עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל GHOST ולהעברת דברים מתיקיית המשתמש להרד דיסק שני

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500

ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500

כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500

והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה.

אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים?

אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500?

שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה)

ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיעים לי התיקיות של השירים.

איך אני עושה שכל התיקיות שנמצאות במשתמש שלי(מסמכים, וידאו, מוסיקה, תמונות וכו') ישארו בדיוק כמו שהן אך שהמחשב יקרא אותן דרך ההרד דיסק ה2(F) ולא דרך C.

כי אני סך הכל רוצה למלא את ההרד דיסק השני ושהתיקיית משתמש תשאר כמו שהיא בשולחן עבודה בלי קיצורי דרך ובלגנים.

מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

::)

פורסם

אם אתה עושה GHOST בין מחיצות, זה מוחק את המחיצה הקודמת. אם אתה עושה GHOST לתוך קובץ, זה יוצר קובץ במחיצה ולא אמור למחוק את שאר הדברים בה.

פורסם
  • מחבר

רגע,

אני יעשה GHOST בין C ל-F ואז יהפוך את F לראשי(מערכת הפעלה) ואת C למשני

אז הקבצים שימחקו יהיו הקבצים שהיו בC, זאת אומרת שהוא מעביר אותם לF ואין צורך בפירמוט C

או שהוא מעביר קבצים לF ועל הדרך מוחק את מה שהיה על F

פורסם

אני ממליץ לך לחפש איזה מדריך בנושא, למה אתה מתקשה להבין הגדרות בסיסיות כמו גיבוי למחיצה (שדורסת את מחיצת היעד) לבין גיבוי לקובץ (שלא דורס דברים אחרים).

פורסם
  • מחבר

פשוט תענה על מה ששאלתי וזה יסביר לי הכל.

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

אם אני לא טועה יש לך אפשרות לעשות image לתוך קובץ. יש לך בחירה בין to file ל-to משהו אחר.. partition אולי, לא זוכר.

אז תעשה אל קובץ. אני אישית לא משתמש בתוכנה, אבל אתה יכול לחפש ghost guide בגוגל, בטח תמצא כמה מדריכים ברשת.

good luck

פורסם
  • מחבר

באיזו תוכנה אתה משתמש?

או שדיברתי בכללי שאתה לא בדיוק מתעסק עם רוחות רפאים למיניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים