פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים לפני מספר שבועות רכשתי נטסטיק של פלאפון מסוג סיירה 308,בתיאוריה הוא אמור לספק מהירות של עז 15 הורדה ו 5 העלאה...לא מצפה לקבל את המהירות האופטימלית אבל בפועל אני מקבל שליש מזה באופן די קבוע..שיחות עם המוקד והגדרת חייגן מחדש וכו לא עזרומישהו יצא לו להתנסות בזה ?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר כן ניסיתי לרוב באזור הצפון - חיפה והקריות,היום ניסיתי במת"מ שזה אזור תעשיות ההייטק בחיפה- וקשה לי להאמין שהפריסה לא טובה באזור שכזה
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אכן לא סביר...במידה ויש להם מודם סלולרי אחר שאתה יכול לנסות, לך על זה. אם גם זה לא יעזור, לנסות את פרטנר/סלקום.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מחבר אגב באתר פלאפון "נעלמה" החבילה אשר הופיעה שם עד לפני מספר ימים של 15/5...כעת החבילה המקסימלית היא 7.2/2.5כלומר,הרשת שלהם כנראה "נסתמה" והם לא משווקים יותר את החבילה שאני רכשתי בה את המכשיר לפני חודשיים לערך
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים לפני כחודש רכשתי מודם בחבילה הזאת מפלאפוןאני רכשתי את זה לצורך העלאה במשרד (במקום קו ATM יקר), הנציגה הבטיחה לי שאני לא ארד מ3.5-3 בהעלאה, אך כמובן לא היתה מוכנה לחתום לי על כך.בכל זאת הלכתי על זה, ומצאתי שבבניין עצמו יש הבדלים גדולים, בסוף מיקמתי אותו ליד חלון אחד ועכשיו אני מקבל בסביבות 3 העלאה ו 6 הורדה.מבחינתי זה היה שווה את הכסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.