מפחידה" ואתם יכולים לשמוע ברקע את התיסכולים של מי שאני הורג אותו חהחהחהחה ובגלל שזה מהיר מי שחושב שיש כמה קיילים שזה דאבל יכל לבדוק תשם של מי שנהרג!

צפייה מהנה!

פורסם

^ יאללה שלח תצ'יטים זה כבר לא מצחיק

:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:

פורסם

O_x

פורסם

את הסירטון הראשון אהבתי, ותמשיך לפרסם סירטונים, על תשים לב לחלק מהתגובות.

פורסם

אותי לא מעניינת העריכה למשל :xyxthumbs:

אני אהיה כנה איתך, אתה שחקן טוב, בזה אני בטוח, אבל מטרו לא אינדיקציה לכלום, מפה מפגרת, לא דורשת שום דבר חוץ מלהיות במקום הנכון ובזמן הנכון, לא בעיה לכוון, אני מציע לך לשחק BF אמיתי במפות כמו קאספין בורדר או אופריישן פיירסטורם וכו'... המפות הקטנות האלה לא משקפות הרבה, תביא מונטאג'ים ממפות שאתה קצת יותר מפגין שחק קבוצתי + הריגות טובות...

יפה מאוד, שלא תטעה :yelclap:

סתם ביקורת בונה לכל שחקני המטרו/טייסים למינהם..

פורסם

אחד הסרטונים המיותרים... :nixweiss:

:lol:

רואים שאתה שחקן קוד שלא מוכן להשתחרר מזה :xyxthumbs:

Flags captured 41

זה באטלפילד, קבוצתי,

פורסם

^ כשאתה מרוקן לקבוצה השנייה יותר טיקטים מכל שחקן אחר, זה מאוד קבוצתי.

בקשר לדגלים, כשvקונקווסט היחידי שמשחקים בו הוא כמעט רק מטרו 64, אין הרבה הזדמנויות לכבוש :-\

פורסם

אז לגוון קצת ממטרו, אפשר, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים