פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים המחשב היה כבוי ומחובר ל ups של ADVICEה ups היה דלוק (מחובר לשקע) והיה מחובר למחשב הכבוילפתע היה בום גדול וכל הבית בחושך (מה שקוראים קפץ החשמל)ניתקתי את המחשב חידשתי את זרימת החמש לביתוהתחלתי במלאכת הפרוקהיה ריח שרוף מהספק (ספק גנרי)ואפילו שאני לא מבין כלום בספקים החלתי לפתוח את הספק ולהציץ בפניםטוב, לא ראיתי משהו מיוחד מלבד איזה משהו שנראה כפיוז (מבחנת זכוכית קטנה שמחוברת ללוח הספק בקצותיה) שנראה שרוף (שחור בפנים)לקחתי ספק אחר חברתי למחשבוהנה התוצאות - המחשב נדלק (בכל אופן נורת ה power) והמאווררים אך מערכת ההפעלה לא עולה (מבחינת המסך המחשב כאילו לא נדלק)מגירות ה cdrom לא נפתחותאך כשניתקתי את כבל הדטה של ה cdrom הוא נפתחעוד דבר מעניין שהמחשב לא נכבה (מהכפתור שמדליק) גם לא בלחיצות ארוכות של 4 שניות וגם יותר מכך (רק ניתוק הכבל של החשמל הצליח לכבות אותו)הלכתי למשהו שקצת מתמצא (עובד במעבדה) הוא עשה בדיקה קטנה של הדלקת המחשב עם כבל של ה4 פינים (שמגיע מהספק ללוח) מנותק ומיד הגיע למסקנה שהלך הלוח.בינתיים קנתי לוח חדש ולכן גם מעבד ואפילו זיכרונותהשאלה היא האם להמשיך להשתמש בupsאו לא לסמוך עליו יותר (אולי הוא הגורם לבעיה - התפקיד שלו להגן, לא?)תודה
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים התפקיד של הUPS הוא להגן מפני בעיות חשמליות שבאות מהתקע בקיר או קו הטלפון אל המחשב...אם הספק הג'נרי נשרף ולקח איתו את הלוח אם, כלומר בעיה פנימית, אז נראה לי שאתה יכול להמשיך לסמוך על הUPS.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אם יורשה לי לחדד את VClouds , השאלה צריכה להיות - מה גרם ל"מפץ הגדול" ;D ?האם ספק הכח של המחשב אשר קיצר את כל הבית ושרף את לוח האם או שמה היה זה מכשיר אחר ואז אני ממליץ לפנות לתמיכה של ADVICE .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.