עבור לתוכן

קניית אוזניות סראונד סגורות למחשב באיזור ה-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים.

אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו.

הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm

הדגם זה:

M4N68T-M

מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה..

ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח.

מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי..

כמה שאלות:

1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי?

2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?

תודה מראש,

Zinger777.

פורסם

קודם כל יש לך גם את האוזניות של STEELSERIES, ודבר שני אני חושב שכרטיס קול שיספק לך סראונד וימצה את יכולות האוזניות יעלה יותר מ200 ש"ח, לא מבין בתחום אבל לפי מה שיצא לי לקרוא פה ושם מחירים לכרטיסי קול נורמאלים מתחילים מ400~500 ש"ח, אבל אני לא מבין בנושא ולא רוצה סתם להטעות :s05:

פורסם
  • מחבר

עברתי עליהם כבר אבל לצערי הן מכוערות. גם ה7H וגם הסיבריה שלהם..

לגבי הכרטיס קול - אני מוכן להמתין עוד (:

פורסם

7.1 "אמיתי" (8 רמקולים) באוזניות הוא די נדיר, ואין הרבה תחרות לSpeedlink medusa. יש לי אותם (דגם הGamer, עם הגברה ממתח USB). למשחקים וסרטים בקידוד טוב הם מעולים, אבל הסאונד למוזיקה בסטריאו הוא לא יותר מבסדר. כמו כן משום מה יש לי הפרעות ממקור המתח עבורם, אז הייתי ממליץ לך לקחת דגם עם מגבר ולא מתח USB.

אם 7.1 וירטואלי בא בחשבון עבורך - אז יש הרבה אופציות:יש את Corsair HS1 שקראתי עליהם הרבה דברים טובים.

יש turtle beach X11 שנחשבות מעולה מבחינת במת סאונד ומיקוד קולי, אבל הן בטח מכוערות לטעמך.

אני ממליץ בכלל, בתקציב כזה, לקנות אוזניות סטריאו נורמליות ולקנות בנפרד כ.קול שיודע לתת לך סראונד וירטואלי.

פורסם
  • מחבר

7.1 באוזניות כרגע רק בתכנון ואין כאלו במציאות. קראתי שריזר יוציאו בקרוב דגם בשם Tiamat שיהיו 7.1 אמיתי. החסרון זה שאני צופה מחיר גבוה מאוד מעל התקציב.

speedlink זאת לא איזה חברה סינית בסגנון של muller? ז"א, גנרית?

7.1 וירטואלי אכן בא בחשבון, קראתי לגבי הHS1 דברים טובים אבל הפריע לי שהבאס שלהם חלש.

הX11 לא מכוערות לדעתי אבל לא מצאתי שום אזכור לסראונד..

אני לא חושב שהשילוב שאתה אומר יעלה בסביבות ה600.. אוזניות סטריאו נורמליות עולות לא מעט וכ.קול טוב גם..

אני אשמח לראות שילובים בסביבות ה600 שקל.

פורסם
  • מחבר

הן פתוחות, אני לא רוצה לשמוע את הסביבה בזמן שאני יורה באנשים להנאתי..

פורסם

speedlink זאת לא איזה חברה סינית בסגנון של muller? ז"א, גנרית?

באופן כללי, כן, אבל אלה אוזניות מאוד מהוללות בקרב גיימרים. יחס איכות/מחיר הוא כזה שבאמת אין לו מתחרים.

הם יפתיעו אותך, כנראה לטובה:

http://www.techpowerup.com/reviews/SpeedLink/Medusa51/6.html

הבאס שלהם, אגב, מרעיד את כל הראש. טוב או לא? תלוי בהעדפות האישיות שלך.

הן פתוחות, אני לא רוצה לשמוע את הסביבה בזמן שאני יורה באנשים להנאתי..

גם המדוזה פתוחות.

אתה לא תמצא במחירים שפויים אוזניות סגורות עם במה מספיק רחבה בשביל לשחק Shooters עם יכולת להתמקד על צעדים וכו' ע"ס קול.

יש סיבה שכמעט כל אוזניות הגיימרים או אלה שפופולריות בקרב הגיימרים הן אוזניות פתוחות.

אם אתה מתעקש על סגורות, וגם סאונד תלת מימד, תצטרך ללכת על Steel Series 7H/5Hv2 - או לחילופין בהתאם להמלצה המקורית שלי - לקנות אוזניות סטודיו כמו Shure SRH440 ולשדך לו כרטיס קול שיודע לבצע אמולציה של תלת מימד בסטריאו.

אני לא חושב שהשילוב שאתה אומר יעלה בסביבות ה600.. אוזניות סטריאו נורמליות עולות לא מעט וכ.קול טוב גם..

אני אשמח לראות שילובים בסביבות ה600 שקל.

כל אזניות סטריאו ב400 שקל או יותר יהיו יותר טובות כמעט מכל אוזניות "גיימרים" שתמצא באותו מחיר, ובהחלט יותר טובות מבחינת איכות קול ואיכות בנייה מאוזניות עם 7.1 אמיתי (כמו המדוזה לדוגמא).

אתה אומר שסראונד וירטואלי מכרטיס USB בא בחשבון. אפשר למצוא כאלה ב150-200 שקל בקלות (כאלה שאפילו יותר טובים מהכרטיס שמגיע עם steel series, corsair HS1 ואפילו הלוג'יטק שאתה מהלל). אני אישית שונא את הסאונד שלהם, ומעדיף להשקיע בכרטיס קול נורמלי ב400 שקל, אבל הכל סובב סביב תקציב, ופשרות.

פורסם
  • מחבר

אני לא בא לשבח דגם מסויים אני פשוט מתלבט.. הG35 של לוגיטק הן 7.1 וירטואלי סגורות. ה5.1 של רוקט הן 5.1 אמיתיות סגורות. קראתי עליהן דברים טובים בקשר לאטימה וליכולת הסראונד המתקדמת.

אם הייתי רוצה פתוחות הייתי כנראה הולך על הרייזר מגלודאון שהוא 7.1 וירטואלי שמקבל ביקורות טובות והוא גם מגיע עם קיט נחמד מאוד (תיק נשיאה ומעמד שולחני).

ה7H הן וירטואליות(כמו הG35), לא עדיף להשקיע כבר ב5.1 אמיתי?

זאת הרכישת אוזניות הראשונה שלי של אוזניות סראונד (יש לי AKG K414P לאוטובוס). אני לא יודע בדיוק את ההבדלים בין הדגמים השונים ולכן אני שואל. אני יודע שאני רוצה לשמוע את אפקט הסראונד ולא לשמוע את שאר האנשים מסביבי (כמובן שאני לא משחק באמצע מועדון.. אבל מספיק שבבית יהיה רעש כללי ואני לא אהנה מספיק..)

מעבר לזה, אם אני אכן משקיע 400 שקל באוזניות כמו הshure שהצעת ועוד 250 שקל הכ.קול אני אקבל תוצאות טובות יותר מאשר לקנות אוזניות ששילבו בהם כ.קול מותאם לה בלבד?

אם כן, אז אני אשמח להמלצות על אוזניות שיש להן באס טוב, סגורות ונוחות על הראש ללפחות שעתיים וכ.קול שיספק את הצליל סראונד.

פורסם

את ממש מפריז בחשיבות הגב הסגור של האוזניות. בווליום בינוני אתה לא תשמע מה הולך מסביבך גם עם אוזניות פתוחות, כל עוד לא עומד לידך מישהו וצועק. פרט לדיג'יים שלהם זה חשוב במיוחד, הצורך האמיתי באוזניות סגורות נובע דווקא מסיבות הפוכות - למנוע מהסביבה שלך לשמוע מה שאתה שומע (אם אתה נוסע באוטובוס וכו').

קשה מאוד לייצר אוזניות סגורות איכותיות בגלל בעיות תהודה. אוזניות פתוחות מאפשרות במה רחבה יותר וצליל מדוייק ומהיר יותר - מה שמורגש במיוחד במשחקים. אני מציע לך לא להינעל על סגורות בגלל סיבות לא נכונות.

ה7H הן וירטואליות(כמו הG35), לא עדיף להשקיע כבר ב5.1 אמיתי?

מן הסתם יש טריידאוף. ב5.1/7.1 אמיתי אתה מקבל יותר רמקולים באותו כסף (בערך). המשמעות בפועל היא שהדרייברים שיהיו לך באוזניות 5.1 יהיו פחות איכותיים בצורה משמעותית - בהנחה שהמחיר תואם לאיכות - כלומר, עבור שמיעת מוזיקה או כל מקור אחר בסטריאו יישמע הרבה פחות טוב באוזניות כאלה, לעומת סאונד סראונד הרבה יותר מדוייק לגיימינג.

מה עדיף - זה כבר החלטה שלך.

מעבר לזה, אם אני אכן משקיע 400 שקל באוזניות כמו הshure שהצעת ועוד 250 שקל הכ.קול אני אקבל תוצאות טובות יותר מאשר לקנות אוזניות ששילבו בהם כ.קול מותאם לה בלבד?

אם כן, אז אני אשמח להמלצות על אוזניות שיש להן באס טוב, סגורות ונוחות על הראש ללפחות שעתיים וכ.קול שיספק את הצליל סראונד.

ברוב המקרים כרטיס הקול בUSB הוא לא מאוד איכותי, אבל הוא בנוי לעבוד עם סטריאו ולתת לך אשליה של סראונד במידת מה (שוב, יש כאן טרייד אוף וזה תלוי מה אתה רוצה/צריך).

כ.הקול בלוג'יטק ובקורסייר בנוי באוזניות עצמן - שזה חסרון כי אם נדפק לך משהו שם כל האוזניה הלכה, מה גם שהוא לא בהכרח יותר טוב מאחרים, או עובד עם האוזניות יותר טוב. בכלל, אם תחליט מתישהו לשדרג לכרטיס קול נורמלי ב500 שקל נדפקת - כי האוזניות מתחברות רק בUSB ולא דרך החיבורים של כרטיסי קול סטנדרטים.

בסטיל סיריס וגם בפלטרוניקס גיימקום הכרטיס הוא חיצוני, ואפשר לחבר אליו כל אוזניה.

בסופו של דבר איכות הסאונד שתקבל תלויה גם בכרטיס, וגם באוזניות. אם הם "מהונדסים" לעבוד רק ביחד במקרים מסויימים, זה כדי לאלץ אותך הלקוח לשלם יותר ולקחת 2 מוצרים ב1, בלי לתת לך את האפשרות לבחור.

לגבי המלצות - כבר נתתי לך את כל ההמלצות שלי.

Speed Link Medusa 5.1 עבור סראונד אמיתי.

Steel Series 7H או Corsair HS1 עבור סראונד וירטואלי וקצת שימושים כלליים.

Shure SRH440 + כ.קול כלשהו שמאפשר סראונד לסטריאו בליגה אחרת, וסראונד באותה רמה (אם לא יותר גבוה) מכל אוזניות גיימרים אחרות עם סראונד שהוא לא סראונד אמיתי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, במידה וכך אז אני מוכן להסתכל גם לכיוון הפתוחים אבל עדיין יש העדפה לסגורות כי יש ביקורות של אנשים שאומרים שלכל מיני דגמים אין אטימה ושמעו אנשים מסביב (ואני לא מדבר על השכן שקדח את הקיר)

מבין ההמלצות שלך אני מתעניין מאוד באופציה השלישית.. ככה אני גם מקבל אוזניות ברמה גבוהה וגם כ.קול טוב יותר מה"בנויים". השאלה היא.. איזה קומבינציה של אוזניות (אני אשמח לכמה דגמים כדי שבבלאק פריידיי הקרוב יהיה לי "סיכוי" לקבל מבצע על אחד הדגמים האלו) וכ.קול אפשר להשיג בסביבות ה600 שקל (בנוסף, אם זה יהיה ממש שווה את זה אז אני מוכן להעלות את התקציב קצת מעבר)? כמובן שהכ.קול חייב להיות בעל האופציה של סראונד וירטואלי ברמה טובה.

לגבי הSRH440 - קראתי שהבאס שלה קצת חלש ולא מורגש בשירים שלא בסגנון של אינפקטד מאשרום..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה גם להגיד שאין שום בעיה להזמין מאמאזון לכתובת אמריקאית ומשם חבר יביא לי את זה לארץ.

(בין אם זה אוזניות / כ.קול / שניהם)

כמובן שההוצאה נשארת אותה הוצאה, פשוט שם המחירים זולים יותר..

פורסם

לא מבין איך לא הזכירו אותן עד עכשיו אבל אתה יכול לקנות את ה X-Tatic Digital ב KSP, האוזניות האלה זכו לביקורות מצויינות בהרבה מאוד אתרים. המחיר שלהן עומד על 660 שקל ומידי פעם KSP עושים עליהן מבצע, מדובר במחיר זנות לאונזיות שלרוב משווים ל TRITTON שמאוד יקרוב בארץ.

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=13410

http://www.legitreviews.com/article/1525/1/

http://www.overclockersclub.com/reviews/sharkoonxtaticdigital/

http://hexus.net/gaming/reviews/hardware/21151-sharkoon-x-tatic-digital-v3-ultimate-games-console-accessory/

http://www.hardwareheaven.com/reviews/888/pg1/sharkoon-x-tatic-digital-surround-sound-headset-introduction.html

http://www.tweaktown.com/reviews/2724/sharkoon_x_tatic_digital_5_1_headphones/index.html

פורסם
  • מחבר

המחיר שלהן + כ.קול יהיה יקר מדיי בשביל התקציב שלי..

אבל תודה על ההשקעה בחיפוש כל הלינקים (:

בבסט ביי יש את הG35 ב80$ (300ש"ח +-), מה הדיעות שלכם? זה נשמע כמו מבצע שחבל לפספס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים