עבור לתוכן

מודינג לקירור Accelero TWIN TURBO Pro

Featured Replies

פורסם

היי

היי , לא היתה לי ברירה , בסוף הצמדתי את הקירור הארוך (זה שתופס 4 זיכרונות בשורה) עם פד רך שהוצאתי מהקירור שיש בקירור של הגשר הצפוני מלוח אם חדש אבל פסול , בלוחות האלא של גיגבייט יש מיתחת לכל קירור פדים גמישים אבל שהם קצת דביקים , עשיתי מין מוד כזה , חתחתי מרובעים קטנים מהפד והצמדתי לכל 4 הזיכרונות , לקחתי דבק פרופוקסי (דבק שמערבבים ביד כמו פלסטלינה משתי חומרים ) ושמתי נקודה בצד של זיכרון צדדי , לאחר זאת הצמדתי את פלטת הזיכרון הארוכה לאחר שהסרתי מימנה את הפד המקורי שבא מהיצרן ,עד שאלומניום היה נקי לחלוטין , לאחר שראיתי שהכל מהודק טוב , הרצתי OCCT למשך 10 דקות , בחדר ממוזג קיבלתי 60 מעלות מקסימום בבדיקת כרטיס המסך.

אני מקווה מאוד שזה יחזיק מעמד , אין סיכויי שהפלטה טיפול לפנים המארז אפילו אם הדבק לא יחזיק, כי צינורות הפיפליין של הקירור גם תופשות קצת את הפלטה הארוכה , אני חייב לציין שהשיטה הזו של הפלטה הארוכה לא טובה , כי ברגע שמחברים את גוף הקירור עם 4 הברגים , לוח הכרטיס מסך מקבל כיפוף קטן בשטח של פלטת הקירור הארוכה וכך 2 זיכרונות שבאמצע מיתנתקים מהקירור ולכן נוצר הרווח שכתבתי בפתיל אחר , הבעיה בקירור הזה שצינורות הפיפליין מאוד צמודים ללוח של הכרטיס וכן לא ניתן להצמיד שם קירור גבוהה יחיד על כל זיכרון בניפרד , אלה פלטת קירור ארוכה שבאמצע שלה יש רק פס אלומניום ללא צלעות ארוכות .

פורסם
  • מחבר

יהיו תמונות :xyxthumbs:

רוני

פורסם
  • מחבר

היי

זה הגיוני שלאחר שפירקתי והרכבתי בחזרה הכל כולל המודינג לקירור של הזיכרונות ,עשיתי בדיקת מאמץ עם OCCT של כרטיס המסך למשך 10 דקות קיבלתי 58 מעלות בילבד בעומס? בבדיקה שליפניי המודינג היה לי 68 מעלות בעומס , איך 10 מעלות פחות? ???

פורסם

טמפ' חדר ? מאוורר על RPM גבוה יותר ? התקנה יותר טובה ? הכל יכל להיות..מדוד טמפ' עם GPU-Z ותראה..אין סיבה שהתוכנה תשקר ;D

פורסם
  • מחבר

j2ezmmywuym0.png

עוד בדיקה עם חדר לא ממוזג.

פורסם
  • מחבר

היי

לפי דעתי זה קירור מעולה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים