עבור לתוכן

תקלה חמורה שחוזרת על עצמה אחרי כל פירמוט! 100% CPU usage

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

נמאס לי כבר מהבעיה הזאת!

התקנתי מחדש את המשחק, עשיתי פירמוט אינספור פעמים, עשיתי שחזור מערכת ומה לא, ועדיין אותה בעיה חוזרת אליי אחרי זמן מה של שימוש במחשב!

אני לא יודע איך בדיוק להסביר אותה, אבל אשתדל:

בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק (כרגע רק MW2 ו-BC2) אני פשוט לא יכול לשחק כי יש לי מין FPS drop וכנראה בגלל שיש לי 100% שימוש במעבד כל הזמן!

היה לי פעם ויסטה 32Bit, אבל אז יצא Windows 7, אז התקנתי עם 32Bit. עבד בסדר (לפי איך שאני זוכר), אבל אז החלטתי לנצל במלואו שיש לי 4GB ז.פנימי ומעבד שתומך ב-64Bit, אז התקנתי W7 עם 64Bit. אחרי כשבוע של שימוש נדמה לי, פתאום הופיע הבעיה הזאת עם 100% שימוש במעבד!

מאז אני כבר לא יודע מה לעשות, עשיתי פירמוט פעם התקנתי דרייברים הכל מעודכן - חוזר, התקנתי שוב רק בלי הדרייברים - עבד לזמן מה ואז שוב חזר...

קיצר, אני לא חושב שזה הכ.מסך כי המשחקים עובדים מצויין אחרי פירמוט, אבל אחרי זמן מה, שוב אי אפשר לשחק.

נכנסתי למנהל משימות ואני לא רואה שום דבר שיכול לגרום לעומס הזה כל הזמן.

עכשיו חזרתי ל-W7 עם 32Bit, עדיין אותה הבעיה...

חושב לחזור לויסטה, אבל W7 עדיין יותר טוב מויסטה עובדתית!

בבקשה תעזרו לי, אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות עם המחשב הזה! >:(

תודה רבה לעוזרים!

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכנסתי למנהל משימות ואני לא רואה שום דבר שיכול לגרום לעומס הזה כל הזמן.

או שהמעבד על % 100 או שלא... אתה סותר את עצמך, או פשוט לא יודע על מה אתה מסתכל...

לפי מה החלטת שיש עומס על המעבד ? , ובמנהל משימות תסתכל על PROCESSES ולא על APPLICATIONS.

פורסם

בדקת טמפ' של כרטיס מסך או מעבד ?

פורסם

יהיה קשה לנו לענות לך בלי תמונה של מנהל המשימות בלשונית תהליכים.

בכ"מ אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת וזה היה הפיירפוקס שלקח את כל ה100% לעצמו...

פורסם

מה (תוכנות דרייברים וכו) אתה מתקין מחדש אחריי כל פירמוט ?

פורסם
  • מחבר

או שהמעבד על % 100 או שלא... אתה סותר את עצמך, או פשוט לא יודע על מה אתה מסתכל...

לפי מה החלטת שיש עומס על המעבד ? , ובמנהל משימות תסתכל על PROCESSES ולא על APPLICATIONS.

אז זהו, שהמעבד לא תמיד על 100%, אבל אני מריץ משחק הוא קופץ בין 85%-100%, דבר שגורם לקרטוע במשחק.

או נגיד אני עושה כמה דברים במקביל במחשב, אז לוקח לו הרבה זמן לעשות אותם כי הוא כל הזמן על 100%.

ואז כשאני מסיים לעשות משהו, הוא יורד לאחוזים נמוכים, אבל כשאני פותח תוכנה או משחק הוא עולה לאחוזים גבוהים ונשאר שם.

אפילו עכשיו כשאני כותב את המשטים הללו, אני כותב משהו ואני רואה רק אחרי כמה שניות את מה שכתבתי על המסך.

ואת העומס אני רואה דרך ה-LCD שבמקלדת שלי (הנתונים זהים לאלו במנהל משימות, כך שאין שום זיוף במקלדת).

אני רואה בזמן משחק על כמה אחוזים המעבד, כנ"ל גם הז.פנימי.

בדקת טמפ' של כרטיס מסך או מעבד ?

מעבד - 30-32 מעלות.

כ.מסך - 52 מעלות.

מה (תוכנות דרייברים וכו) אתה מתקין מחדש אחריי כל פירמוט ?

מתקין דרייברים מעודכנים מהאתר Gigabyte (מתקין Chipset, LAN ו-Audio), ולכ.מסך דרייברים מעודכנים גם כן.

אחרי זה מתקין NOD32 גרסה 4 ו-Steam כדי לשחק ב-MW2 וזהו בעיקר...

פורסם

עם כל הכבוד לLCD במקלדת שלך, זה לא ממש מפרט כלום. וכשמפעילים תוכנה - המעבד עובד. עד כאן הגיוני...

1. מה המפרט שלך

2. תן צילום של התהליכים ב TASK MANAGER, עם פירוט אחוזי CPU, צריכת זכרון, וצריכת זכרון שיא (PEAK) כשזה קורה.

פורסם
  • מחבר

1. המפרט בצד מעודכן.

2.למטה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

מצטער לשגע אותך...אבל תסדר לפי שימוש בCPU כי יש איזה 30% שאנחנו לא רואים על מה הוא הולך

ודרך אגב יש לך הרבה דברים שאוכלים זכרון ברקע...אינטרנט אקספלורר לוקח לך 400Mb שזה מטורף

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם אני אסדר לפי CPU, כי הוא יראה רק את המשחק בשימוש הכי גבוה.

אם הייתה תוכנה אחרת שלוקחת הרבה, הייתי כבר מכבה אותה ממזמן!

סבבה, ה-IE זולל הרבה, אבל הוא לא צורך CPU, עד 10%...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להסביר לי במה הדרייברים של logitech קשורים לזה?

אגב, אני חושב שזה קשור למערכת הפעלה עצמה.

כשהייתי עם ויסטה, הכל היה בסדר גמור, תמיד!

אבל ברגע שהתקנתי W7, זה התחיל (לא ישר עם הזמן)...

ויש מצב שזה קשור לעדכונים, יורד איזשהו עדכון שבגללו כל זה קורה...

כמו שאמרתי, אחרי שאני מפרט, זה לא קורה ישר, אלא אחרי זמן מה, כנראה שבין לבין יורד העדכון ומשבש את הכל.

עכשיו הבעיה היא שאם זה כן קשור, אני לא יודע איזה עדכון בדיוק... :\

פורסם

יש לי גם לוגי'טק ודרייברים מסויימים עשו לי בעיות לפעמים ...

אם אתה אומר שזה בגלל עדכונים אז תבטל את העידכונים לכמה שעות.

ותיראה מה קורה ..

פורסם
  • מחבר

אבל כל העדכונים ירדו והותקנו, אני לא יכול לכבות אותם ידנית או משהו כזה...

אני כרגע מעלה סרטון שאפשר לראות בו בבירור את הקרטוע ואת ה-100% CPU Usage בזמן משחק BC2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים