עבור לתוכן

ביקורת אוזניות ROCCAT KAVE

Featured Replies

פורסם

אני לא אלאה אותכם בתמונות וענייני אריזה בזה הרשת מלאה --- רכשתי את האוזניות אתמול ואני אנסה להחזיר אותם לחנות בקרוב ולקחת משהו אחר

העניין הוא שהאוזניות כבדות להחריד והכריות שלהם פשוט מגרדות מה שגורם לי להוריד אותם כל דקה בנסיון לאוורר את האוזניים

כמו כן את האוזניות חיברתי לכרטיס הקול אשר אונבורד בלוח זול של MSI G31 ואפשר לשמוע רעש כל הזמן מכירים את ה-סססססססס הזה

ובנוסף כל פעולה במחשב כמו פתיחת דפדפן מעבר דפים או סתם פתיחת תוכנה אפשר לשמוע רחשים באוזניות

אני לא יודע אם הבעיה היא כרטיס הקול או ההארד דיסק או האוזניות עצמן אבל הרעש הוא לא העיקר כאן האוזניות פשוט כבדות מאוד על ששת הדרייברים שלהן

וכמו שאמרתי החומר הזה של הכריות פשוט מגרד

בנוסף לא ניתן לשמוע באוזניות בווליום נמוך משום שכפתור הווליום נע בקליקים ובקליק ראשון נכנס ווליום גבוה

האיקולייזר בשלט -- הבאס מאוד מאוד מוגזם בנסיון להרשים כמובן וגם משחק עם כפתור האיקולייזר והורדתו עד הסוף לא משפיע על ההגזמה הזו

יחד עם זאת הנסיון שלהם די מבורך אך נדמה לי שהישום עצמו לוקה בחסר משהו

אכן שומעים את ה 5.1 במשחקים אבל לא ממש ברור לחלוטין תמיד מה מאחורה מה מקדימה וזאת אני חושב משום שהדרייברים ממוקמים באמצע

נדמה לי שעל מנת לישם את העניין טוב יותר צריך מבנה אוזניות קצת אחר מהמסורתי העגול והעניין נתון לדמיונכם

לשאלתכם 90 יורו עלה לי הנזק וקסם לי ורציתי להיות הבעלים של אוזניות 5.1 אמיתיות

נראה אם יואילו להחליף ונקח משהו יותר קונבנציונאלי פלוס איזה כרטיס קול שאני מקווה שיעשה איזשהוא הבדל

אני יעדכן

פורסם

התייעצת פה לפני שקנית אותם?

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק ! ניסיתי להתייעץ בכללי לגבי אוזניות אבל לא קיבלתי תשובה

אבל למה אתה שואל?

פורסם

מה זה 5.1 אמיתי? יש לך 5 אוזניים?

הכוונה בשאלה על הייעוץ היא שכנראה אם היית מתייעץ לא היית "נופל" על הזוג הזה.

פורסם
  • מחבר

5.1 אמיתי זה אומר שני רמקולים מקדימה בצד ימין ושמאל

שני רמקולים מאחורה בצד ימין ושמאל

סנטר

וסאב

לא! כרגע יש לי רק שני אוזניים אבל אני מתכנן לשדרג בקרוב - (שניים נוספות באיבר הישיבה)

שאלתי לגבי אוזניות ושמתי לב שכל מי ששואל בדרך כלל לא מקבל תגובה - לא יודע למה אבל אתה מוזמן לבדוק את הפורום

כמו כן עד כמה שידוע לי אין את האוזניות בארץ אז סביר להניח שאין לאנשים נסיון איתם ולכן אין גם ידע לגביהם אלא אם לך יש משהו לומר בנושא

ואם יש לך ידע בנושא אז תמליץ בבקשה למה לנסות להחליף כאשר היעוד הוא גיימינג ומוסיקה

והתשובה מראש היא כן ידעתי שהן לא ממש מתאימות למוסיקה

פורסם

כי בחיפוש פשוט היית מוצא שלפני חודש בחור בשם יוסי ריכז את כל ההמלצות לתראד אחד שנקא מילון האוזניות משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

כל האוזניות המומלצות שלו הן למוסיקה בעיקר ורובן המכריע יקר להחריד

לפי דעתי היה צורך לסקור יותר אוזניות עד טווח ה500 שח וגם אין תחליף לדעה של בעלים של מוצר

כמו כן אין שום קשר בין המילה מילון לסקירה שהוא הביא שם

פורסם

תשמע בתור אחד שקרה לא פעם ולא פעמים פוסטים של הבחור הנ"ל הוא מאוד מקצוען שלפי הבנתי התנסה עם לא מעט ציוד בעבר.

מה שגם זה היה נותן לך רעיון כללי. בנוסף יש שם לא מעט אוזניות מתחת ל-300.

לפי איך שנראה לי, קנית אוזניות לא מוכרות כל כך ואתה מתחרט, הגיוני, רק תלמד להמשך חבל.

פורסם

אז מה התקציב ומה השימוש (אם לא למוסיקה)

פורסם
  • מחבר

הכל כתוב וכבר נאמר

שילמתי 90 יורו שזה בערך 430 שח

השימושים הם גיימינג ומוסיקה

פורסם

היי ברוס,

ה"מילון" שאתה כל כך אוהב להשמיץ (שטויות לא לוקח ללב) בא להכווין חבר'ה כמוך שיאכלו את הלוקשים של אוזניות 5.1.

קודם כל אוזניות 5.1 הן דבר לא קביל פיזית. באוזניות אתה מקבל את הצליל משני כיוונים - ימין ושמאל. לא משנה אם תשים 100 דרייברים מימין ושמאל עדיין תקבל צליל מימין ושמאל או במילים אחרות סטריאו.

זה מזכיר לי איזה ת'רד בהד-פיי על איזה בחור, גיימר אדוק ששנים השתמש בכל מיני ברקודה למיניהם עד שקנה את הATH-A900 ונדהם כמה תמונת הסאונד במשחקים שלו השתפרה פלאים וכמה הוא יצא פראייר שהלך כל השנים עם אוזניות ה"גיימינג". הוא סיפר גם שהוא השתפר יותר במולטי בזכות היכולת לאמוד יותר איפה נמצאים היריבים. הוא השתפר עוד יותר כשקנה את הDT880.

להזכירך, אלו אוזניות רגילות לכל דבר, אולי לא מיינסטרים אבל עדיין אוזניות רגילות.

כמו כן, האם אתה מוגבל לאותה חנות? אם כן נצטרך לדעת כדי לעזור לך לבחור מהמלאי שלהם.

פורסם
  • מחבר

קצת הגזמת עם המילה משמיץ נהפוך הוא ישר כח על העבודה

סך הכל התכוונתי שלפי הכותרת מילון ניתן להבין כי אני אמור לקרוא מושגים טכניים על אוזניות ואתה הבאת שם סקירה קצרה להרבה מודלים

ולא זכור לי שיש שם אוזניות לגיימינג עם מיקרופון

לשאלתך קניתי את האוזניות במדיה מרקט שיש להם אתר זוועתי כמו לרוב האתרים באירופה אלא ששלהם הוא הכי זוועתי ברמות של פורטה

אני רוצה להחליף כנראה לאוזניות של קריאטיב או לוגיטק הדגמים הידועים של גיימינג כי זה מה שיש להם ואם ההמלצה שלך היא בכיוון אחר

אז אני אקח שם זיכוי ואקנה במקום אחר כל זה בהנחה שהם יקבלו בכלל את האוזניות חזרה

ומה שאתה כותב כאן על אוזניות גיימניג מן הראוי לפתוח על זה נושא כי כולנו פה בשביל להשכיל ולא ליפול בפח

תודה רבה על העזרה

פורסם

הרמת בנייה דווקא נראית טובה מאוד למחיר שלהן, הכריות מזכירות את אלה של סידרת הדגמים של Denon שהן בין הנוחות שיש.

כמו כן, התייחסת רק לרעשים שלא ברור אם קשורים ישירות לסאונד של האוזניות, אולי זה בעייה אצלך בקונפיגורציה במחשב.

לפי דעתי היה צורך לסקור יותר אוזניות עד טווח ה500 שח וגם אין תחליף לדעה של בעלים של מוצר

כמו כן אין שום קשר בין המילה מילון לסקירה שהוא הביא שם

זה נכון, עם כל הכבוד זה יותר אוסף של המלצות ורובן לא מניסיון אישי, ורוב הדגמים מחוץ לתקציב של הגיימר הממוצע.

פורסם
  • מחבר

הרמת בנייה דווקא נראית טובה מאוד למחיר שלהן, הכריות מזכירות את אלה של סידרת הדגמים של Denon שהן בין הנוחות שיש.

כמו כן, התייחסת רק לרעשים שלא ברור אם קשורים ישירות לסאונד של האוזניות, אולי זה בעייה אצלך בקונפיגורציה במחשב.

וזה בדיוק ההבדל בין מה שנראה לך ומה שאני מרגיש

הכריות מזכירות לך מהתמונות אוזניות של דנון ואני אומר לך הכריות פשוט מגרדות וכל דקה אתה חייב לאוורר את האוזן

אמרתי שהרעשים עשויים לבוא מהכרטיס קול ולא מהאוזניות אבל זה לא משנה את העובדה שהאוזניות כבדות להחריד ומגרדות ולוחצות על האוזניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים