עבור לתוכן

Homefront - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

Homefront

תאריך השקה: 15.3

פלטפורמות: PC/Xbox360/PS3

פיתוח\הפצה: Kaos Studios/THQ

THQ רואה ב-Shooter הזה, אם יצליח, את כרטיס הכניסה שלה לזירת ההתמודדות בין כבדי תת-ז'אנר ה-FPS הצבאי, Call of Duty, Medal of Honor ו-Battlefield.

הקמפיין של Homefront מועבר מנקודת מבטם של חיילי גרילה אמריקאיים, שנלחמים נגד כוחות כיבוש קוריאניים, בעוד המולטיפלייר שלו מפגיש את הצבא האמריקאי, לפני התפרקותו הכמעט מוחלטת, עם הצבא הכובש בקרבות עתירי כלי רכב וטיס.

(קרדיט לויגיימס)

Homefront מציג עתיד דמיוני בו צפון קוריאה משתלטת על הדרום ומכריזה מלחמה על ארצות הברית. תוך כדי השתלטות מהירה על הוואי וסאן פרנסיסקו, הקוריאניים מבצעים טבח המוני באזרחי ארצות הברית. המשחק יצא במרץ 2011 בגרסאות למחשב האישי, לפלייסטיישן 3 ולאקס-בוקס 360.

(קרדיט לנענע 10)

לגבי המולטי:

היו רכבים,המקסימום שחקנים הוא 32,אחרי שמתים אפשר לבחור מחלקה שונה ומפות מאוד מאוד גדולות !

לינק לדיון שיש בפורום על המשחק:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476693.0

אתר הבית:http://www.homefront-game.com/#/home

תמונות

homefront.jpg

PC-Homefront.jpg

סרטונים

E3 09: Homefront Trailer

Multiplayer Gameplay Trailer

Occupation Trailer

Backstory Trailer

Teaser Trailer

הדגמה של המולטי

הדגמה של המולטי

• תגובות 95
  • צפיות 21k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה על ההשקעה בהכנה של הדיון!

למי שהזמין בסטים , ישנה אפשרות לעשות Pre Load למשחק

פורסם

מעקב.

פורסם

מעקב

פורסם

אשכול מושקע מאוד. מקווה באמת שזה יהיה משחק ברמה.

מעקב.

פורסם

פורסם

אשמח לשמוע דעות לגבי המשחק ממי שרכש ושיחק,ובסופו של דבר האם שווה קנייה.

סיימון ? :silly:

פורסם

אני גם. אשאל את חברים שלי באירופה. בצרפת הוא הושק כבר היום. אני רוצה לשמוע רק על MP, כי זה חלק העיקרי של המשחק כזה ובשבילו בעצם קונים את המשחק.

פורסם

נראה נחמד . אבל לא בשבילי.

- מעקב.

נראה לי המפות יותר מידי גדולות .

פורסם

קשה לי לראות איך המשחק המצועצע הזה יגרום לי לעזוב את BF2BC

מעדיף לחכות עוד מאשר למהר ולקנות משחק שאין בו סינגל ואין לו שרתים ישראלים

פורסם

עם BC2 קצת התחיל לשעמם אותך - זה יכול להעסיק אותך עד למשחק ( יותר נכון לרעידת האדמה ) הבא/ה מסדרת BF .

המשחק נראה בכל זאת חמוד..

פורסם

עם BC2 קצת התחיל לשעמם אותך - זה יכול להעסיק אותך עד למשחק הבא מסדרת BF .

על זה אני בונה. ובמקרה של BC2, זה לא שהשרתים הישראלים מציאה - הן מבחינת ביצועים, והן מבחינת איכות השחקנים.

פורסם

מסכים 100%. אתמול קיבלתי CONNECTION TO THE GAME SERVER LOST פעמיים בשרת BC 2 של HWZONE

עשיתי עכשיו סקירה קטנה של פוסטים ב בפורום של HOMEFRONT בסטים. אני יודע שזה לא אובייקטיבי, אבל זה חומר למחשבה.

קודם כל 90% מתלוננים על DAMAGE מנשקים יותר מדי גבוה. זה כמו לשחק HARDCORE של Cod ו 3כדורים לגוף מספיק להרוג אוייב

דבר שני, כמות עצומה של צלפים, כנראה כי יש להם ONE HIT KILL מובטח עם הרובים שלהם גם לאזור גוף העליון. מכל הסיבות הללו יש כמות עצומה של מתקמפרים ולמשל עם משחקים GAPTURE THE OBJECTIVE ומכל הקבוצה רק 2-3 מנסים ושאר רק מתקמפרים כי הם צלפים.

פורסם

המשחק הזה לא ישרוד הרבה זמן.

אני נותן לו חודשיים עד שלכולם יתחיל להימאס ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים