עבור לתוכן

בעיה, מחשב נייד גורם לכאב ראש, כנ"ל לגבי חיבור עם מסך רגיל, הסבר בפנים.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הנייד שלי גורם לי לכאבי ראש מטורפים, וגורם לי אפילו לראות מטושטש אחרי כמה זמן, גם שאני מחבר את הנייד שלי למסך מחשב רגיל זה קורה, לעומת זאת שאני מחבר אני המחשב הנייח שלי לאותו מסך מחשב לא קורה לי כלום, אין לי כאבי ראש וטשטוש, הכול תקין, המסך הוא באותה רזולוציה עם שני המחשבים(הרזולוציה ששני המחשבים ממליצים עליה), אבל שאני עם הנייד כל האייקונים והכול רחוק מאוד וקטן, ואם אני משנה את הרזולוציה אז זה מתרחב ומטשטש ולא נראה טוב בכלל.

כמו כן שמתי לב לעוד משהו מוזר, שאני משנה את ההגדרות בשני המחשבים, הולך ל Control Panel\Appearance and Personalization\Display ואז משנה את זה ל- 125% כדי להגדיל את האייקונים ואת הטקסט של המסך, בנייח הכול נראה תקין, אבל שאני עושה את זה עם הנייד חלק מהאייקונים והתכונות מטשטשות לי.

המסך שאני משתמש בוא הוא- http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=97&pid=12621

והנייד שלי הוא- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

אשמח אם מישהו יעזור לי, אני ממש לא מסוגל לעבוד עם הנייד, גם שהוא מחובר למסך וגם שהוא לא, ואני פשוט לא מבין את זה.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

פורסם

אולי זה משהו שקשור לתדר או לעשירות הצבע, נסה להשוות את מאפייני התצוגה בשני המחשבים.

אולי זה בעצם הרעש שמפריע או קרינה מוגברת, נסה להרחיק את הנייד עצמו כמה שיותר.

פורסם
  • מחבר

• 22
  • icon_vista.pngicon_firefox.png
    • profile_sm.gif
    • im_on.gif

בעיה, מחשב נייד גורם לכאב ראש, כנ"ל לגבי חיבור עם מסך רגיל, הסבר בפנים. « בתאריך: 27.09.2011 בשעה 20:26:52 »

• quote.gif
  • modify.gif

---------------------------

בתגובה למי שהגיב לי- מאפייני התצוגה הם אותו דבר בנייד ובנייח שלי, אבל אני סובל מכאבי ראש וטשטוש בעיניים רק עם הנייד(גם שאני משתמש במסך), כמו כן אין קרינה והמחשב דיי רחוק כי עוד פעם, הוא מחובר למסך מחשב רגיל אז אני בכלל מסתכל על המסך הרגיל.

אין לי שום בעיה עם מסך מחשב שמחובר לנייח שלי, אבל ברגע שאני מחבר את המסך לנייד אז מתחיל לי הכאב ראש והטשטוש בעיניים, עד כדי קח שהעיניים שלי מתחילות לכאוב.

פורסם

אז רגע אתה אומר שאתה מחבר מסך חיצוני לנייד עדיין כואבות לך העניים ( סחרחורות וכו' ) ?

אבל שאתה עובד על הנייח זה לא קורה ?

היה לי מצב דומה , היה לי מסך DELL 2209WA ומה שלא עשיתי גם לכייל אותו לא עזר לי .. היו לי אותם מצבים כמו שאתה מתאר או גרועים יותר , הפתרון היה שהעפתי אותו והבאתי מסך אחר .. במקרה שלך תנסה לכוון צבעים וחדות במסך אם יש אפשרות כזאת או שתבדוק אם יש ריצודים זה גם יכול להיות תופעה ידועה שאתה אולי לא שם לב אליה ... ( תעבוד עם אור דלוק - לא חדר חשוך )

ואם זה עדיין ממשיך ודופק לך את העניים - כדאי שתשמור יותר על הבריאות (העניים גם ) שלך זה חשוב יותר..

פורסם

אולי משהו בהגדרות תצוגה שונה מהותית.

במצב שתיארת קשה לדעת בלי לעשות השוואות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים