עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לעדכון BIOS ב - Asus P4S800D-X

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעדכן אבל אם נגיד זה לא יצליח לעדכן ?.. יעש דרך להחזיר את הגרסא הקודמת של ה - BIOS ?.. הנה התר'ד שהוא פתח http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181037.0

תודה מראש,

משה

פורסם

אם זה לא יצליח? תצטרך לקנות לוח חדש.. או להשיג את השבב הזהה מלוח אחר.

אלא אם כן יש לך DualBIOS או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא יצליח? תצטרך לקנות לוח חדש.. או להשיג את השבב הזהה מלוח אחר.

אלא אם כן יש לך DualBIOS או משהו כזה.

למה שזה לא יצליח ?.. אם הבחור הזה מהת'רד הודיע שהוא הצליח והיה עוד אחד שאמר שהוא הצליח למה שאני לא יצליח ?.. אלא אם כן אתה יודע בוודאות שזה לא יצליח ... אני לא רוצה לעשות לבד מבלי שאחר כך אני יוכל לסדר את זה חזרה ... אבל, קראתי בחוברת של הלוח אם וכתוב שם איך לשמור את הגרסא הקיימת של ה - BIOS על דיסקט ...

פורסם

אני אמרתי שזה לא יצליח? למה אתה תוקף? אתה שאלת מה קורה אם זה לא מצליח ואני עניתי.

לגבי דיסקט.. אתה יכול לעשות זאת, אבל ברגע שזה לא יצליח.. הלוח פשוט לא יעבוד ואז הדיסקט לא יהיה רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי שזה לא יצליח? למה אתה תוקף? אתה שאלת מה קורה אם זה לא מצליח ואני עניתי.

לגבי דיסקט.. אתה יכול לעשות זאת, אבל ברגע שזה לא יצליח.. הלוח פשוט לא יעבוד ואז הדיסקט לא יהיה רלוונטי.

חס וחלילה למה אתה חושב שאני מתקיף ?.. מה היית עושה במקומי ?.. היית מעדכן ?.. לדעתי אם אני לא יפריע לתהליך לא יקרה כלום ... מה אתה אומר ?..

פורסם

אם אתה חושב שתצליח, יש לך הרגשה טובה עם זה.. אז לך על זה.

אבל אם לא.. אז רד מהרעיון כי בשביל אוברקלוק זה לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה חושב שתצליח, יש לך הרגשה טובה עם זה.. אז לך על זה.

אבל אם לא.. אז רד מהרעיון כי בשביל אוברקלוק זה לא שווה את זה.

אתה מתכוון בקשר לתהליך העדכון ?.. לפי מה שקראתי צריך להכניס את הקובץ לדיסק ולשנות את השם שלו ל - P4S800D.ROM ולעשות ריסטרט ואיך שהמחשב עולה ללחוץ Alt + F2 וזה מתחיל לעדכן דרך EZ Flash שכבר מובנה על הלוח אם ...

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

פורסם

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

בכל אופן, לנושא.. אני לא מבין מה השאלה שלך. בהודעה האחרונה שלך רשמת כיצד עושים את עדכון הביוס. אתה מחכה לקבל אישור שזה נכון? אם כן, תבדוק בחוברת של הלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/אחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו.

אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעשות זאת שוב בעתיד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0

בכל אופן, לנושא.. אני לא מבין מה השאלה שלך. בהודעה האחרונה שלך רשמת כיצד עושים את עדכון הביוס. אתה מחכה לקבל אישור שזה נכון? אם כן, תבדוק בחוברת של הלוח שלך.

בחוברת כתוב אותו דבר ... יעני איך שאמרתי שעושים ככה גם כתוב שם ... השאלה שלי יעני אפילו אם אני עושה הכל נכון יש סיכוי שזה יהרס ?..

פורסם

הסיכוי נמוך..

יאללה, לך על זה.

פורסם
  • מחבר

הסיכוי נמוך..

יאללה, לך על זה.

לפני שאני הולך על זה ... אולי אני מפספס אפשרויות שכן קשורות ל - OC ?..

הנה כמה תמונות תגיד לי אולי צריך לשנות משהו (תלחץ עליהן כדי לראות אותן בגדול) ...

17875668td4.th.jpg

99137038ja6.th.jpg

58214676hw0.th.jpg

13444029nv9.th.jpg

פורסם

מה אתה מעוניין לעשות?

פורסם
  • מחבר

מה אתה מעוניין לעשות?

אולי יש הגדרות שלא שיניתי ובגלל זה אני לא מקבל יציבות ב - 3.2 ...

פורסם
  • מחבר

מישהו ?..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים