עבור לתוכן

צריך חוות דעת לפני קנייה על מחשב ב6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב

5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. יש מקלדת, עכבר, אוזניות, רמקולים, מדפסת

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7+

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? קל עד בינוני בהמשך

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות ושירות VIP

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. חדרה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? יכול מאוד להיות

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪1077

לוח אם:

Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪698

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K60B Black

כמות: 1 - מחיר: ₪419

ספק כוח:

Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪408

זיכרון:

A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail

כמות: 2 - מחיר: ₪110

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪268

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - מחיר מבצע עד 17.01

כמות: 1 - מחיר: ₪1373

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

מסך:

Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080

כמות: 1 - מחיר: ₪1227

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ₪75

סה"כ: ₪5858

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪5741

http://tms.co.il/preview/spec/bxvl5q2e

- איך המפרט? לשנות משהו? אפשר להרכיב משהו יותר טוב או שזה המקסימום בתקציב?

- קראתי שהקירור בsandy brige משופר לעומת הדור הקודם. הוא טוב מספיק או צריך להחליף אותו בקירור ייעודי בהמשך? (קראתי שהקירור BOX מספיק עד לOC של 4.3GHZ, ובנתיים עוד לא ראיתי גרסאות tray לדור הזה חוץ מבKSP ואין לי כוונה לשלם על קירור פעמיים).

- ללכת על המארז הזה lancool k60b או לשנות לk7/k62/אחר?

- להישאר עם הכרטיס מסך הזה של sapphire או להחליף לHD6950 של gigabyte שעולה 20 ש"ח יותר http://tms.co.il/product/9127 ?

- הזכרונות טובים מספיק בהנחה שאני לא הולך לבצע OC בקרוב?

- עד אתמול היה אפשר להוסיף שם ב"בנה מחשב" גם שירות VIP ב99 ש"ח אבל היום זה נעלם משום מה. זאת בעיה טכנית או שיכול להיות שהם הפסיקו לספק אותו?

- חשבתי לבקש מהם לשים את הצורב של LG במהירות 24X כדי שיצרוב מהר יותר. יש הבדל בביצועים או שזה שולי?

אני צריך גם המלצה לכרטיס רשת אלחוטי (כדי לגלוש באינטרנט) ולממיר דיגיטלי למחשב (כדי לקלוט שידורים אנלוגיים).

פורסם

מפרט מעולה ובמחיר מדהים !!! (קנה מהר לפני שהמבצע יגמר....)

הספק מעט מוגזם כמובן אבל עקב מחירו אני מבין את השיקול לקחת אותו...

זכרונות - אם תרצה OC - וה 2500K בנוי לזה.. - רצוי לקחת מהירים יותר - אבל זה ממש לא חובה אם רוצים לחסוך איזה 100 ש"ח..

קירור - כמה שאני יודע ה 2500K בא בלי קירור (לפי דיווחים מאנשים שקיבלו BOX בלי כלום חוץ מחוברת..) אבל כדאי לך לבדוק - הקירור הטוב שאתה מדבר של אינטל כנראה לא בא אתו לצערי... (אולי אינטל יפתיעו כאן ?)

פורסם

1. חבר שלי קיבל סופסוף את ה2600K שלו, ולהפתעתו הרבה, הקירור שהגיע איתו היה קירור פשוט דומה לכל קירורי הסטוק המעפנים. בהחלט כדאי לקחת קירור צד שלישי נורמאלי, כל מה שתואם לS1156 תואם גם למעבדי S1155 כך שהמבחר לא רע בכלל. לגבי OC עם קירור הסטוק ומה שקראת, זה לא חייב להיות עקבי, ומאחר והמעבדים חדשים בשוק עדיין מוקדם מדי כדי לומר שזה מה שיחזיק כOC קבוע ובכלל אם זה מחזיק ב4.3GHZ מצוין, אבל עם קירור צד שלישי זה יעשה את זה בטמפרטורה נמוכה יותר.

2. לא ממש שווה להשקיע בזיכרונות, כל היפה ב2500K ובמעבדי הK בכלל הוא שהמכפלה לא נעולה, לכן לזיכרונות המהירים יותר חשיבות די נמוכה.

3. לא כדאי להשקיע יותר בכרטיס של GIGABYTE, תקבל בדיוק את אותו הדבר.

4. לגבי הצורב זה ממש לא משנה.

5. לגבי כרטיס רשת זה די תלוי בראוטר שלך (ובתקנים שהוא תומך N / MIMI ) ובבעיות הקליטה האופיניות לסביבה שלך, אבל סביר בהחלט שרוב מה שנמצא היום אצל החנויות השונות יהיה מצוין.

פורסם
  • מחבר

קירור כמו katana 3 יתאים למעבד i5 2500k? כתוב שם http://tms.co.il/product/7946 שזה תומך ב1156 / 1366 only כלומר חל גם על sandy brige? אפשרי לבקש מהחנות רק את המעבד בלי הקירור BOX אלא בהרכבה לשים את הקירור הייעודי כדי לא לשלם על הקירור של אינטל סתם?

הראוטר שלי הוא siemens SL2-141 והמהירות אינטרנט 4 מגה עם כוונה לעלות ל10/12 מגה כשתהיה תשתית NGN באיזור. הסתכלתי במבחר כרטיסי רשת אלחוטיים של TMS כאן http://tms.co.il/cat/61/570:572 והשאלה היא אם כרטיס פשוט כמו D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125 יתאים לי?

פורסם

לגבי הכרטיס התשובה היא כן.

לגבי הקירור הייתי הולך עם FREEZER 7 PRO REV2 או TX3 במקום.

פורסם

הם עדיפים על katana 3?

כי בדיון כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470584.0 דווקא כתבו שkatana 3 הוא השקט מבין שלושתם.

ה KATANA3 מצויין ולא נופל משני המתחרים שהוזכרו... אם כי כך בחשבון שאלו קירורים שלא יחזיקו OC חזק במיוחד...אבל עם ה 2500K תוכל להגיע די בקלות יחד איתם גם ל 4.5GHZ ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים