פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מהו הנשק האהוב עליכם מעולם המשחקים? הבחירה הייתה קשה מדי, אז הנה שלושה שלי: רובה הפולסים מ-Half Life 2 אם לא היה מספיק שהנשק הזה עוצמתי, יש לו יכולת לירות כדורי פלאסמה. הכי כייף לשגר כדור כזה בחדר סגור ולראות איך הקירות משחקים פינג-פונג עם החיילים. רובה הפלאסמה מ- Doom 1/2 אם תרצו זה העוזי של הפלאסמות. נשק אוטומטי עם סאונד אדיר. הפצצת כבשים מ-Worms World Party מה אפשר להגיד? אחד הנשקים הקטלניים יותר שהומצאו על-ידי האדם... אממ אני מתכוון על-ידי התולעת כמובן.
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים הassult rifle מהיילו הראשון והm1 grand\m1 carbine מכל משחקי מלחמת העולם הראשונה למיניהם
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים מסור חשמלי,בטוח מסור חשמלי.(ואם אין אז להביור)[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים Lightsaber איזה עוד נשק נותן לכם לחתוך אויבים לחתיכות קטנות באלגנטיות שכזאת? תקראו לי מכור, אבל חרב האור היא אחת מהנשקים הכי טובים שראו אור אי פעם... Half life 2, Gravity gun אל תגידו לי שאתם לא נהנים לזרוק חבית נפיצה על אוייב ואז לצפות בו מתעופף Shotgun פשוט אין משחק בלי אחד כזה זה בהחלט אחד הנשקים הטובים והיעילים ביותר...
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים ה-RL של קווייק 3. יש משהו בפשטות שלו שעושה לי את זה.עוד כמה נשקים חמודים לאללה:ה-Shotguns, כן שניהם, של דום2ה-Rail של קווייק 2 (או 4)ה-Rail של רד פאקשןה-penis extension gun של פיינקילר (הכינוי ניתן ע"י יאצי)השרינק של דיוק
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים הBC מSTALKER..איפה עוד יש סנייפר חצי אוטומטי שמוריד אנשים ממרחק של 2000 מטר(חוץ מבמציאות,כמובן)?
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים השפעה גדולה של נשקים אהובים היא גם נגזרת של סאונד טוב וכמובן מידת ההצלחה בהריגות התבור, נשק ישראלי והוא אחד האהובים עלי עוד מהתקופה שריינבוסיקס נחשבה לסידרת מופת בבטאלפילד2 אהבתי להשתמש לא מעט בנשק הזה: Battlefield 2 Mk3A1 Jackhammer אבל זה הסנייפר הכי מדוייק ששיחקתי איתו מעולם L96A1 COD4 MP44 הנשק שהכי התחברתי אלין במולטי וגם למיני עוזי Plasma Cutter - Dead Space פשוט נשק מגניב במשחק כנ"ל הנשק האהוב עלי מ DOOM שמי שזוכר נקרא- BFG 9000 ואחרון אבל לא אחרון בהחלט כי היו עוד המון נשקים אני רק לא זוכר, המשחק האחרון רק בגירסת הקונסולות בסידרת BF Battlefield: Bad Company SPAS12 שוטגן קליל אך מהיר וקטלני במשחק, יריה אחת לראש וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.