עבור לתוכן

כרטיס זיכרון ל- panasonic tz20

Featured Replies

פורסם

שוקל לקנות את המצלמה הנ"ל, וצריך גם כרטיס זיכרון עבורה.

האם class 6 יספיק, או שיש צורך ב- class 10?

יש כרטיס זיכרון (16GB) מומלץ?

האם ניתן למצוא בארץ במחיר סביר, או להזמין מ-ebay (את הכרטיס)?

תודה.

פורסם
  • מחבר

יש הסבר למה הוא משמעותית זול יותר מכרטיסים אחרים?

פורסם

לי אין. אך זו חברה גדולה, מוכרת ואמינה (Transcend) וכן האתר MyMemory.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את הכרטיס, אך המשלוח לא חינם. לאחר שבוחרים ישראל, מופיעה עלות של כ-2 פאונד.

עדיין זול משמעותית מכל דבר אחר שראיתי.

פורסם

היה זכור לי משלוח חינם, אבל עכשיו הסתכלתי בחיובים שלי ב- Paypal ואכן חוייבתי במשלוח, בכל מקרה המחיר הוא עדיין מצויין, ולפעמים הם עושים עליו מבצע של 15.9 פאונד (כל פעם שהם עשו מבצע כזה קניתי עוד אחד, הם שולחים התראה באימייל).

אחד השירשורים ב- D-Spot בנושא.

פורסם

הזמנתי היום מהם - עלות כוללת בערך 25 אירו - 125 ש"ח.

הם רושמים באופן בולט ובכמה מקומות את מחיר המשלוח.

אני חייב לציין שלאחרונה הייתה ירידת מחירים משמעותית במחירי הכרטיסים בארץ וההפרש לא כזה מדהים. אחרי שכבר שילמתי ראיתי שמוכרים את הכרטיס בישראל ב-160 ש"ח ב-Camera4less ואת ה-Ultra-II של סאנדיסק שגם הוא די מהיר ויש לי איתו ניסיון טוב ב-130-160 ש"ח.

פורסם

קיבלתי מהם את ההודעה הבאה:

Thank you for your order with us.

Due to increased security for online orders, we ask for proof of address to be sent to us before we can dispatch your order.

This is a standard request on high value or first time international orders using an unconfirmed PayPal address.

Please could we ask that you forward a copy of a utility bill (gas, water, electricity etc.) by email to HDurkin@mymemory.co.uk or alternatively by fax to +44 8700 941039. Please be advised that this must include the billing address.

Unfortunately we require this information within 7 days of request, after that time the order will be automatically cancelled and a full refund issued.

Thank you for your understanding in this matter and please accept our sincere apologies for any inconvenience.

Best Regards

Helen Durkin

אז מה אני צריך לעשות בדיוק...?

פורסם

יש לך חשבון Paypal לא מאומת (Verified) ?

פורסם

כנראה שלא, איך הולך תהליך האימות? או מה בעצם אני צריך לעשות. מעדיף כבר לאמת את חשבון הפאיפאל שלי מאשר ספציפית לשלוח לאמת אצלם.

פורסם

באתר של Paypal יש לך אפשרות לעשות Verify, אחרי שתעשה את הפעולה הזו יחייבו אותך ב- 2$ בכרטיס האשראי ובשורת החיוב בסיכום חיובים של האשראי יהיה מספר בעל 4 ספרות שתצטרך להכניס בחשבון Paypal שלך. את ה- 2$ יחזירו לך ביתרה בחשבון Paypal.

פורסם

תודה, בתהליכים. אפילו חשבון בנק אינטרנטי אין לי, גם את זה צריך לעשות או לחכות עד לפירוט חשבון הבא שיגיעו מתישהו.

פורסם

בלי קשר לזה אני חושב שזה מאוד נוח לעבור לנהל את חשבון הבנק באינטרנט, בד"כ זה כרוך בלקבל פרטי התחברות בסניף המקומי וזהו. אני כמעט ולא זוכר איך נראה סניף הבנק שלי מבפנים.

פורסם

מעצלנות לא עשיתי עד היום, עכשיו אני הולך לבנק.

פורסם

יש לי 3 כרטיסים כאלה, של 16GB CLASS10, מרוצה מהם, למרות שלמצלמה שלי הם לא הכי מהירים (CANON60D).

CLASS6 יספיק לך, מנסיון, היה לי TZ7/TZ10 וצילם וידאו חלק ומהר.

הכרטיס זול כי יש להם SALE. אגב הזמנתי מהם עכשיו מונופוד של HAMA במחיר ממש זול, של 11 פאונד.הגיע-שווה שיהיה.

אם אתה עושה הזמנה מהם, "על הדרך",באותו משלוח ממליץ להזמין את הקורא החדש של קינגסטון, אני ממש מרוצה ממנו. בנוי טוב ומהיר מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים