עבור לתוכן

בחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק אקסטרים-AMD Phenom II X3 720 Black Edition

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול.

לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך.

אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים?

שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? :smile1:)

לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מה זה overkill?

דרך אגב הלוח שהצעת מתאים רק לסוקט AM3

פורסם

חמוד , overkill זה משהוא שהוא יותר טוב ממה שצריך .

ו המעבד שלך נתמך בלוח הזה (כל הPhenom II ניתמכים בלוח הזה ) .

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני ארד מעניין פתיחת הליבה.. גם ככה זה ישפר את הביצועים רק באופן זניח אם בכלל, והכסף הוא כסף. יש לך הצעה אחרת (לא לפתיחת ליבה, אבל כן לביצועים במשחקים ובאוברקלוק מטורף)?

ומה לגבי הזכרונות? מכיר משהו איכותי?

על כל מקרה תודה חמוד :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה זניח במשחקים ואחרי OC אבל לא לשאר.

ללא OC יש ל940 את יתרון התדר ועבור תוכנה שמנצלת ריבוי ליבות יש ל-940 את הליבה הנוספת.

בכל מקרה ה-720 הוא מעבד משתלם ביותר.

פורסם

הלוח של ביוסטאר ב-IQPC מגיע במחיר שווה ויש לו ACC בביוס.

פורסם
  • מחבר

אהה מעולה אז אני אקנה אותו

ומה לגבי הזכרונות?

פורסם

חמוד , overkill זה משהוא שהוא יותר טוב ממה שצריך .

ו המעבד שלך נתמך בלוח הזה (כל הPhenom II ניתמכים בלוח הזה ) .

הלוח הזה לא תומך PHENOM 920 940 זה לוח לסוקט AM3 בלבד ולא AM2+

לגבי הזיכרונות מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

כ-450-500 ש"ח, והלוח זו לא בעיה בגלל שהחלטתי ללכת על הbiostar

פורסם

הלוח הזה לא תומך PHENOM 920 940 זה לוח לסוקט AM3 בלבד ולא AM2+

לגבי הזיכרונות מה התקציב?

חמוד ,chaoshon לא הולך לקנות את ה 920 או ה 940 (שלא משתלמים גם כך ) אלה את ה720 והוא כן ניתמך ,אז תיקרא טיפה לפניי להגיב הודעת נגד

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3010#anchor_os

אגב chaoshon , עד כמה אתה רציני בקשר ל o.c כי עם אתה לא הולך לבצע משהוא אסטרונומי ,אין סיבה שבעולם לקנות זיכרונות יקרים ,פשוט תיקנה את הכי זול שאתה מוצא שיש לו תדר של 800 mhz ,אין סיבה ללכת על משהוא יותר יקר מיזה http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm (וגם זה קצת מוגזם כי יש לזה גוף קירור דיי גדול )

פורסם

כעקרון אצל AMD גם אין את כל הבעיות של הסוקטים...

מעבדי 955 וכו... ומעבדים של כל הסדרות יכולים לעבוד חופשי גם אל לוחות AM3 ו-AM2 וה-AM2+

אבל לא לנצל אותם במלואם - תלוי בלוח ובמעבד כמובן במה שינוצל או לא

פורסם
  • מחבר

אגב chaoshon , עד כמה אתה רציני בקשר ל o.c כי אם אתה לא הולך לבצע משהוא אסטרונומי ,אין סיבה שבעולם לקנות זיכרונות יקרים ,פשוט תיקנה את הכי זול שאתה מוצא שיש לו תדר של 800 mhz ,אין סיבה ללכת על משהוא יותר יקר מיזה http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm (וגם זה קצת מוגזם כי יש לזה גוף קירור דיי גדול )

אם לנצל את מלוא הפוטנציאל של המעבד זה אסטרונומי, אז כן (רוצה להגיע עד 4.2 או 4.3, שזה בערך הגבול של המעבד.. כמו שאמרתי, אני לא רוצה שהזכרונות/לוח אם או כל דבר אחר יגביל אותי, חוץ מהמעבד.

חוץ מזה, מה זה CL (לדוגמה CL 4-4-4-12)? איזה CL יותר טוב?

פורסם

עדיף ללכת על לוח AM3 אם כבר אתה לוקח את המעבד הזה וצריך זכרונות טובים במיוחד ? מתאים לשדרוג בעתיד כמו מערכת I7

הבעיה : מישהו מכיר בכלל לוח AM3 במחיר הזה ? ._.

פורסם

כל לוחות ה AM3 שנמכרים היום הם לוחות AM2+ רק עם DDR3 במקום DDR2, ממש לא מצדיק תוספת במחיר.

יש הרבה מידע על CL האחד מהנעוצים. בכללי זה אומר כל כמה קלוקים הפעולה תתבצע. ככל שמספר הקלוקים נמוך יותר הפעולה תתבצע יותר פעמים בשניה ולכן הביצועים יהיו טובים יותר. במציאות, לא מורגש בכלל ברוב המקרים.

עם מעבד שהמכפלה שלו פתוח יהיה קל לשמור על הזיכרון בתדר המקורי שלו או עם OC קטן ולכן זה לא משנה כל כך איזה זיכרון תקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים