עבור לתוכן

מזל טוב: מעל מליון מכירות ל Galaxy S של סאמסונג.

Featured Replies

פורסם

http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s-sales-reach-seven-figures-samsung-crosses-fingers-and-hopes-to-push-9-more-millions/

המכשיר התחיל להימכר לפני כחודש (ב 18 ליוני), ומתישהו השבוע הוא חצה את רף המליון מכירות :)

אלו נתונים מעודדים במיוחד כי רק עכשיו (18-25 ליולי) מתרחשות ההשקות של הגרסות האמריקאיות שימכרו בארה"ב עם חוזה, מה שאמור להראות עוד קפיצה ענקית במכירות.

עד עכשיו המכשיר נמכר רק במספר מדינות בעולם מתוך 110 מדינות שאמורה להתבצע בהן ההשקה (ישראל לא ביניהן)

לשם שינוי, שלא כמו עם הגלאקסי הראשון, סאמסונג לא זורקת בינתיים את המשתמשים לעזאזל, ומראה תמיכה רציפה. מאז השקת המכשיר ביוני כבר יצאו 3 גרסאות קושחה חדשות של סאמסונג, שפותרות באגים ובעיות שדווח עליהן לאחר ההשקה.

כנראה בגלל שיש הרבה מכירות, והרבה מהן הן ב "מגרש הבית" של סאמסונג בקוריאה, הם פשוט לא יכולים להרשות לעצמם לפקשש שוב.

פרויו באוגוסט, אני אישית מקווה שהמכירות ימשיכו בקצב טוב, ואולי נראה גם ג'ינג'רברד :xyxthumbs:

פורסם

שיחקו אותה. עכשיו רק נשאר לחכות שהיחידה שלי גם תגיע שבוע הבא ;D

פורסם

אני חושב שמדובר פה בכדור שלג שעולה כלפי מעלה :yelclap:

יוצא מכשיר חדש שנדחף כראוי

אנשים קונים את המכשיר

ביקורות ראשונות יוצאות והן מהללות את המכשיר + השוואות מחמיאות מול מכשירים אחרים

עוד אנשים קונים עקב הביקורות

מספר פידבקים שלילים מתוקנים במהירות על ידי היצרן

עוד אנשים קונים עקב השירות המרשים

המכשיר עובר רף מכירות מרשים

עוד אנשים קונים כי "כולם קונים"

פרויו יצא בקרוב

עוד אנשים יקנו כי יש גרסה חדשה

וחוזר חלילה, עד עכשיו ממה שאני קורא באינטרנט המכשיר אכן מוכיח את עצמו בכל הנוגע לדברים החשובים כמו זמן סוללה תצוגת מסך וכו ולכן אינני רואה סיבה שלא ימשיכו לקנות אותו וכפועל יוצא לעדכנו כראוי.

כמו כן הבנתי שלא מצופה קפיצת דרך עצבנית בכל הנוגע למעבדים ו/או סוג מסכי תצוגה בחודשים הקרובים מה שהולך לעזור לבסס את המעמד שלו ליותר מ2-3 חודשים וזה גם חשוב...

אוףףףףף איך אני מחכה כבר למכשיר שלי ביום ראשון רק שלא ישרט או ינזק בדרך :( (מביאים לי אותו עצמאי)

פורסם

המכשיר שלי מחכה לי במכס בת"א כבר ימים, אבל אני בשיא תקופת מבחנים בב"ש.

רבאק.

רק בראשון/שני אני אוכל לקחת אותו :s07:

פורסם

רבאק.

רק בראשון/שני אני אוכל לקחת אותו :s07:

מקווה בשבילך שכבר בראשון, הציפייה לצעצוע המטורף הזה הולכת ומתגברת עם כל הודעה חיובית חדשה על המכשיר ברשת :jump:

אגב יצא לכם כבר לראות את מבחן העמידות שעשו למכשיר?

די מרשים לדעתי וזה עוד בלי מגנים למיניהם, כנראה בגלל המשקל הקל שלו

פורסם

לא הייתי אומר שהעמידות היא משהו בלתי צפוי כאן. סה"כ בסדר גמור.

אני רואה שמתגבשת פה קהילה קטנה של בעלי SGS, זה משמח :xyxthumbs:

פורסם

למען האמת הקשיחות של המסך די מאכזבת לאור העובדה שהוא נשרט מסכין יפני - דבר שרוב הזכוכיות המשמשות את המסכים במכשירי הטאץ' עמידות בפני.

מייק- שלחתי לך תשובה בהודעה פרטית לשאלתך.

פורסם
  • מחבר

מסך יותר קשיח= מסך יותר שביר. צריך למצוא את האיזון הנכון באמצע, ובהתחשב בעובדה שמפתחות אני כן שומר בכיס אבל סכינים יפניות במצב שהן פתוחות... לא ממש, אני מעדיף את זה ככה.

פורסם

מסך יותר קשיח= מסך יותר שביר. צריך למצוא את האיזון הנכון באמצע, ובהתחשב בעובדה שמפתחות אני כן שומר בכיס אבל סכינים יפניות במצב שהן פתוחות... לא ממש, אני מעדיף את זה ככה.

נכון מאוד, כל נושא הסכין היפנית נראה לי מוגזם, מספיק לי תכלס מבחן השקית+החריטה (גם לא ממש חובה) והעובדה שהמכשיר כל כך קל שעוצמת הנפילה שלו לא כל כך חזקה ולכן הוא לא ישר נשבר.

פורסם

האמת שמכל מה שיצא לי לראות מכל ההשוואות המסך של האייפון נראה טוב יותר. הוא חד יותר והצבעים בו נראים יותר מכויילים מאוזנים.

בעוד שבגלקסי יש נטייה ברורה לכחולים/אדומים ורווית יתר של הצבעים בתמונה. היתרון היחיד הוא בשחורים המדהימים של הגלקסי.

בנוסף לזה אני מעדיף את ה-IOS4 על פני אנדרואיד - יותר ידידותי למשתמש ונראה טוב יותר. מה גם שלאייפון יש פלאש ופיצ'רים קטנים נוספים.

אה- והוא קטן יותר! :)

פורסם

האמת שמכל מה שיצא לי לראות מכל ההשוואות המסך של האייפון נראה טוב יותר.

לא לשכוח שאת ההשוואה ראית כמו כולנו על מסך LCD דרך הרשת ולא בפועל, צפיה בSAMOLED במציאות ולא דרך מסנן LCD אמורה להיות משקפת יותר לפי מה שקראתי.

בקרוב אדע, את הגלקסי אני מקבל מחר וחבר שלי מקבל איפון4 בסוף השבוע...

פורסם
  • מחבר

האמת שמכל מה שיצא לי לראות מכל ההשוואות המסך של האייפון נראה טוב יותר. הוא חד יותר והצבעים בו נראים יותר מכויילים מאוזנים.

בעוד שבגלקסי יש נטייה ברורה לכחולים/אדומים ורווית יתר של הצבעים בתמונה. היתרון היחיד הוא בשחורים המדהימים של הגלקסי.

בנוסף לזה אני מעדיף את ה-IOS4 על פני אנדרואיד - יותר ידידותי למשתמש ונראה טוב יותר. מה גם שלאייפון יש פלאש ופיצ'רים קטנים נוספים.

אה- והוא קטן יותר! :)

כל ההשוואות שיצאו לך לראות היו לראות מסך AMOLED דרך מסך LCD. זה קצת חסר היגיון. אפילו קצת יותר מקצת.

לגבי איזון צבעים, נתנו לי תמונה יפה לבדוק איתה-

http://www.addictionwow.com/pops/sun-rgb.png

שום נטיה ברורה לכחולים/אדומים, ה GAMUT מאוזן מאוד. אם תכוון ספקטרומטר למסך אני מתערב שתקבל דווקא תוצאה שמראה נטיה קלה מאוד דווקא לכיוון כחול/ירוק.

לגבי רווית צבעים, אני אתן לך לחכות עד שתראה את המסך בעיניים שלך ותחליט אם היא מוגזמת או לא. כל הביקורות ברשת טוענות שלא, אני אשאר נייטרלי כיוון שכבעלים של המכשיר, הנטיה תהיה לחשוב שאני משוחד :)

אייפון 4 יצא לי לראות אתמול בפעם הראשונה, אז אני יכול לתת חוות דעת על מסך מול מסך-

המסך של האייפון 4 חד יותר (מה שלא מפתיע, רזולוציה גבוהה יותר על שטח קטן יותר), הצבעים שלו מאוזנים מאוד, והופתעתי לטובה מהגוונים הכהים שהוא מציג. יש מעט מאוד זליגת אור גם בצבעים כהים מאוד. אחלה מסך, קל לקרוא טקסטים, אני רק לא מבין את העקשנות של אפל להישאר על 3.5".

וביחס ל SAMOLED של הגלאקסי S- לא יעזור. המסך של האייפון אולי חד יותר, אבל שאתה מציג תמונה על שניהם אחד ליד השני אתה רואה את ההבדל בגוונים ובפירוט. ההבדל ניכר אפילו יותר בהצגת וידאו.

לבדוק איך הם אחד ליד השני בשמש לא יצא לי, ראיתי את המכשיר בערב.

לגבי השורה האחרונה-

מבחינת פיצ'רים, חוץ מפלאש אתה לא תמצא משהו שקיים באייפון ולא קיים בגלאקסי S, אבל לכיוון ההפוך, בהחלט תמצא. סאמסונג לא חסכו בהפצצת המכשיר בכל דבר אפשרי (חוץ מפלאש כאמור, מה שעדיין נשגב מבינתי)

מבחינת גודל- אם האייפון 4, בעל מסך 3.5", היה גדול מהגלאקסי S, בערך מסך של 4", היה מדובר בכישלון מאין כמוהו ::)

פורסם

לא לשכוח שאת ההשוואה ראית כמו כולנו על מסך LCD דרך הרשת ולא בפועל, צפיה בSAMOLED במציאות ולא דרך מסנן LCD אמורה להיות משקפת יותר לפי מה שקראתי.

בקרוב אדע, את הגלקסי אני מקבל מחר וחבר שלי מקבל איפון4 בסוף השבוע...

אשמח לשמוע גם את חחות הדעת של בעל האייפון =].

כמובן שהצפייה דרך LCD לא משקפת יותר מדי, אבל המסך שלי מכויל [בעזרת אייז1] והנטייה שלו היא טיפה יותר לירוק/כחול ובסרטונים שראיתי המסך של האייפון נראה טיפה צהבהב בעוד שבגלאקסי נראתה נטייה טיפה לכחולים/אדומים. אני אומר רק מה ראיתי ומה דעתי על זה - אני מאוד אשמח לראות ולהתנסות עם שניהם במציאות כי אני מאוד מעוניין לקנות אחד והדבר מאוד יעזור לי להחליט.

פורסם

אני לא מבין מה השיקול בכלל.

אחרי כל הבעיות שצצות אנשים עדיין ממשיכים לקנות את האייפון.

בגלל לקוחות שכאלה אנחנו נראה גם את ההשקה של האייפון 5 מלאת בעיות, וזאת כי אפל לא מפסידה מזה כלום.

אנשים מחשיבים את הכיסוי לאייפון כתיקון לבעיית האנטנה,זה לא אמור להיות ככה בכלל.

חומר למחשבה:

http://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-4-problems-what-users-complain-about-the-most

http://www.digitaltrends.com/mobile/devices/reception-woes-screen-discoloration-glass-issues-plague-iphone-4

http://www.slashgear.com/apple-ipad-usb-cable-the-second-to-melt-1694248

פורסם

זה כמו אלה שמדביקים את המגנים נגד שריטות בטמבון של הרכב, זה מכער את כל האוטו.

רוכשים מכשיר יפה כדי להנות מחיצוניותו ולא לכער אותו עם עטיפה מפלסטיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים