עבור לתוכן

Borderlands 2 Teaser

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב

פורסם

אהבתי מאוד את הראשון ואני מאמין שהשני לא יאכזב

פורסם

גם אני מאוד נהנתי מהראשון, אבל העלילה והדמויות היו יבשות כמו קרטון. אם יטפלו בבעיה הזאת בחלק השני זה יהיה משחק באמת מעולה.

פורסם

העלילה והדמויות לא הפריעו לי- מצדי שישארו שטוחות במשחק השני.

מה שכן חסר במשחק זה גיוון במשימות:

זה מהנה לפתח את הדמות ביחד עם חברים ולהשיג נשקים שעושים יותר נזק, אבל כש-99% מהמשחק הוא משימות חיסול ומדי פעם זורקים בוס זה ממצה ומפסיק לסקרן בשלב כלשהו.

הייתי רוצה לראות משימות התגנבות, משימות הגנה על תחנה, אולי כמה מרוצים או יותר שילוב נהיגה, חיפוי תוך התקדמות על קבוצות אזרחים וכו'...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:lol: ענק !! 2:34

איזה גיימפלי קרוע

פורסם

מאוד אהבתי את Borderlands, אבל מה שהם מראים כאן נראה כמו עוד חבילת הרחבה.

הדבר היחיד שחשפו כאן, הוא שמישהו מהמעצבים ממש אהב את רובוטריקים...

פורסם

המשחק הראשון נמאס לי אחרי בערך 3 שעות. עליית רמות הייתה פשוט שחיקה, משימות היו די עלובות, והאויבים היו לפעמים נחמדים, רוב הזמן לא.

המדבריות גם די נמאסה אחרי כמה זמן (והבנתי שזה לא משתנה במהלך המשחק), נקודת האור הבולטת הייתה הנשקים שהיו פשוט בשפע, וגם העיצוב הוויזואלי מרשים. בגדול לא התלהבתי מהראשון, אבל אחרי שקראתי קצת וראיתי שיש התייחסות (במשחק השני בסדרה) בדיוק לנקודות שהעליתי אני חושב שיש למה לצפות.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למשחק יתווסף קלאס חדש בשם Mechromancer. הקלאס יתווסף בחינם אחרי שהמשחק ישוחרר (בסביבות חודשיים שלוש אחרי).

לעומת זאת מי שיעשה הזמנה מוקדמת למשחק, יקבל את הקלאס כשהמשחק ישוחרר.

בנוסף מי ששיחק במשחק הראשון והשמירה של המשחק עדיין נמצאת אצלו, יקבל סקין לאחת הדמויות.

בנוסף לגרסא הרגילה של המשחק יושקו עוד שתי גרסאות:

אחת בשם Deluxe Vault Hunters Edition שתעלה 99$ ותכלול בין היתר בובה של Marcus Kincaid.

והשנייה תיקרא "Ultimate Loot Chest Edition" וכרגע לא ידוע מה מחירה. היא תכלול תיבה כמו במשחק אבל עדיין לא הכריזו מה יהיה בתוכה.

xlarge.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים