עבור לתוכן

התשתית המתקדמת ביותר טכנולוגית כיום

Featured Replies

פורסם

אני וחבר שלי מתווכחים בלי הפסקה איזה תשתית אינטרנט יותר טובה ויותר מתקדמת טכנולוגית, בזק או הוט.

אני רוצה לסיים את הוויכוח כאן ועכשיו- אם אפשר גם סיבות למה תשתית כזאת יותר טובה מהאחרת.

תודה לעוזרים

גל

פורסם

תגיד לחבר שלך שיעשה חוצץ בין אמינות לבין מתקדמת טכנולוגית מבחינה טכנולוגית הוט יותר טובה אבל בהמשך בזק משדרגת כך לכאן או לכאן צריך להמתין בהשוואה הזאת.

פורסם

אתה מתכוון ל- ADSL2 ?

פורסם

בשתי הטכונולוגיות יש לא מעט פיתוחים (שרובם לא מנוצלים) אבל בפועל הכל מאוד תלוי במצב התשתית באותו אזור.

פורסם
  • מחבר

אז אין ממש תשובה ברורה? הם משתמשים בחייגנים שונים ובטכנולוגיה שונה, אין אחת שיותר מתקדמת?

פורסם

אין מה להשוואת בכלל, כל עניין התשתית הוא שקוף לך כמשתמש ולכן גם לא משנה.

אם זה כדי לבחור למי להתחבר אני מציע פשוט להתחבר למי שנותן לך שירות יותר זול או יותר אמין, כלומר, אם אתה יודע שאנשים בבניין/אזור שלך יש בעיות עם תקלות של הוט אז תבחר בבזק ולהיפך.

מה גם שהטכנולוגיות והפרוטוקולים שבהם בזק והוט משתמשים אינם בתחרות. נגיד ואתה לוקח רק את הפתרון לקילומטר האחרון של כל חברה - ADSL וDOCSIS, כל אחת מהטכנולוגיות האלו באו לתת פתרון לתווך אחר. אתה לא יכול להתחבר עם DOCSIS על גבי זוג הנחושת של קו הטלפון כמו שאתה לא יכול להתחבר עם ADSL על קו קואקסיאלי של הכבלים. ואחרי הקילומטר הזה ההשוואה הרבה יותר מסובכת ובכלל לא חד משמעית מבחינת טכנולוגיה.

מסקנה: בזבוז זמן לנסות למצוא מי "יותר מתקדמת" מבחינה טכנולוגית.

פורסם

הנתונים פה לא רלוונטים, על הקו הקואסיאלי של הוט אתה לא מקבל רק אינטרנט, אלא גם שירותים אחרים.

מה גם שהם מפצלים קווים ועוד כל מיני דברים. אני לא יודע מה המקסימום שהם יכולים לתת לבית ממוצע, אבל זה לא המספרים האלו.

וזה גם לא אומר שאם הם היו יכולים לתת כאלו מהירויות הbackbone שלהם יכול לעמוד בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים