עבור לתוכן

העברת מערכת הפעלה (WIN7 64bit) מהארדיסק ישן לחדש והוספת הרדיסק נוסף

Featured Replies

פורסם

אז ככה, מעוניין להעביר מהרדיסק כמעט מלא (הוחלף רק לפני חודשיים-שלושה אחרי שהקודם קרס seagate500gb sata) שחורק את מערכת ההפעלה לרפטור WD150GB חדש (גם כן הוחלף אחרי שהקודם קרס)

ולקנות הרדיסק שלישי (כנראה samsung1tb) ולהעביר אליו את כל שאר האינפורמציה שעל הסיגייט (ואז אוכל לשלוח אותו לתיקון/שחלוף).

ברמה הטכנית אני מבין די קטן אז אם אפשר להסביר לי לאט,

הבנתי שאני צריך תוכנות כמו hiren's boot/acronis disk ואז ליצור אימג', איך בדיוק? האם הדרייברים עוברים אוטומטית? מה עושים בדיוק בהגדרות הביוס ובאיזה שלב? האם יש חשיבות לסידור הפיזי של ההרדיסקים במחשב?

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה.

המצב כרגע הוא כזה, התקנתי מערכת הפעלה דרייברים ואופיס על הרפטור (150GB), ההרדיסק השני הוא סמסונג 1TB שאותחל (מחיצות וכו) וההדיסק השלישי הוא זה שעליו ישבה מערכת ההפעלה + אופיס בעייתי ושלל תוכנות, השאלה היא מה קורה עכשיו אם אני מחבר אותו, מבחינת כפילויות של תוכנות (למשל האופיס שנמצא בשני ההארדיסקים?

שאלה נוספת, האם אני יכול להעביר את ספריות ברירת המחדל של הווינדווס 7 לסמסונג (רק באמצעות שינוי הטרגט לוקיישן בפרופרטיס)?

פורסם

או קיי.

מבחינת הדיסק הישן - היות והבוט ( עליית חלונות ) לא מתבצעת ממנו,

כל מה שעליו ( כולל האופיס ) הוא ברמת חומר סתמי ששמור על הדיסק,

כמו שירים, תמונות וכו'

לשאלתך השניה - נראה לי שכן, הדרך המדוייקת - בפורום WINDOWS ,

או אולי יענו כאן, או שהכי הרבה תנסה בעצמך.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה הזריזה, עזרת מאוד כי אני בדיוק בהתקנות

פורסם

בבקשה, בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

ההארדיסקים הותקנו, הדרייברים הורדו, אבל משהו לא בסדר ולא ברור מה זה.

בהתחלה זה היה רק רעשי מאמץ מתוך המארז (שלא אמורים להיות כי המחשב די חזק), וכיבוי עצמאי של המחשב איזה פעמיים.

ניקיתי את המארז מבפנים + משחה תרמית על המעבד והמאוורר (לפי הוראות וכו), ואז הורדתי את ה-prime95 (מהתוכנות המומלצות) לבדיקת מאמץ אבל כל פעם שניסיתי להפעיל אותה היא נכבה את המחשב אחרי איזה דקה של פעולה.

מה זה יכול להיות? דרייברים? חומרה (אולי מעבד שלא הונח נכון?

תודה לעוזרים

פורסם

^^^^^

תנסה להחזיר את המצב לקדמותו, כלומר, לפני ששמת את הדיסק הנוסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים