עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם לצרכים שלי . תקציב - 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח .

אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים:

• הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם
  • לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD
  • שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה !
  • העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר
  • שיהיה אוברקלוקר טוב כמו ה - Gigabyte GA-965P DS3 שלי
  • שיתמוך במעבד C2D לפחות מ - 800 FSB ומעלה (אני מתכנן לקנות לו מעבד E2200 אבל אם אני לא אמצא אז קצת טוב יותר)
  • DDR2 במהירויות של 667, 800 ו - 1066 ושיהיה 2 סלוטים לפחות אבל אני מעדיף שיהיה 4 סלוטים ושזה יהיה Dual Channel
  • שיתמוך ב - PCI-E x16
  • שיהיה לפחות חיבור אחד של IDE ולפחות 2 של Sata
  • שלא יהיה גדול מדי כי יש לי מארז ג'נרי והוא לא כל כך גדול אבל מצד שני גם לא כל כך קטן

תודה מראש,

משה

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

פורסם

ומה רע בלוח שלך שאתה רוצה להחליף אותו..?

פורסם
  • מחבר

ומה רע בלוח שלך שאתה רוצה להחליף אותו..?

הלוח שלי מצויין, הלוח של אחי חרא ... Asus P4S800D-X ... אני רוצה לשפר לו את המחשב בעצם להחליף את כל החלקים ...

פורסם

רגע, אתה רוצה בעצם לקנות לעצמך לוח חדש, ולתת לאח שלך את הלוח שלך?

אין ממש לוחות טובים בלי כרטיס מסך בכזה מחיר. היו בKSP לוחות P35 מוזלים, וכנראה שנגמר.

פורסם
  • מחבר

רגע, אתה רוצה בעצם לקנות לעצמך לוח חדש, ולתת לאח שלך את הלוח שלך?

אין ממש לוחות טובים בלי כרטיס מסך בכזה מחיר. היו בKSP לוחות P35 מוזלים, וכנראה שנגמר.

לא לא ... אני לא מחליף אצלי כלום במחשב ... אני רוצה לקנות כמה חלקים וביניהם לוח אם כדי להרכיב לו מחשב חדש ...

וב - KSP אני לא יקנה יותר בחיים ...

פורסם

לוח שבאמת יהיה כמ והלוח שלך אין בתקציב כזה...

יש את P31-DS3L, אבל הוא בעייתי עם 4G זיכרון לפי מה שהבנתי. מאוד כדאי להגדיל את התקציב בכ-100 שקלים ולקנות לוח חדש ועדכני.

פורסם
  • מחבר

לוח שבאמת יהיה כמ והלוח שלך אין בתקציב כזה...

יש את P31-DS3L, אבל הוא בעייתי עם 4G זיכרון לפי מה שהבנתי. מאוד כדאי להגדיל את התקציב בכ-100 שקלים ולקנות לוח חדש ועדכני.

אני לא מתכוון לשים במחשב יותר מ - 2 GB (גם בעתיד) ... אבל עצם הידיעה שיש איתו בעיות קצת מפריעה לי ... אין אולי לוח אם אחר שמתאים למה שאני צריך באתר שלהם ?.. שלחתי להם הודעה באימייל לסמנכ"לית בבקשה לייבא לוח אם בשבילי והיא ענתה לי בחזרה שהיא תבדוק את זה ותחזור אליי ... אבל אני לא מסתמך על זה ...

פורסם

אם אתה לא מתכוון לשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון, הוא אחלה לוח.

יש לי אותו עם 2 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים והכל עובד מצוין, 0 תקלות (אני מקווה שישאר ככה).

מתישהו גם ראיתי מישהו שהגיע איתו לOC די גבוה, יותר מP43..

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתכוון לשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון, הוא אחלה לוח.

יש לי אותו עם 2 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים והכל עובד מצוין, 0 תקלות (אני מקווה שישאר ככה).

מתישהו גם ראיתי מישהו שהגיע איתו לOC די גבוה, יותר מP43..

קראתי באינטרנט עליו וראיתי עליו יותר ביקורות גרועות מאשר טובות ... הוא לא אוברקלוקר כל כך טוב ומלא אנשים דיווחו שהם נתקעו באוברקלוק וההגדרות מתאפסות מדי פעם ... בקיצר נראה לי הוא לא בסדר ...

פורסם

בתקציב שלך אין לוח עדיף מפנדה מחשבים. גם לא בחנויות אחרות.

פורסם
  • מחבר

בתקציב שלך אין לוח עדיף מפנדה מחשבים. גם לא בחנויות אחרות.

טוב ... נקווה שהסמנכ"לית תגיד לי בסוף שכן אפשר לעשות את ההזמנה ...

תגיד מה ההבדל בין שלושת הלוחות הבאים של Gigabyte ? הנה הכתובת באתר של פנדה מחשבים לשלושתם http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=68594b5c3c2ac24350894638510c4057&keywords=Ga+p31

אחד מהם הוא מה שיש לך שזה מה שהצעת לי ...

פורסם
  • מחבר

זה עזר לי למצוא לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אבל אף אחד מהם חוץ מ - 2 נמצאים באתר של פנדה מחשבים ... והשתיים האלה לא כל כך טובים וחבל לי לזרוק עליהם כסף ...

פורסם

אני הייתי שוקל לוח מיד-שניה

לגבי התגובה שלך, זו לא הייתה המלצה על לוחות מסוימים, פשוט שאלת מה ההבדלים בין הלוחות ובקישור שהבאתי ניתן לבצע בקלות השוואה בין כל הלוחות של החברה. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים