עבור לתוכן

מחפש 22" עם חיבורי וידיאו (מלבד ל- CHIMEI-222H), +שאלה על הUSB ב- 2209WA

Featured Replies

פורסם

מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr.

המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI.

האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI?

==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY :)

אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. .

תשובות?

פורסם

עניתי לך בת'רד המקורי.

השימושים שלך:

מחשב נועד לשימוש ביתי : בעיקר להורדה וצפייה בסרטים, עדיף ב FullHD , שמיעת מוסיקה וניהול מולטימדיה.

אך גם ל OFFICE, לכידה ועריכת וידיאו ביתית ולעיתים תכנות לא כבד ב- MATLAB (מתחיל תואר שני בהנדסת חשמל ב- אוקטובר 09').

ולכן עניתי:

.

.

.

אחר כך, קרא כאן למה לדעתי אתה כלל לא בכיוון בכל הנוגע למסך.

.

.

.

* אין לך צורך בכל החיבורים בזכות כרטיס הלכידה. גם ללא ה-PVR, לא הייתי מציע לך כסטודנט להתפשר על המסך. לא תתחרט.

מסך היא השקעה לטווח ארוך ומהווה לפחות 50% מחוויית השימוש במחשב! זה לא המקום לחסוך (והוא גם כמעט ואינו מתיישן).

מה הטעם בעיני נץ ורזולוציית FHD אם אתה לוקח פאנל TN נחות או מסתפק בחיבורים אנלוגיים ירודים באיכותם?

פורסם

ה 222H הוא מסך מחשב לכאורה ולכן החיבורים הללו נחשבים לא סטנדרטיים.(בשביל מסך מחשב)

למרות זאת למעשה מדובר על טלויזית LCD בגודל 22"(אם כי זולה יחסית) ולכן אם אתה מחפש חלופות פשוט תסתכל על טלויזיות LCD בגודל

22" בזאפ.

פורסם
  • מחבר

- חברה, הבנתי.

היות ויהיה כרטיס טלויזיה (בעתיד הקרוב) ככה"נ לא אצתרך חיבורי וידיאו "סטנדרטיים" דרך המסך. על-כן החלטתי , כמו רבים וטובים כאן בפורום, לרכוש את המסך של DELL עם פאנל ה- E-IPS.

- רק שאלה אחת קטנה לגבי חיבורי ה- USB שבו:

האם ניתן לחבר דרכם מצלמות דיגיטליות ו/או מכשירי תצוגה אחרים או זיכרונות/ MP4 ולהציג תוכן בצורה מהירה ונוחה?

-- אם כן: האם נדרש שהמחשב יהיה דלוק? (שאלה מפגרת? אך אני לא יודע מה התשובה :s05:)

==> ואם לא - למה החיבורים האלה טובים?

פורסם

ברכות על ההחלטה הנבונה :xyxthumbs:

חיבורי ה-USB מחייבים מחשב עובד. זה רק מעיין "כבל מאריך" שנותן לך עוד כמה פורטים נוחים לגישה - לא מעבר לכך.

מתאים במיוחד לדונגל BT או WIFI למשל כי מבחינת קליטה זה המיקום האופטימלי. גם נוח מאוד לחבר שם DOK מזדמן.

פורסם
  • מחבר

מתאים במיוחד לדונגל BT או WIFI למשל כי מבחינת קליטה זה המיקום האופטימלי. גם נוח מאוד לחבר שם DOK מזדמן.

סליחה , אבל איבדתי אותך ב" דונגל.." :-[ :lol:

מה לגבי השימוש שאני דיברתי עליו, עם מחשב עובד, אני מחבר מצלמה/MP4 - זה פותח לי ממשק כאילו הייתי מחבר למארז ?

פורסם

סך הכל מדובר על מפצל USB שנמצא במסך, מקבל מתח מהמסך, ומקבל את המידע מהמחשב...

אתה חייב מחשב עובד בשביל זה.

זה כמו כל מפצל USB אחר עם מקור מתח חיצוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים